- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KoryHu
aktív tag
válasz
KengelRoland #147 üzenetére
Nem is gondoltam, hogy lekapcsolnának bármilyen hagyományos technológiát, de 1-2 év múlva azért lehet, hogy általánosságban elterjedhet. Mondjuk 6 hónapra én még sose vettem készüléket, inkább a 2 év a jellemző. (nem erre a 4G hangra akartam kihegyezni, inkább csak érdekesség volt).
Engem pl. zavar a lassú kapcsolás, főleg, ha mindkét készülék 4G-n van, ráadásul még eltérő szolgáltatónál, visszamentünk a 3g fallback miatt egy évtizedet, a kapcsolatfelépítési sebességben, arról már nem is beszélve ha 2G-re kell visszazuhanni 4G-ről (olyan területek is vannak, ahol csak 2G meg 4G), még további másodperc.
-
KoryHu
aktív tag
Ja, és hogy almát almával: a Telenornál ugyanott a kártyás S8 215.760 Ft jelenleg.
Hát nem éppen azonos ár ez
(mint ahogy azt korábban jópáran írták, hogy "akkor inkább már S8"). (jó nyilván sufniban olcsóbb az S8 (ezt meg se nézem), (de jelenleg pl. az edigitalban 220e, MM-ben 215e.)
Azért így helyén kezelve, nem annyira rossz.
-
KoryHu
aktív tag
válasz
fateless #142 üzenetére
Engem is, pont a P10-Honor 9 vonal ellenében.
Ami még difi, (több más melett), hogy elvben az A8-ban van 4G hang (később jól jöhet), elvileg a P10-nél nem írják (telekom se). Akkuban nem tudom milyen lehet.Kártyás csomagban egyébként 137900 Ft, nekem nem érné meg függetlenül 150-ért, úgysem váltanék.
-
KoryHu
aktív tag
A mai Telenor árlistában megjelent a készülék rendelhetőként. (sima A8)
Az ára annyira nem rossz szerintem, hogy egy 4 GB RAM-os, elég jónak tűnő készülék.
Olcsóbb mint az S7 Edge, alap előfizetéssel 99 ezer Ft + Áfa. Más márkát nézve, jelenleg a Huawei P10-el van egy árban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingatlanos topic!
- Nyaralás topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest