- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
Nézd, amíg 80k Ft-ért vettem egy új 5G Velvetet, ami egy ennél valamivel fejlettebb telefon meglátásom szerint, nem nagyon tudnak meggyőzni.
A másik, hogy hét éven át nem valószínű, hogy tudnék aktívan használni egy mobil eszközt. Egyszerűen lelépi a piac a képességeit és ezt aktívan támogatja szoftveres oldalról is. Itt figyel az OPO, Mi3, Z2 a fiókban, de igazából csak apámnak lennének jók fairphone kivitelben. Neki persze jók lennének, aláírom. Nagyjából négy évenként érzem szükségesnek a váltást ilyen-olyan szempontból. Ha ezt egy akku/kameracserével ki tudom tolni még eggyel, az már nyeremény; de ehhez olyan eszköz kell, ami hozzám nőtt. Nem hiszem, hogy kisebbségben lennék ezzel az igényemmel. Az autóm pl. hybrid, inkább azt vettem egy octavia kombi árából és lenyelem, hogy relatíve kicsi a csomagtér, meg nem megy kétszázzal, cserébe az én pénztárcámhoz a legzöldebb megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A továbbra is könnyen javítható és cserélhető alkatrészekből felépülő Fairphone 4 most igazán korrekt hardvert tud felmutatni.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest