Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
válasz
-cobra- #2568 üzenetére
Kicsit nehéz fotózni, most pont rá tudtam úgy nyomni a fóliát, hogy a tok már rajta volt és minimális nyomással pont belefért a fólia. Az a baj ugye ha levenném a tokot és vissza raknám, akkor jó eséllyel pont bemenne az egyik oldalon a fólia alá a tok pereme és megemelné. A fotón most annyi látszik, hogy az egyik sarka alatt levegő van, amúgy mindenhol pont odaér. Amikor megemelte a fóliát, azt nem fotóztam, azon látszott volna.
-
ArN!
csendes tag
válasz
-cobra- #2259 üzenetére
Nekem is csak a legelső alkalommal sikerült, utána próbáltam még jó párszor, de hiába.
Nem a szolgáltatónál van a hiba, hanem a telefonnal van valami...
Esetleg próbáld kivenni a kártyát, átrakni a másik foglalatba, váltsd át többször 3G-re, 2G-re, indítsd újra a telefont, hátha (ha próbáltad akkor sajnos nincs más ötletem)... -
JoeCockBill
senior tag
válasz
-cobra- #1509 üzenetére
"hajlított és teljesen kiér a széléig"
én még ilyet nem láttam, egy telefonra sem. legalábbis ami nem szar. ami ilyen, az nem a teljes felületén ragad, borzalom. ami a teljes felületen ragad az vagy nem ér ki a széléig, vagy igen, de eláll, ezért feketére festik hogy legalább elölről ne nézzen ki hülyén. általában ezeknél a fekete festés rátakar pár pixelnyit a kijelzőre. szerintem a legjobb ami található ezekre a hülye lekerekített kijelzőkre, ami épp csak annyival nagyobb a megjelenítőnél hogy túllóg picit a hasznos részen, de nem annyival hogy elálljon a széleken. MI9nél a H Plus pro ilyen. próbáltam egy olcsó noname tg-g, ami épp csak pár milliméterrel volt nagyobb a nillkinnél, el is állt a széleinél -
goom
senior tag
válasz
-cobra- #1509 üzenetére
Köszi! Kapcsolódó kérdésem: Nillkin hátsó átlátszó tokot keresek. Sajnos nem látok ezen a listán - vagy csak én nem találom?
Van-e esetleg más javaslatotok? -
-
szabi__memo
nagyúr
Csakhogy a kicsi 64es van itthon 118tól amit meg én mondok az nagyobb ami még 140 és valóban volt mostanában még jobb akcióban is..
Szerintem itthon nem lesz ennyiért sosem, de még a környékén sem. De ne legyen igazam.
Viszont a garanciális intézés és annak a lassúsága nagyon nagyon visszatart -
laci laci
addikt
Hááát, annyira nem vettem észre különbséget. Persze, ha mindig profi képeket akarok csinálni és jó is legyen, akkor inkább mást választok. De a cserénél inkább az dominált, hogy nagyobb akku, kissebb proci (úgysem játszok vele), picivel kisebb a telefon. Igaz ebben nincs vezeték nélküli töltés. De majd meglátjuk mi lesz..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest