Új hozzászólás Aktív témák
-
randall13
újonc
Egyértelműen jobban néz ki a 10-es. Sokkal koherensebb a dizájnja, a WinXp és 7 úgy néz ki, mint amit egy óvodás tervezett. Csicsásak az ikonjaik és az ablakok körüli lekerekített(!) szegély a létező összes alkalmazást csúffá teszi. Nem véletlen, hogy ahol tudták, lecserélteék az alap .net ablakkeretet. Emellett pedig az Aero zabálja az erőforrást, ha meg kikapcsolom, még ocsmányabb lesz minden, mert nem lehet olyan színösszeállítást választani, amivel legalább lesz egy gusztusos megjelenése a rendszernek. És akkor ott vannak a widgetek. Emberiség ellen elkövetett bűn, mint ahogy a tálcán lévő kerek, domborított win logó is.
A start menü is sokkal jobb lett a 10-ben, a csempék jóval informatívabbak tudnak lenni az ikonoknál. Ha meg valakinek undora van a csempéktől, mert anno csak rosszat olvasott róluk pistike4148 blogján a 8.0 idején, akkor akár el is tüntethetők, mert testreszabható a teljes menü.
Emellett ott a műveletközpont, minden fontos funkció két kattintásnyi távolságba került. Ha megy a háttérben a zene, akkor a médiagombok megnyomásával végre kiírja a zene címét is a hangerő mellé.
Grátisz, hogy a rendszer SSD alatt jóval gyorsabb a 7-nél.Ha késsel fenyegetnének, sem váltanék vissza az bóvli kinézetű 7-re.
-
MerLinh
senior tag
jó kérdés, de sztem addig nem érdekli őket míg minden eladott androidos mobil után kapnak vagy 15 dodo licenc díjat azt hiszem
Derivel: lévén ez egy mmo, az csak jó ha csökken, mert ha nő a játékosbázis akkor jobban bírja. bár már csak e3 szintű grafikát kellene visszahozni és jók vagyunk... vagy elég kezdetnek a karakter generálási poligon szám maradhatna a fő karateren
-
beef
őstag
Most komolyan a startmenüt hozod fel? Amire kb. 5-10 féle bevált alternatíva létezik?
Milyen kinézetet szeretnél?
Egyébként nekem pont a Vista/7 menü nem tetszett.A legproblémásabb területe inkább az inkonzisztens felület pl: vezérlőpult/gépház kombó.
-
PuMbA
titán
Én csak azt látom, hogy ez a Start menü nem modern kinézetű
Mivel minden gyári alkalmazás manapság már jobban hasonlít a Windows 10 kinézetére (Android-on, iOS-en, és Windows Mobile-on is), ezért hiába tetszett nekem régen a Windows 7, ma már nem tetszik, hogy ennyire elüt mindentől, mert csak azt juttatja eszembe, hogy ok, ez volt régen, de ma már teljesen más dolgok vannak. Ahogy szokták mondani: egy dolog állandó, a változás
-
nonsen5e
veterán
Lehet, hogy mellé lőtt, nem érdekel túlzottan, de ha Neked a kinézet a legfontosabb egy operációs rendszerben, az az a színvonal.
Azt továbbra sem értem,hogy pl. ebben mi olyan vállalhatatlanul sz4r. Ugyanaz mint régen, csak nem aero, szögletes ikonok és nem fehér a háttér. A fájlkezelő meg 1:1 ugyanaz mint 7-ben, csak nem menükben kell bogarászni a funkciógombokat. Ennél többet pedig nagyon ritkán kell használnia az embernek a wines alap dolgokból. Telepítés után első bekapcsoláskor a gépházban letiltani mindent, de azt is egyszerűbb registryben/szolgáltatások alatt.
Végezetül meg a kinézet már pedig egy szubjektív dolog, attól még, hogy te sipákolsz, hogy "csúnya és randa", lehet a másik 50 millió felhasználónak meg ez a szép.
Ha meg megcsinálják pont olyanra, amilyenre Te szeretnéd, mert tegyük fel holnap kiderül, hogy egy MS fejes a bácsikád, akkor lehet a maradék 50 millió másik ember fog sírni, hogy csúnya és ocsmány. -
nonsen5e
veterán
Milyen kár, hogy semmit nem lehet modolni a winek kinézetén, ja várj...
Amíg funkcionálisan működik, és ahogy mondtad, egy csomó dologra amit tud nincs más alternatíva, addig abszolút nem érdekel a kinézete, mert (i) nem 10 éves vagyok, hogy az legyen a legfontosabb, (ii) ha az lenne a legfontosabbb is át tudom állítani olyanra amilyenre szeretném.
Amúgy ha az inkonzisztens Gépház-Vezérlőpultot kiszedjük, akkor miben másabb mint egy régebbi Win? Nincs csicsás üveghatás minden ablak keretén? Sajátgép, fájlkezelő, vezérlőpult és úgy minden third party app maradt pontosan ugyanolyan mint régen, csak több funkcióval.
Start menüből kiszedtem a számomra haszontalan csempéket, van egy applista, és ennyi az egész. -
con_di_B
tag
A Vulkan is tud profitalni az uj drivermodellbol, szoval Windows 10-re igy is ugy is erdemes atallni. De ez alapvetoen mindig igaz a mindenkori "uj" Windows-ra, nagyon regen volt mar az, amikor az emelkedo hardverigeny miatt megerhette maradni az elozo verzional, sztem Vista ota igaz, hogy az uj legalabb ugyanolyan gyors, vagy az uj funkciokat kihasznalni kepes programokkal gyorsabb is mint az elozo verzio. Neked szemey szerint mi a gondod a 10-el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Windows 11
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- iPad topik
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest