- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 12 5G - ez lenne az ász?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyvince
senior tag
Last vessel Hungary Query takes : 1304 MS
2019-07-18 10:17:00
DPD data centre, Order information has been transmitted to DPD.
First vesselQuery takes : 1217 MS
2019-07-25 03:00:59
Port of Destination BUD, Parcel arrived at the airport.
2019-07-24 16:00:53
Hongkong, Departed Hongkong Sorting Centre.
2019-07-23 17:00:33
Hongkong, Arrived at Hongkong Sorting Centre.
2019-07-23 11:00:00
ShenZhen, Sent to HongKong Sorting Centre.
2019-07-19 16:54:31
Departure in Location Warehouse Sorting Centre.
2019-07-19 11:35:12
Shipping Label Printed.
2019-07-19 11:35:11
Confirmed & Prepared For Packing.
2019-07-18 15:58:10
Order Created.nekem ezek írja....
-
celofanker
csendes tag
Itt nézd meg: https://1tracking.net/
-
beers
addikt
válasz
celofanker #1690 üzenetére
Az enyém meg meg sem moccan.......
12.07.2019 09:32 DPD adatközpont A megrendelési adatok továbbitva a DPD felé.
-
Neck
veterán
válasz
stingy2 #1688 üzenetére
A Gearbest "árfolyamával" sem éri meg váltani
A legjobban akkor jársz, ha mindent "meghagysz" az adott valután (Gearbest: USD, PayPal: USD) és hagyod a bankodat átváltani, ők az MNB középárfolyamhoz közeli értéken fognak váltani neked.Pandur: Ha ennyiért beér, akkor kijönne kb 260 EUR-ból, ott már erősen elgondolkodtató, hogy innen vegyem, vagy Amazon-ról 327-ért.
(Németországban élünk, arra már nem jön rá plusz díj) -
stingy2
senior tag
válasz
PowerBuldog #1692 üzenetére
2019-07-25 03:00:59 Port of Destination BUD, Parcel arrived at the airport.
Nekem is itt tart, 07.18-i rendelés. -
celofanker
csendes tag
válasz
PowerBuldog #1692 üzenetére
Az a két bejegyzés az "Arrived at the airport" után ma jelent meg a trackingben, az előző 1 hétben kb. semmi nem változott nálam se. Fura.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
Érdekes, hogy neked az airport után másnak már új bejegyzés volt.
2019-07-21 21:00:29Port of Destination BUD, Parcel arrived at the airport.
Nálam ez volt az utolsó róla.
(#1693) celofanker : mondjuk a DPD rendszere meg még ennyit sem jelet.
-
-cobra-
aktív tag
válasz
Szintén 2 hete rendeltem GB-ről PDM szállítással:
2019-07-25 23:35:00 International Office Of Exchange,Consignment departure
2019-07-24 23:35:00 Gbasma,Send item abroad (Export)
2019-07-23 15:41:00 Gbasma,Consolidated for local delivery
2019-07-23 00:00:00 London, Shipment in transit-delivered to destination country.
2019-07-22 20:00:00 London, Customs clearance processing complete.
2019-07-22 18:00:00 London, Parcel is in clearance.
2019-07-22 16:30:00 London, Parcel arrived at the airport.
2019-07-20 07:39:40 Hongkong, Departed Hongkong Sorting Centre.
2019-07-18 12:00:49 Hongkong, Arrived at Hongkong Sorting Centre.
2019-07-18 10:00:00 ShenZhen, Sent to HongKong Sorting Centre.
2019-07-12 12:37:40 Departure in Location Warehouse Sorting Centre.
2019-07-12 11:59:07 Shipping Label Printed.
2019-07-12 11:58:47 Confirmed & Prepared For Packing.
2019-07-12 02:51:07 Order Created.Akkor ezek szerint még várhatok kb 1 hetet....
-
celofanker
csendes tag
A szintén gearbest-ről rendelőknek infó, nekem itt tart a telefon:
2019-07-22 11:00:00 Port of Destination BUD, Customs clearance processing complete.
2019-07-18 14:00:00 Port of Destination BUD, Parcel is in clearance.
2019-07-17 21:00:58 Port of Destination BUD, Parcel arrived at the airport.
2019-07-17 14:00:44 Hongkong, Departed Hongkong Sorting Centre.
2019-07-16 16:00:31 Hongkong, Arrived at Hongkong Sorting Centre.
2019-07-16 10:00:00 ShenZhen, Sent to HongKong Sorting Centre.
2019-07-13 11:39:29 Departure in Location Warehouse Sorting Centre.
2019-07-13 10:51:58 Shipping Label Printed.
2019-07-13 10:51:46 Confirmed & Prepared For Packing.
2019-07-11 19:29:10 Order Created. -
stingy2
senior tag
Vám nincs, ÁFA 27% meg vámkezelési díj, cégfüggő, 3-6000Ft kb.(aki innen rendeli, nyilván olyan szállítást választ, ahol ezek elkerülhetőek)
floratm: Gearbestnél "napi" ár van, attól függ, milyen akciót sikerül kifogni.Nekem pl. tegnap e-mailes akcióban 6/128-ra 298$-t írtak, én 302-ért rendeltem 1 hete, meg usd/huf árfolyam is változik, bár GB-nél lehet Ft-ban fizetni, így nem szivat meg a Paypal a váltási árfolyamával.
-
floratm
senior tag
Gearbestrol kimoviles kuponnal 85 ezer ft. Páran magasabb árat irtatok itt...
-
zerone
tag
válasz
grizlisandor #1666 üzenetére
Nem sajnos, de jó a memóriád
Böngészgetni, játszani meg videot nézni baromi jó, de én ezeket viszonylag keveset csinálom, alapból chaten meg fotózáson kívül minimálisan használom az okostelefont. Nem szívesen megyek át notch telefonra ezután pedig...
-
NemMo
őstag
válasz
kertesz.d95 #1682 üzenetére
Nálam nem
-
kertesz.d95
csendes tag
Sziasztok! Mi 9t. Csinálok egy fényképet fekvő módban a telefonnal, viszont a galériában állítva jelenik meg a kép
. nálatok is ilyen? Stock és gcam is ilyen, nagyon irritáló.
-
Darko_addict
őstag
válasz
szabi__memo #1680 üzenetére
A Xiaomi.hu egy hatalmas gagyi, gyorsan osszecsapott honlap, "csak hogy legyen valami". Ha nem tudnam, hogy ki all mogotte, 2 perc utan bezartam volna es sosem neznek vissza ra. Elirasok, angolul hagyott reszek, hianyos leirasok...
Velemenyek szerint a bolti ertekesites sincs topon.
@Whist: Tobben is irtatok, koszi a figyelmeztetest. Elfelejtettem mar az elsonel leirni, hogy van lehetosegem igy is vasarolni, igy nem lottem ki a lehetosegek kozul. Egyszer mar vasaroltam toluk, flottul ment minden, szimpatikus volt az ugymenet. Nem tudtam, hogy a 220-nal is arulnak, ra is nezek hamarosan, koszi.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Darko_addict #1678 üzenetére
Biztos meglepte őket hogy ilyen gyorsan sikerült beszerezni és nem volt idő megcsinálni a honlapot. Vagy csak 1 bemutató darab érkezett
-
Whist
aktív tag
válasz
Darko_addict #1678 üzenetére
Eustocktól csak cégként vásárolhatsz. Viszont 220Voltnál elég szépen van raktáron,legalábbis a kék, baráti áron.
-
Darko_addict
őstag
Meg mindig nincs fent a 9T EUStockon vagy Xiaomi.hu-n.
-
Whist
aktív tag
válasz
South Velen #1674 üzenetére
Akkor A70 4500-as akksival gagyibb kamerával és gyengéb SoC mellrtt vagy Zenfone 6 jóval drágábban.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Darko_addict #1671 üzenetére
O+O-mhoz(katt) képest alig nőtt, nekem még kezelhető lesz.
(#1669) Lidl Jacob:
Nem kell pár nap, mire beáll a használatunkhoz a rendszer?
-
NemMo
őstag
válasz
South Velen #1674 üzenetére
Nekem hajnaltól mostanáig 16:26 89% az akksim és 15 perc sot van benne, szóval ma nem volt időm nyomogatni. Szerintem ez nem rossz stand by fogyasztás
-
szuladam
aktív tag
válasz
South Velen #1669 üzenetére
szervíz vagy kapásból vissza az egész?
-
Darko_addict
őstag
válasz
Egy kicsit én is nagynak tartom ezeket a méreteket. Mi 9T szerelem első látásra, de amúgy olyan tervvel kerestem telefont, hogy lehetőleg full kijelzős vagy minimális notch-os legyen, és az egész telefon ne legyen nagyobb, mint a mostani telefon kijelzője, ami 6 col. Szóval az új telefont szerettem volna, ha a kompletten "belefér" a mostani kijelzőjébe.
-
grizlisandor
veterán
válasz
#42308056 #1667 üzenetére
Én csak egy korábbi kommentjére akartam kilyukadni.
forrás(katt)
Az exed más tészta.
-
South Velen
addikt
Ma különösen szar az akksim, 40 perc SOT wifi mellett, és 84%, és az a poén, hogy most épp nem is a Cella készenlét az elsődleges fogyasztó akksi stat szerint.
Ez így kicsit szánalmas, szóval én visszaviszem. -
törölt tag
válasz
Erről az exem is tudna mesélni
-
zerone
tag
Eladó egy párnapos Mi 9T 64GB kékben, plusz üvegfólia, egy átlátszó PU és egy Nillkin Frosted Shield tok. Ajánlatokat privátban várom.
-
bear_
aktív tag
Az mondjuk tény, hogy az oxygen os nem egy liga a MIUI-val. Kár, hogy a O+ nagyon elszállt az árazással.
-
Tibko8
senior tag
válasz
Richee11 #1661 üzenetére
Én is ebben a cipőben járok. Túl jól sikerült az OP3 így nehéz megválni tőle. 1 hónapig volt nálam egy OP7Pro de azt az árat úgy éreztem nem éri meg nekem így inkább el is adtam.
Egyetlen dolog amiben előre lépés lenne(Mi9T) az a akksi idő. Ez az egy dolog ami miatt váltani szeretnék.
Ha rendelnék akkor azt most tenném mert 90E Ft lenne 6/128GB Gearbestről.Nem tudja valaki hogy Lurdyban Mi9T meglehet már nyomogatni?
-
Richee11
senior tag
Megmondom őszintén, én nem is vagyok oda ezekért az innovációkért. Pont ezért ragaszkodok az OP3hoz. A 6/64 giga még a mai napig megállja a helyét. Nekem a lekerekített kijelző alapvetően nem jön be, az összecsukható, vagy a hátlaptologató megoldást már ne is említsük. Megmondom őszintén, hogy az Asus ZenFone 6 vagy az OP7 pro, ami bejön, de ezek nem a pénztárcámhoz mérhető árcimkével rendelkeznek.
A Xiaomi telefonok nagyon bejönnek, főleg a Mi9 és Mi9T, de nem szimpatikus, hogy ilyen olyan ronokkal kell számolni. Az OP oxygen os számomra az egyik legtökéletesebb felület, és eddig nem sok kompromisszumra késztetett.
Nagy a dilemma, mert egy szar telefont könnyebben "beáldoznék".
-
bear_
aktív tag
válasz
Darko_addict #1656 üzenetére
Nem hiszem, hogy nagyon sokat fognak változni már a telefonok, elértünk oda, hogy egy nagy kijelző az egész. Majd talán az összecsukható készülékek fogják jelenteni a követkető lépcsőfokot, de szerintem az még nagyjából 5 évre van az elterjedéstől.
A slider helyett pedig valószínűleg a kijelző alatti kamera lesz az népszerűbb megoldás. -
-
Darko_addict
őstag
válasz
Richee11 #1653 üzenetére
Ez a lekerekített kijelző, nagy notch, kis notch, no-notch történés valami piszok gyorsan lezajlott, régebben évek innovációja lett volna, de annyira fel van bolydulva a telefonpiac ezzel a rengeteg feltörekvő márkával és iszonyat magasra rúgó árakkal, hogy nehéz jósolni. Korábban a főkamera megapixelével játszottak, de bejött a mélységérzékelő, széles/ultraszéles kamera is olyan telefonokra, amik nem csúcskészülékek. Én bízom benne, hogy a 9T megoldása (nevezzük csak így összefoglalóan) piaci standard lesz, nem jön félév múlva egy még jobb, tetszetősebb koncepció.
Ahogy látom, a "feltolható hátlap" a prémium telefonok tulajdonsága lesz, így olcsóbb szegmensben szerintem a popup camera válhat általánossá. ASUS megoldása is érdekes (hátsó kamera nyúlik előre), de az a telefon is 200e,-Ft.
-
PowerBuldog
veterán
75hz mód a kijelzőhöz
[link] -
-
PowerBuldog
veterán
válasz
Darko_addict #1649 üzenetére
Nettó. Végfelhasználó egy ideje ott nem vásárolhat, csak cégként.
-
d@vee
őstag
Mindennapi használatban nem lesz gyorsabb a Pro, max Antutuban és játékokban. Elvileg a simában lévő proci olyan Snapi 835(vagy 845?) szintű, de eddig érzésre semmiféle akadást nem tapasztaltam. Hidd el, elég lesz a sima ha nem játszol sokat.
Ráadásul én évente-félévente váltom a telóimat, de ez az első aminél úgy érzem benne van minden, amire nekem személy szerint szükségem van és maradni is fog itt. -
storm3
senior tag
válasz
Darko_addict #1643 üzenetére
Koszi a linket, en igazabol olyan osszehasonlitasra gondoltam, ahol tesztelik a sebesseget mindennapi hasznalatban, jatekoknal stb. Pl azt sem tudom, mennyivel gyorsabb a 9T a mostani telefonomnal (OnePlus 3),mennyivel smooth-abb a erzes a napi hasznalat soran.
-
Darko_addict
őstag
Itt: [GSM Arena].
Legfőképp processzor/GPU chip, kijelző és apróságok. Komolyabb, szó se róla, de állítólag a PRO nem jön EU piacra, itthon nem lesz (hivatalos forrásból) kapható, maradnak a kínai források. -
storm3
senior tag
Van valahol osszehasonlitas ami ertekelheto is a 9t vs 9t pro kozott? Viszket a tenyerem, hogy megvegyem a 9t-t,de idotallo telefont szeretnek legalabb 3evre mint a mostani o+3-am.:)
-
Maist
senior tag
válasz
szuladam #1637 üzenetére
Ez a jó beállítás, habár nincs benne a nevében, de levált 2G-re is, ha más térerő nincs. Olyan lehet még, ezt én Mix 3-nál vettem észre, de csak otthon, beltéren csinálja nekem, és szerintem merítheti a telefont, hogy a 4G+ ami ki van írva, az a valóságban -root hozzáférést igénylő programmal megnézve- szinte másodpercenként ugrál, és van/nincs, van/nincs szinte másodpercenként 4G+ sáv összefogás. Persze a státusz sorban ezt nem jelzi a telefon, nem teszi ki, veszi vissza a + jelet, de a valóságban meg csinálja. Hogy megtudd, nálad esetleg ez van-e, és növeli a cella készenlétet, legalább azokra az időszakokra, amikor nem használod a telefont, tedd át a hálózatot WCDMA preferred beállításra, és nézd meg úgy is egy napod.
Nálam most egy Mix 3 mai napja ilyen: -
-
d@vee
őstag
válasz
twollah1976 #1635 üzenetére
Hozzáteszem aki ért a fényképezéshez, biztosan tudna kicsit jobb képeket is készíteni vele.
-
d@vee
őstag
Nos csináltam pár tesztfotót. Sima, semmiféle állítgatást nem csináltam és a lehető legamatőrebb vagyok.
Itt lehet megtekinteni őket. -
Alarikman
senior tag
Üdv. Szerintetek meddig mehet le az ára a telónak még idén? Tudom ez csak spekuláció. Annyira nem sürgős a vásárlás, elvagyok még a Note 5-el, Csak hát piszokul tetszik a teló.
A Banggood-on most a 6/64-es 84e Ft. A pocophone 110 körül nyitott ha jól emlékszem. Most olyan 80k körül van. De volt az olcsóbb is ugye? Jól emlékszem? -
törölt tag
Most látom hogy Kkromert innen is kitiltattátok, szerencsétlen már sehova sem írhat?
-
prolad
addikt
válasz
szuladam #1581 üzenetére
Szar a szoftver, nem nagyon tudsz mit csinálni. Cella készenlét érdekes dolog Xiaominál, itt még nem volt kiugróan magas érték, de max 3-nál előtte kb 70-80%ot tett ki (és nem merült gyorsan egyáltalán készenlétben), majd egy szoftverfrissítés után jók lettek az arányok, de az üzemidő nem változott.
Nagyon jó a 9T akksija, ha a szoftver is úgy akarja és nem eszik valami random dolog energiát a háttérben. Szerintem a memóriakezelés az oka, kilő mindent a rendszer, utána újraindulnak az appok éa ez ismétlődik persze hogy egy app nagyobb eséllyel ragad be. Nálam elég konzisztens, de csak azért, mert hajtom rendesen (2SIM, 4 mail pushban, folyamatos BT, net és GPS) ezt teljesen jól bírja az akksi. Aztán amikor hétvégén nyugi van, akkor egyből kijön a magas készenléti merülés. Ha rászánod az időt és beállítasz pár dolgot, akkor jó lesz, hétvégén nekem is végre lesz rá időm.Szerk:
Itt egy screenshot még április környékéről (Max 3) akkor ilyeneket produkált a szoftver, kb felesleges is volt nézni az akku statisztikát. -
goom
senior tag
válasz
Darko_addict #1573 üzenetére
Turbado-nak én is írtam (elégedett) értékelést. Mert elégedett voltam...
Nekem EU-s készülék érkezett, laci laci linkje alapján francia piacra. -
goom
senior tag
Én most teszem töltőre, így néz ki az akku-előzmények.
-
haiiro_o
tag
válasz
SH4D0W2011 #1620 üzenetére
Sziasztok. A lenti kezelő gombokat el lehet rejteni mint az oneplus-nál is pl.?
Köszi. -
SH4D0W2011
őstag
Arról tudtok esetleg valamit, hogy Gearbestes rendeléssel milyen szabványú töltő jön? Vagy valami jó minőségű töltő + kábel kombót ajánlani?
-
NemMo
őstag
Van ennek jelentősége, hogy hova szánták?
-
Whist
aktív tag
Kicsit túl lett hypolva ez az akksiidő,nem? Ha nálam hozza a RN4 szintjét,már bokdog vagyok.
Más: jesszusom azok a textil tokok... miért érzem, hogy ismét tokgyűjteményem lesz ehhez a telefonhoz is?
-
csiziktomi
senior tag
válasz
South Velen #1613 üzenetére
Az enyém is
Mobilvilág Győr
-
sandlerf
tag
Az enyém Csehország és Alzás vásárlás.
-
Ntes
tag
United Arab (xiaomishop)
-
aero.
veterán
Az enyém Kazahsztán. A UK-ben vettem.
-
szabi__memo
nagyúr
Ez jó, kíváncsi lennék még milyenek vannak és egyáltalán az ismertebb oldalak többfélét árulhatnak vagy csak egyet
-
laci laci
addikt
Imei szám alapján tudjuk ellenőrizni, honnan-hova szánták a telefonunkat. [link]
-
Maist
senior tag
A *#*#4636#*#* beírása után válasszátok ki a preferált hálónál az LTE/UMTS auto (PRL)-t. A cella készenlét dolgot régebben ez megoldotta, Xiaomi.eu rendszereken is ez lett az alapbeállítás már egy pár hónapja. Global/gyári rendszeren újraindításig jó csak a kódos módszer, így be kell írni újra, ha ki volt kapcsolva a telefon.
-
NemMo
őstag
válasz
South Velen #1603 üzenetére
Munkahelyemen és itthon is van wifi, szóval mobilnetet minimálisan használtam, de holnap csinálok egy tesztet és egész napra kikapcsolom a wifit kíváncsi vagyok mi lesz
-
szuladam
aktív tag
válasz
South Velen #1600 üzenetére
Mondanám, hogy örülök, hogy végre nem én vagyok a hülye
és tényleg "gáz" van a cella készenléttel másnál is, de egyben szomorú is. De végre másnak is szemet szúr a dolog.
És nekem is pont ez a "csalódás", amit te is írtál, hogy a tesztek, videók vélemények alapján nagy durranást vártam és szuperül is dolgozik ha nyüstölöd folyamatosan, de ha nem (átlag felhasználás) akkor sajnos semmivel se jobb a megváltóként rebesgetett 4000-as akksi, mint a többinél lévő 3300-as csak súlyba többet nyom. És mivel egyik kulcspont volt nekem is a vásárlásnál a nagyobb akksi, így nekem ez csalódás. És persze már lassan több mint két hete meg van és nem igazán akar javulni. -
Darko_addict
őstag
Milyen gyorsan tölt a gyári töltő, van specifikáció? Azon gondolkodom, hogy a töltési idején segíthet egy QC 3.0 vagy 4.0 töltő? 9T tud vezeték nélkül töltést venni?
Ha behozzák a [100 W-os] töltőt, akkor asszem' nem lesz több gond az akksi idővel.
Kivéve, ha a elveszünk a Grand Canyonban.
-
NemMo
őstag
válasz
Fura, mert én nagyon elégedett vagyok az akkuval. A melóhelyemen nagyon rossz a térerő és most este 9-kor 71% van az akkuban és van 2ó41perc sot. Amikor megvettem, akkor az első néhány napon 40% körül volt a cella készenlét fogyasztása, de az normalizálódott, mondjuk nem tudom mitől
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Én is keveseltem de leszóltak hogy szerintem ez nem a legjobb, én mindenesetre sokkal többre számítottam. Érdemes lenne valami más rom-mal megnézni. Tényleg, van már??
Új hozzászólás Aktív témák
ma 48 megapixeles kamera, OLED kijelző beépített ujjlenyomat-olvasóval, bivalyerős hardver és kedvező ár. A csúcsmobilok ellen szánják az új szériát.
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest