- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GhostRider93
tag
Igen végülis. Ha valakinek a cpu erő fontosabb veszi a cezanne U -t ellenkező esetben ott a lucienne. A cezanne H mellé meg ugy is pakolnak majd egy dedikált grafkarit de ha nem akkor egy erős multimédiás laposnak elmegy ami alkalomadtán játékra is jó.( Lagalább is jobban mint bármelyik inteles verzió).
Engem nem igazán érint a dolog jelenleg de ha nem fognak normalizálódni az árak pc piacon lehet inkabb konzol plusz laptop lesz a jovőben(2-3 év). -
Erre én már a Renoir-nál is panaszkodtam, hogy a Vega miért nem képes rá.
Az Intel bezzeg tudja a 11. genes mobil procijaiban. Energiahatékonyságban talán jobb valamivel a Ryzen, de ha elég a 4 mag 8 szál, és kell a hardveres AV1, akkor Intel. Pont most nézegetek notikat, és az Intel felé húzok perpill, részben az AV1 miatt. Más tészta, hogy 11. genes notikat jelenleg NEM lehet kapni sehol. -
Darmol
senior tag
Úgy tudom, hogy ezek azok a procik amelyek dGPU-s laposokba jönnek. A dGPU-kban van az AV-1. Minek raknák még egyszer a procikba? A csak iGPU-s procikban úgy emlékszem lesz AV-1.
Nem, AVX512 egyikben sem lesz pedig az nélkül nincs élet a földön.
A procikról annyit, hogy a kiszivárgott benchmarkoknak még én is csak a felét hiszem el (pedig vérem vörös és fantáziám is van), de még így is az új mobil Ryzen a Duke Nukem és a Tiger Lake a boss.
Úgy néz ki mobilokban az 5XXX sorozat várhatóan még sokkal durvábbat üt mint az asztalin. Szóval várhatóan megint nem jut Közép-Európába.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Medence topik
- BestBuy ruhás topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest