- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
obligat
senior tag
válasz
Hauptmann #23 üzenetére
Utánanéztem, elvileg novemberig volt saját app, de összeakadt valamilyen eü-alkalmazással, és azóta nincs, bár telepíthető.
A kíváncsiság mozgatott a vásárláskor (eléggé órafan vagyok), összességében úgy gondolom az amazfiteknél mindenképpen jobb vétel a nyílt rendszer miatt, de egy régi doxa, breitling, tagheuer mellett ugyanolyan darab műanyagszemét, mint valami random olcsó casio.
-
obligat
senior tag
válasz
Hauptmann #19 üzenetére
Így télen nem sokat sportolok vele, jó időben sem szoktam legtöbbször tudományos alapokra helyezni a mozgást, szóval azt a részét nem tudom, nem is érdekel.
2-3 napot elvan egy töltéssel, amit mér, azt elég pontosan teszi, ismerkedem még a wearos rendszerrel.
Gpay működik, a gplay is, bár szerintem egy percnél tovább semmi nem maradt az órán, amit onnan szedtem.
Jellemzően még a watchface-t sem változtattam meg, mert az eyecandy sem érdekel.
A helymeghatározását jónak gondolom, igaz nem tájfutok vele, hanem városban sétálva odatalálok a címekhez.
Amit ígérnek róla azt teljesíti szerintem.
Mire lennél kíváncsi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest