- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajbel
addikt
válasz
zolomon17 #583 üzenetére
Érdekes, mert annyival jobb itt gcam, hogy kontrasztosabb a kép, viszont a részletekben a gyári app jobb, mármint a távolabbi objektumok jobban látszanak. Írta Bone, hogy valami nem stimmel a jpg tömörítéssel szerinte a jelenlegi gcam appban, amiben lehet valami, mert tényleg 1-2 megásra sűríti egy képet. Régebbi oneplus mondelleken ez 10-12 megás is volt akár elmondása szerint. A night sight viszont határozottan jobb gcam-en, mint OP6(T)-n, csak előtte izzóra kell állítani a színhőmérsékletet, különben sárgás tonusú lesz a kép. Majd kiforrja még magát a Gcam, van benne potenciál. Mondjuk a legutóbbi updattel a gyári night mode is gyorsabb lett (és talán hangyányit hatékonyabb is, bár még csak 1 témával próbáltam), pedig nem is említették a leírásban.
-
hajbel
addikt
válasz
zolomon17 #557 üzenetére
Valszeg újra felveszem majd az ujjamat. Sajnos nem lehet 1 ujjat többször felvenni, mint a régi samsung s7-nél, bár sokkal megbízhatóbbnak tűnik az olvasó annál, és be sem kell nyomni a gombot. Úgy vettem észre, pont a kör animációnál, hogy hogyha az ujjpercem közepét rakom rá (valószínűleg ez a legsimább, így a legnagyobb felületen érintkezik az olvasóval), akkor gyorsabban felold. Viszont az ultragyors feloldás csak a jobb hüvelykujjamon működik. Majd még kísárletezek. Felveszem az ujjaimat újra, megnézem, hogy hogy érdemes rátapicskolni.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
zolomon17 #495 üzenetére
Szerintem sincs jobb a OnePlus sajat verziojanal. Az, hogy egy erintesre tudsz valtoztatni vagy lapozni a megnyitott alkalmazasok kozott, egyszeruen zsenialis.
Mondjuk nem tudom, hogy mennyire egyertelmu, mert a beallitasokban levo kis animacio csak arra ter ki, hogy ha felhuzod, akkor bejon a multitasking felulet.... Na de ha csak ranyomsz a kis gombra es lenyomva tartva elkezded huzni balra es jobbra, ott jon a magic.
-
moordavid
aktív tag
válasz
zolomon17 #490 üzenetére
A viber lényegében minden telefonomon belehülyült. Nem kérek értesítést, de kapsz. Igaz csak arról, hogy nincs bekapcsolva az értesítés funkció. Ne ébreszd fel a telefont. Dehogynem. Nem akarok képeket leölteni, hogy megnézzem. De. Lehet erre már mondani, hogy erőszakosan akar beleszólni az egyszeri user felhasználási szokásaiba? Fel sem raktam erre a készülékre, majd ha nagyon sírnak mások, hogy tegyem vissza akkor lehet.
-
hajbel
addikt
válasz
zolomon17 #490 üzenetére
Nekem személy szerint baromira bejön az android p vagy pixel navigáció. Egy kézzel kényelmetlen elérni az alkalmazásváltót fix gomboknál, itt meg csak felswipeolok a képernyő sarkán és megnyílik, valamint előre/hátra lehet váltani alkalmazások között a homegomb húzásával alkalmazásváltó nélkül. Szerintem nagyon hasznos újítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Bemutatkozott a OnePlus 6T
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest