- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4D1K
őstag
Sziasztok!
Tegnap reggel én is vettem egy kéket. Egyelőre ismerkedem a rendszerrel, sose volt még xiaomi készülékem, egy mate 10pro-t váltott(nem tervezetten, lopás). Ezért mindent ahhoz a készülékhez fogok hasonlítani.
Egy napja van velem, nekem baromira bejön. Képernyő korrekt, a letisztultság nagyon adja. Hangszóró jobb mint vártam, mikrofon rendben. NFC, ujjlenyomat olvasó működik hibátlanul. BT LDAC nativan felkinalja magát, szuper.
Aksiról még nehéz nyilatkozni, de nem hiszem h másfél napnál kevesebb jönne ki vele.
Kamerát még nem próbáltam.
Ami kérdésem lenne, illetve javaslatot várok:
-Üvegfólia, védőtok etc...
-Mi ui esetleges javasolt beállításai (megjegyzem mindig stock rendszert használtam)
-Gcam elérhető rá?Köszi előre is.
-
-
válasz
boneyard #2094 üzenetére
1-2%-ot/éjszaka.
Én ilyen zöld mobil jelet sem ennél sem egyik korábbinál sem láttam még.
2 max 3 pálcika. 3-400m-re innen már nincs térerő arra rájöttem.
Szerk: Hegyen. Itt az erdő mellettem. Totál nyugi van. Mélóban meg azért nincs rendes térerő, mert nagy fesz alatt vagyok, be van hálózva, ha kimegyek akkor dettó, másik épület vasbeton, szóval van 15 perc haza még minden jó addig zöld s csík. Net itt 30 mega körül, mélóban le már ezzel a telefonnal akár 70 is, fel meg 0.3 körül tolja. Telepen kívül mértem 150 mega felett is.
-
-
ArN!
csendes tag
Megjött az enyém is Gearbestről.
Egyelőre még ismerkedek vele, ez az első Xiaomim ill. Amoled kijelzős telefonom, szokni kell...
De tetszik!!
Eddig minden rendben van vele ill. próbálgattam beállítani én is a hívóazonosítót, de csak várakoztat, nem lép be... ha valaki tudja ennek mi az oka és mit kell csinálni, hogy sikerüljön az kérem írja le, köszi! -
mayacska
csendes tag
válasz
Darko_addict #2085 üzenetére
Helló, ha letöltöd a Telekom alkalmazást, ott az előfizetés beállításoknál be lehet kapcsolni a hívószám küldést. Illetve a tiltást kell kikapcsolni. Nekem is csak így sikerült.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
Darko_addict #2085 üzenetére
Nálam 10.3.9 PFJMIXM
De amint lejárt a nyitáshoz szükséges idő megy fel a miui.eu -
Darko_addict
őstag
válasz
PowerBuldog #2083 üzenetére
Elég nagy különbségek jelentkeznek itt. Mindenki tegyen fel egy MIUI.Eu-t majd, hogy össze tudjuk hasonlítani.
Enyém eddig ragyogó: 1.5 óra SOT = 13% merülés. Global 10.3.10 (PFJ-EU-XM).
Caller ID-t sajnos nem tudtam megoldani, hálózati hibára és valami másra hivatkozik a srác által megadott kódot bepötyögve.
-
PowerBuldog
veterán
Remélem mihamarabb kezdenek valamit a szoftverrel.
2 óra 20 perc SOT és 40%-on van. Elég harmatos. -
sandlerf
tag
válasz
Darko_addict #2079 üzenetére
Nekem is mióta meg van semmi bajom vele, teszi a dolgát, az aksi bőven kibír egy napot úgy hogy azért van játék folyamatos mobilnet, 2 mail fiók stb. A fotók nekem megfelelnek, ilyet tudott a redmi note 7 meg a mi 8 is bár videóban az ois miatt jobb volt. Lehet Én is azok az userek közé tartozom akik azt kapták amit vártak 😃
-
undercover
őstag
Nem tudom páran mit csináltok és hogyan használjátok a telefont.
Nekem a Note 5-höz képest alig merül a telefon, mondjuk nincs bekapcsolva állandóan az internet rajta és csak telefonálok meg netezek rajta amikor az szükséges. Én nem tapasztalom ezt a nagyon gyorsan merülő jelenséget. Ajánlom nézétek át a beállításokat nincs-e valami hülyeség bekapcsolva és inditsátok újra a telefont.
-
Darko_addict
őstag
válasz
grizlisandor #2063 üzenetére
Én elsőre azért vettem Samu helyett Xiaomi-t, mert a ők nem bántják a usereket, akik kicsit különcködni akarnak. Akkor hivatalosan azt olvastam, hogy a garancia érvényességét sem az Unlock, sem a root nem befolyásolja. Ha az utóbbi 1, másfél évben ezen nem változtattak, akkor maradt az akkori tényállás.
U.i: Sem a ROMolás. Ezzel egyidőben "megkértem" az unlockot, kár azért a hosszú 7 napért.
-
nfsu17
veterán
amikor kijött a telefon, és néztem róla teszteket, akkor eldöntöttem, hogy kell nekem ez.
aztán persze azt is eldöntöttem, hogy nem én akarok betateszter lenni, így vártam (várok) vele.
minden nap benézek a topikba, de sajnos sosem győztök meg, hogy ezt nekem mégis meg kellene vennem.
ez most nem flamekeltés akar lenni, tényleg szeretném ezt a telefont, de ilyen battery drain-ekkel nem tudok mit kezdeni...a kamera se nem jó (bár inkább jó azért), se nem rossz.
Most épp a hangerővel van valami, egyik nap az akku nem bírja, másik nap a kamera bug-ol, harmadnap az időjárás app..tudom, hogy mindegyikre van gyógyír...ne kapcsold be a telót
5. éve használok egy galaxy S5-öt _gyári_ akkuval.
persze közel sem bír annyit mint a telótok, de új korában azért _ahhoz képest_ nem maradt el annyira.
voltak nekem is 6 órás SOT-ok. most már persze közel sincs annyi, de _minden_ működik, amikor kell.
a google maps legújabb pont nem, de egy régebbi már sokkal jobban megy.
szóval eléggé elkényelmesített ez a telóm, hogy sosem hagyott cserben, nem kell mókolni rajta semmit, vagy idegeskedni. 0-24 megy 5. éve, talán 10x volt kikapcsolva pár percre.
Oké, nem dicsérem tovább...de ezek alapján akkor ti sem ajánljátok nekem, nem? pedig mondom, a pénz nem számítana (mármint nem akarok persze 200k+ kiadni), de ennyiért venném.
De ez fölöttébb zavar, hogy valakinek jó az a része, ami másnál nem, és fordítva...ez milyen minőség akkor már? Persze számítanak az appok is, de ti írtátok, hogy nem app kavar be.
Viszont nem tudom, akkor mi lehetne helyette, ami:
-no notch
-4k videó, elég jó fotó
-az akku is azért legyen legalább ilyen, hogy egy nap 6 óra SOT, annál többet úgysincs idő nyomkodni
-Mo-n legálisan, gyorsan, garival beszerezhető
-dual SIM -
goom
senior tag
Ma jutott eszembe, hogy az előző telefonomon a FB Messenger (és az Üzenetek is) egy kis kör alakú "buborékban" mutatta az illetőt, aki rám írt. Ha fotó is volt a Címjegyzékben hozzá, akkor azzal. Ez most nincs. Átnéztem a beállításokat, de nem bukkantam rá.
Tudtok segíteni? -
Sanyesz.
őstag
válasz
Kolondrum #2006 üzenetére
" fent a beszéd hangszórónál kiszűrődik a kijelző fénye ha döntve nézed"
Ez mennyire zavaró? Ma tettem fel egy szűkre szabott üveget a Mi9T-re, de az is jó 1,5 mm-t hagy el oldalt, alul, felül. A zöld csík, mint akkukijelzés, így éppen nem látszik.
Ennél jobb illesztésű kellene. A fekete keretest kihagynám. -
beers
addikt
Oldalsó gombokkal más sem tudja a hangerőt változatni?
-
bear_
aktív tag
válasz
grizlisandor #2063 üzenetére
A bootloader vs garancia engen is érdekelne, mert elvileg nyom nélkül vissza lehet zárni. Vagy esetleg tudja ellenőrizni a szervíz a xiaomi adatbázisából, hogy volt-e kérvény nyitásra?
-
grizlisandor
veterán
válasz
Darko_addict #2039 üzenetére
Ez így érdekes...
(#2041) Lidl Jacob:
Nálam az átlagos is elég jól szerepel, az O+O-mat(5,5 ips fullhd, snap 801, 3k mAh) 2-3 naponta töltöttem míg el nem kezdett az aksi haldoklani benne. Szerintem egy 3 napot illene kihúznia nálam egy modern proci+ 1k mAh aksi kombóval.Más:
Garancia.
xiaomi.hu-féle 2 éves garanciánál jól olvasgattam a xiaomi telefonok hsz-ei között, hogy a bootloader nyitás garanciavesztéssel jár? ŐK EU ROM-al árusítják a telefont? Jó szokott lenni a gyári miui rom? -
PowerBuldog
veterán
Aki használja a MiFit alkamazást (ne adj isten Band4-el): annak megy most a futás és bringa mérés? Se sebességet se távolságot nem mér. Akár a Banről akár alkalmazásból indítom.
A Google Maps mérte a sebessgém és mutatta a helyzetem. Szóval nem a GPS-el van a gond.
Poco-n nem volt vele gond költözés előtt. -
Maist
senior tag
válasz
Darko_addict #2058 üzenetére
Egyszeri küldés: *31#+3630*******
Egyszeri tiltás: #31#....
Lekérdezés:*#31#NemMo #2057:
Ez elég jónak tűnik. Esetleg a használat milyenségéről bármit lehet tudni? Fényerő mekkora volt pl.? Nagyjából mit nyomkodtad, böngészés, stb?
-
Darko_addict
őstag
Van egy kis problemo. Telekomos vagyok, automatikusan a számom rejtett... Caller ID-nél eddig át tudtam állítani Show-ra Automatic helyett, de ez a menü gondolkodás után azt írja, hogy Error: Network or SIM ***. Van más módja, más opció, billkód. stb. ahol ezt lehet állítani?
-
silvergod
őstag
ahogy írták is,valószínűleg a szoftver nem jó,azért a nagy merülés.
A térerő viszonyítva mennyire jó ? mondjuk más telefonhoz képest,mert ahogy nézem pár embernek az se acélos...az meg főleg lehet a merülés oka. -
válasz
Darko_addict #2049 üzenetére
Nekem 90% ilyen alig van zöld.
-
South Velen
addikt
válasz
Kevesebb térerő.
-
Maist
senior tag
válasz
Gyengébb (2-3 pálcika az 5-ből) a térerőd olyankor.
-
Alarikman
senior tag
Jól olvasom, hogy rosszabb az akku ideje mint egy Note 5-nek? De miért? Nem érthetem. Amoled takarékosabb, jobb chipset, stb. Always on display be van kapcsolva a tulajoknak? Csak mert az bele tud harapni az akkuba. Amúgy nekem a Note 5-ön is a cella a fő fogyasztó, főleg két SIM-mel.
-
-
PowerBuldog
veterán
Van már unofficial Pixel Experience is rá.
-
mjani1172
addikt
válasz
Darko_addict #2039 üzenetére
Nincsenek csodák.
Ha nincs a telóval gond akkor megúsztad. Ha gond van, akkor ezek a korrekt emberek bírálják el a panaszodat. -
South Velen
addikt
6 és fél óra elteltével, 82% maradvánnyal az mobilnettel átlagos, wifivel átlag alatti.
A lényeg, hogy nagyon úgy néz ki átlagos akkuideje van a telefonnak.
Ami azért érdekes mert sokan a 4000mAh + takarékos chipset miatt vettük + YT-on sorra nyeri a drain teszteket (bár azok nem valós felhasználást tükröznek). Persze akinek nem volt Redmi 4 Proja, vagy Redmi Note 4, vagy akár Note 5-je, az biztos elégedett az akkuval, de még egyszer mondom, sajnos ez úgy néz ki csak átlagos.
-
Zsolt802
csendes tag
válasz
szabi__memo #2037 üzenetére
A honor 9xen nincs noccs
-
Darko_addict
őstag
Megjött a telefon a Turbadótól, egy kicsit tényleg fura a számla. Tegnap azzal szórakoztam, hogy utánanéztem a cégnek, elég bonyolult hálózat van a tulaj (Stefan Durina) mögött. A lényeg, hogy egy angol címen bérel székhelyszolgáltatást, ott van egy alibi cég, hogy ki tudja használni a (hasznosnak vélt) angol jogrendszert - amivel még nincs is baj. Poénból mélyebbre ástam, ugyanerre a címre (egy ház) van még bejegyezve 300+ másik cég, amiből 129-nek UGYANAZ a nő a tulajdonosa (strómanja). De ez is csak rosszhírkeltés a részemről, mert Durina úr angol cégénél nincs semmi ilyen kacifántosság, bár ez rossz fényt vet rá. Aztán az angol honlapon figyelmes lettem valamire és elolvastam nagyjából a magyar ÁSZF--üket. Három fő részből áll. Ott szerepel benne olyan, hogy a TEULTD (a "Holding") tartósbérbe adja a készülékeket, viszont arra sem a számla, se az ÁSZF nem tér ki, hogy pontosan milyen és melyik esetekben vásárolod meg a készüléket és rendelkezel a teljes tulajdonjoga felett és melyik esetekben adják neked bérbe. Az biztos, hogy a "vásárlással" elfogadod bármelyik esetet is.
Plusz a számla alján nagyon nyomatékosan ott van, hogy EL-OL-VAS-TAD és MEG-ÉR-TET-TED a felhasználási feltételeket. "Hát jó."
Német (Turbado.de) Google értékeléseknél panaszkodtak, hogy ez rejtett információ és nem közölték velük, jó lett volna tudni. Aztán lehet nálunk is ez van, lehet nem.Az a lényeg, hogy az ígértek szerint elküldték, és ha baj van, készséggel segítsenek.
U.i.: MO-n van a legtöbb és legjobb értékelése a vállalatnak, ami jó hír.
-
ödönke
aktív tag
Most néztem a Honor 9x-et egész jó kihívója lesz a 9T-nek,
-
válasz
South Velen #2025 üzenetére
Igen, pont erre akartam kilyukadni, hogy hamarabb végez a feladatokkal
Nekem nehéz lenne elfogult véleményt alkotnom, mert most perpill nincs.
-
törölt tag
válasz
South Velen #2024 üzenetére
Egyébként szerintem sem az igazi valahogy a mobilkamerák fejlődése. Persze fizikai korlátai vannak a kis szenzorok miatt, de a helyett hogy abból hoznának ki egyre többet, inkább mintha szoftveresen próbálnának egyre social media számára szebb képeket csinálni, ami a valós képminőségen csak ront. Túlélesít, elmossa a zajt (és így sok részletet), stb.
-
South Velen
addikt
válasz
Graphics #2023 üzenetére
Ezt az alapvetést én megértem, de azért csak jóval több tranzisztort kell etetni. Persze valamilyen szinten kompenzálja ezt, hogy hamarabb végez a task-okkal..
Én azt tapasztaltam kb 60 teló távlatából, hogy azonos csíkszélességen azért az esetek 98%-ában az erősebb proci produkál rosszabb akkuidőt.Bocs, de attól, hogy már nincs ilyen telóm, maradok mert továbbra is érdekel a teló, meg hogy hogy fejlődik az idővel. Nem csak az elfogult véleményeké a fórum.
-
South Velen
addikt
válasz
#42308056 #2022 üzenetére
Nem tudom, valszeg a kisebbséghez tartozom, de a Mi 9T kamerája nekem egy fokkal jobban tetszett mint a view-é, bár a Mi9T-n is megvan a huavejes olajfestményesedés néhol. Vicces, hogy a V30-am még így is mindkettőt veri, nem is kicsit... jó lenne már megugorni azt a szintet így 2 év távlatból.
-
válasz
South Velen #2021 üzenetére
Attól mert erősebb nem feltétlen fog többet fogyasztani... Ha V8 is csak áll a garázsban, az is keveset eszik.. Értsd, ha nincs kihasználva a teljesítmény, miért is fogyasztana?
Akkor, viszlát
-
törölt tag
válasz
South Velen #2021 üzenetére
Éjszaka jobb a View 20, nappal kb. egál. De ez az AI Ultra Clarity 48 MP eszméletlennek tűnik pár kép alapján. Nem tudom miért nem lehet hasonló a végeredmény sima módban pixel binninggel.
Szerintem az is probléma, hogy nagyon gyorsra kell csinálni a feldolgozást, mert különben sír a sok tech youtuber hogy 2 másodpercet várni kell a kész képre.
-
South Velen
addikt
válasz
Kolondrum #2019 üzenetére
Vettem most egy Honor View 20-at, mondom megnézem, milyen.
Hát egyelőre 1,5 nap készenlét, 6 óra kijelzőidővel áll 50%-on
Ez kb dupla olyan jó mint amit a nagy reményű Mi9T-vel tapasztaltam.
Asszem marad, bár a huawei képalkotási módja okádék, meg az emui notibárja is.
Nem és nem értem, hogy azonos akksi mellett hogy lehet ekkora különbség, ráadásul a Kirin 980 jóval erősebb.
-
andrew01
tag
Game mód van a telón? Ilyen funkció hogy pl. értesítések ne jelenjenek meg...
-
-
válasz
PowerBuldog #2013 üzenetére
Még egy pár napig nézegetitek, aztán elkezditek használni a telefont
Feltehetőelg minden más hardver annyira keveset fogyaszt, hogy a cella készenlét lett így az első. Mert gondolom a kijelző pl kevesebbet eszik, mint egy Poco IPS-e.
Ha nem lenne cella készenlét, akkor nem érnének el.
-
válasz
PowerBuldog #2013 üzenetére
Itt is.
-
PowerBuldog
veterán
Cell készenlét jelentem itt is első a fogyasztásban...
-
Whist
aktív tag
válasz
South Velen #2011 üzenetére
Ha hnap K20 lesz ráírva a dobozra,akkor ideget kapok helyben. De szerintem csak szimplán elírtak mindent
-
Maist
senior tag
válasz
PowerBuldog #2009 üzenetére
-
Maist
senior tag
válasz
Darko_addict #1987 üzenetére
Még mielőtt rákattintanánk a vásárlás gombra, érdemes átnézni a készülék leírását, ugyanis mind a karbon feketénél, mind pedig a kéknél külön az van a leírásban, hogy "LTE B20 támogatás: nem"
Ezek véletlenül nem Redmi K20-akat árulnak? Vagy Mi 9t van náluk a Redmi K20 leírásával? Tovább megyek: Létezik Mi 9t B20 nélkül, vagy ha van olyan, annak Redmi K20 a neve? -
Fólia: [link]
Pontos, glue verzió, de fent a beszéd hangszórónál kiszűrődik a kijelző fénye ha döntve nézed, be fog menni a por. Tervezett dolog, hogy cserélje a paraszt. Gyári tokban a széleken 1mm hely sem marad, így a tokkal egy magas a kijelző.Lencse védő: [link]
Célnak jó lesz, gyakran cserés, de véd és pontos. -
válasz
Darko_addict #2001 üzenetére
Ha megnézed a súly teljesítmény arányt még a kis lóerő miatt is előbb vagyok 109-on mint páran mire 2-be kapcsolnak.
és ez nagyon élmény! 116ló 89Nm a cél. MT-09 SP a cél.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 48 megapixeles kamera, OLED kijelző beépített ujjlenyomat-olvasóval, bivalyerős hardver és kedvező ár. A csúcsmobilok ellen szánják az új szériát.
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest