- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- VoLTE/VoWiFi
- A karcsúság ára
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Perijon
tag
válasz
PowerBuldog #2467 üzenetére
Remélem mind a kettő beválik!
Jókat olvastam/láttam róluk.
erahurka: Nyugodtan javítson ki valaki, ha tévedek, de én úgy emlékszem, hogy nem. Ha mégis, akkor megyek oda. -
Perijon
tag
Megvettem a Ringke tokot, és kiváló. Ajánlom mindenkinek.
Erről a két kijelzővédőről már nem tudok hasonlóan nyilatkozni: 1 és 2
A következő hetekben rendelek majd külföldről kijelzővédőt én is, akkor már újra lesz rá lehetőségem.
A telefonról: nekem tökéletesen működik, és mindennel meg vagyok elégedve. Üzemidő, kamera, stb.
-
Perijon
tag
Sajnos az XPRO kijelzővédőről nem tudok sok jót elmondani. Nem teljesen fedi a kijelzőt. Gondoltam, így is ráteszem, hogy legyen valami, amíg nem veszek másikat. A felhelyezés is problémás, akárhogy is szerettem volna, a szélén nem akart letapadni. Most már 100%, hogy másikat veszek.
-
Perijon
tag
válasz
#42308056 #1872 üzenetére
Igen, van hozzá tok eredetileg, de azt nem gondolom annyira időtállónak.
A Ringke érdekes, de nekem egyébként tetszetős.
A Mi 9T szimpatikus áron van most a Laptopszalonnál is. Elgondolkodom az itteni vásárláson, mert már én is unom, hogy nem naprakész a Xiaomi honlapja. Esetleg érdemesebb lenne várni a 2 év garancia miatt?
-
Perijon
tag
Halihó!
A Mi 9T-hez milyen tokot és üveg kijelzővédőt érdemes venni? Olvasgattam itt a topikban, de talán még nem kiforrott a dolog. Az XPRO-ról van vélemény? Ez a tok és kijelzővédő kombó barátinak és kompatibilisnek tűnik. Bár, a tok lehetne egy kicsit combosabb.A neten nagyon jó véleménnyel vannak a Ringke-ről. Magyar boltból is vállalható az ára, ha tényleg ilyen jó.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 48 megapixeles kamera, OLED kijelző beépített ujjlenyomat-olvasóval, bivalyerős hardver és kedvező ár. A csúcsmobilok ellen szánják az új szériát.
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest