- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Felkészült a Redmi 15C
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Duck663
őstag
Tegyünk mellé egy Win 7-et és egyértelmű szerintem.
Figyi csak, egy Nőn, mit nézel meg először? Csak nem azt, hogy hogy néz ki?!
Ha nem tetszik, nem állsz le vele, nem? A többi csak utána jön.
Amióta nem lehet ingyenesen váltani régebbi OS-ről, milyen mértékben is gyarapodott a Win 10 felhasználók száma?
-
Duck663
őstag
Moddolni? Miért akarnám én moddolni? Nem valami tákolt OS-t akarok látni/használni. A különféle modifikációk lehet javítanak a kinézetén, de nem biztos hogy jót tesznek a működésének. 10 évesen? Hát ez kicsit mellélőtt, kicsit nagyon!
(26): Nem volt bajom a Win XP-vel, de mai szemmel elavult hatású. Viszont az akkori M$ fejlesztések kifejezetten tetszettek, még a Vista csak Longhorn volt, de én már használtam, mert az az irány tetszett, előrelépésnek éreztem, aztán jött a 7- ami megint csak előrelépés volt, alig volt kint a Vista, de már inkább a 7 beta verzióit használtam, azokra az újdonságokra vevő voltam. A Win 8-at amikor először megláttam, az volt az első kérdésem, "Ez meg mi a sz@r?" És azóta is ezt kérdezem. Ha már az XP-t hoztad fel, azt gondolom, a Win 10 (is) az XP alá lőtt minden tekintetben.
Az M$ az Apple-t és a Google-t próbálta meg majmolni, az egyszerűsített felülettel. Azonban, az hogyha nincs semmi, az pont olyan is lesz, mint egy nagy semmi, és nem lesz se stílusos, se jól használható.
Nem kell ezzel egyetérteni, de ez az én véleményem, a tiétek meg más. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest