Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
válasz Toth_Jani #4970 üzenetére
Az kemény, akkor még hónapokig semmi.
Klaya86: EEA Globál-ból a legfrissebbet.
Jah még valami amitől már szétvet az idegen. Van 2 Facebook profilom, a másodlagost marketplace-re használom.
Egyszerűen nem tudom rávenni az app-ot hogy lássa a telefonon lévő képeket. 6 darab régebben letöltött képet mutat csak. Megadtam már minden engedélyt, töröltem az app adatokat, visszavontam az app klónozást úgy is ürítettem az adatokat, újra leklonoztam majd bejelentkeztem és mindig ugyanazt mutatja(persze azok a képek már nincsenek a telefonon csak hogy legjobban felcsessze az agyam). A hajam már kitépem, hogy ahhoz is a Poco F1 kell hogy meg tudjálak oldani egy hirdetés feladást mert azon persze ez is működik. A sima Facebook app is látja a képeket F2-n csak a klónozott nem. Sehol nem találok megoldást rá. Semmilyen fiók szinkron nincs bekapcsolva. Ez is valami undorító bug....[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 10
- GTA V
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium 91% akksi iCentre sérülés
- iPhone 16 pro max 512gb
- BONTATLAN Új Iphone 13 128-512GB 1év hivatalos Apple garancia gyári független Deák Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy Z Flip6 256GB új BONTATLAN 3év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest