- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
Belőttem a beállításokat össze-vissza keverékre ~medium-high között valahol, (NV effektek szigorúan kikapcsolva), ugyanazokon a beállításokon 280X + i5-3330 mellett DX11 alatt volt avg 48 fps, DX12 alatt avg 39.
-
nonsen5e
veterán
Lehet, hogy mellé lőtt, nem érdekel túlzottan, de ha Neked a kinézet a legfontosabb egy operációs rendszerben, az az a színvonal.
Azt továbbra sem értem,hogy pl. ebben mi olyan vállalhatatlanul sz4r. Ugyanaz mint régen, csak nem aero, szögletes ikonok és nem fehér a háttér. A fájlkezelő meg 1:1 ugyanaz mint 7-ben, csak nem menükben kell bogarászni a funkciógombokat. Ennél többet pedig nagyon ritkán kell használnia az embernek a wines alap dolgokból. Telepítés után első bekapcsoláskor a gépházban letiltani mindent, de azt is egyszerűbb registryben/szolgáltatások alatt.
Végezetül meg a kinézet már pedig egy szubjektív dolog, attól még, hogy te sipákolsz, hogy "csúnya és randa", lehet a másik 50 millió felhasználónak meg ez a szép.
Ha meg megcsinálják pont olyanra, amilyenre Te szeretnéd, mert tegyük fel holnap kiderül, hogy egy MS fejes a bácsikád, akkor lehet a maradék 50 millió másik ember fog sírni, hogy csúnya és ocsmány. -
nonsen5e
veterán
Milyen kár, hogy semmit nem lehet modolni a winek kinézetén, ja várj...
Amíg funkcionálisan működik, és ahogy mondtad, egy csomó dologra amit tud nincs más alternatíva, addig abszolút nem érdekel a kinézete, mert (i) nem 10 éves vagyok, hogy az legyen a legfontosabb, (ii) ha az lenne a legfontosabbb is át tudom állítani olyanra amilyenre szeretném.
Amúgy ha az inkonzisztens Gépház-Vezérlőpultot kiszedjük, akkor miben másabb mint egy régebbi Win? Nincs csicsás üveghatás minden ablak keretén? Sajátgép, fájlkezelő, vezérlőpult és úgy minden third party app maradt pontosan ugyanolyan mint régen, csak több funkcióval.
Start menüből kiszedtem a számomra haszontalan csempéket, van egy applista, és ennyi az egész. -
nonsen5e
veterán
Kíváncsi vagyok több sebességet ad-e a DX12, mintha csak kikapcsolnám az amúgy igencsak erőforrás igényes HBAO/PCSS/HFTS kombót. Kicsit sem lepődnék meg ha nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest