- Külföldi SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
KengelRoland
aktív tag
De 2 év múlva hol lesz már az A8? Sehol. Az A5 2016 sincsen már sehol, pedig nincsen 2 éves az enyém.
Egyébként én mindig csak ráfáztam ezzel a "gondolok a jövőre" dologgal. Mindig mindenkinél előbb vettem az új technológiát. Az eredménye az volt, hogy semmire nem tudtam használni. Példa: Volt infrás Nokiám, örültem neki, hogy könnyű kontaktokat meg logókat küldeni. Aztán senki másnak nem volt infrás telefonja, csak nekem. Magyarul semmire nem tudtam használni a technológiát. Akkor megvettem a színes kijelzős telefont, mikor az ismerőseim 98%-ának hagyományos készüléke volt. Tehát senkinek nem tudtam színes képeket meg mp3-mat küldeni, sokan azt se tudták mi az. Vagy mikor én már Windows mobilon nyomattam a Windows Messengert, sokan még PC-n se ismerték. Szóval felesleges. Ráadásul ha később veszel ilyesmit, olcsóbb is lesz, és gyerekbetegségektől mentes. Ez persze csak az én véleményem. Mindenki azt vesz, amit akar
-
KengelRoland
aktív tag
Nem tudom, hogy van-e jelentősége a 4G hangnak. Mert szerintem akkor igazi a 4G hang, ha mindkét fél készüléke támogatja. Ennek viszont jelenleg kicsi a valószínűsége, minthogy annak is, hogy az elkövetkezendő 3 évben a hagyományos módon ne lehessen telefonálni. És mivel az ember sosem tervez egy telefonnal 3 évre, hanem inkább 6 hónap és másfél év között, ezért a 4G hang nem lehet szempont egy készülék kiválasztásánál. Persze ez csak az én véleményem.
Egyébként a jelenlegi A5 2016-om is képes 4G hangra, viszont felhívtam a Telekomot és azt mondták, hogy jelenleg a Telekomnál ez a szolgáltatás kizárólag előfizetés esetén érhető el, akkor is be kell kapcsoltatni a régebbi simkártyákon. Tehát aki feltöltőkártyás, az hiába cserél, vagy tartja ezt a szempontot, hogy kellene a 4G hang, úgyse fogja tudni használni. Amikor meg mondjuk 3 év múlva elérhető lesz feltöltőseknek is, akkor már úgysem ez a készülék lesz. Én a 4G hang miatt biztosan nem fogok előfizetést vásárolni. De lehet, hogy más meg igen.
-
KoryHu
aktív tag
Ja, és hogy almát almával: a Telenornál ugyanott a kártyás S8 215.760 Ft jelenleg.
Hát nem éppen azonos ár ez
(mint ahogy azt korábban jópáran írták, hogy "akkor inkább már S8"). (jó nyilván sufniban olcsóbb az S8 (ezt meg se nézem), (de jelenleg pl. az edigitalban 220e, MM-ben 215e.)
Azért így helyén kezelve, nem annyira rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Medence topik
- Vicces képek
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Külföldi SIM-ek itthon
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest