- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atom_Anti
senior tag
Már a legújabb x570-el is működik, én x470-el használom. Érzésre is minden sokkal gyorsabb Win 7-en, de benchmarkban is látszódik, hogy míg win 10 volt fenn, nem tudtam elérni a 15000 3dmark 11 physics pontot, Win 7 alatt 15600-at kapok. Semmi tuning, alapon az R5-3600 asom.
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nekem nincs bajom az eredményekkel, nekem azzal van bajom, hogy az okok nem szerepelnek a tesztben, hanem Abu hozzászólásaiból kell összerakni mi is a szitu.
Az nekem egy saját szívfájdalmam, hogy csak Windows alatt tesztelnek. Pedig ott olyan eszközök állnak rendelkezésre Linux alatt, mint a phoronics test suite, amivel még gyorsabban lehet egy komplett tesztsorozatot letolni, mint Windows alatt és az eredmények összevetéséhez meg ott van a cucc saját netes adatbázisa n+1 teszteredménnyel és procival.
Utoljára mikor toltam PTS tesztet, besorolta a Ryzen 2600-as kicsit húzott procimat az Epyc-ek közé és azzokkal mérte össze a cucc. Mint kiderült nem is véletlen, mert lenyomta a legkisebb Epyc-et a 2600-as. -
Peter Kiss
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Dune: Awakening
- Le Mans Ultimate
- One mobilszolgáltatások
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- DELL T40 EMC Szerver
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged