Új hozzászólás Aktív témák
-
Atom_Anti
senior tag
Már a legújabb x570-el is működik, én x470-el használom. Érzésre is minden sokkal gyorsabb Win 7-en, de benchmarkban is látszódik, hogy míg win 10 volt fenn, nem tudtam elérni a 15000 3dmark 11 physics pontot, Win 7 alatt 15600-at kapok. Semmi tuning, alapon az R5-3600 asom.
-
Atom_Anti
senior tag
-
Atom_Anti
senior tag
Ez egy nagyon jó teszt amit linkeltél, pozitív, lényege hogy 3600 és 3600x még teljesítményben is ugyanaz, ha azonos hűtőt kapnak. Vagyis ha egy 3600-ra ráteszek egy wraith spire hűtőt, akkor 3600x em van. Én egy réz magos, heat chamberos AMD wraith spire hűtőbordát teszek rá, csendes ventivel, így gyakorlatilag kapok egy 3600X+ -t.
Kronos3000
Igen, egyetértek, én ráadásul egy kisebb 4 magost akartam eredetileg, de nincs még 7nm-esben
.
-
Atom_Anti
senior tag
Oh , hogy már megint ez a nyomorult Windows 10, érdemes lenne már 7-re visszatérni, a jobbak úgy is azt telepítenek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 1 / 2
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Filmvilág
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest