- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Ez a csoda.
https://www.archlinexp.com/archline-xp/about-archline-xp
Én Adobe Premiere-rel vágok, ahhoz kell a 32 Giga RAM, sőt még kevés is, de ilyen őrületes faszságokat még én se láttam, mint amiket ez a program képes művelni. Lazán eltüntet komplett lerenderelt tárgyakat, ha kifut valami erőforrásból. És évről évre rosszabb.
Hogy ne offoljam szét a topikot: Én csak 2012-ben váltottam Intelre, előtte vagy 15-20 évig mindig AMD-m volt. De az Ivy Bridge fogyasztásához képesti tudása miatt inkább kiperkáltam 300 ropit. Azóta voltam gazdag, voltam földönfutó, volt, hogy el kellett adnom a számítógépem, hogy legyen mit enni. Most abszolút nincsenek nagy igényeim, egy 7 éves leselejtezett Ivy gépre tértem vissza, HP irodai gép i7 3770-nel. Eddig a 1060-nal elég volt mindenhez, játékhoz is, de a vágáshoz nagyon kéne a RAM sávszél, így lehet 7 év óta először új gépet veszek. Ez a 3600-as Ryzen még épp beleférhet a keretbe, nagyon tetszik.
-
Silenzio
addikt
válasz
Geller72 #194 üzenetére
Kösz. Intel® Core™ i7-7700HQ van benne, annál jobb úgy tudom nemigen volt a 7. generációban. A ram sajnos csak 8 giga, az édeskevésnek tűnik. SSHDD van benne, vagy egy SSD és egy külön HDD, minden esetre a szoftver az SSD-ről fut de a HDD-re pakolja a tempet, mert sajnos nem volt elég neki a 250-es SSD.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged