Új hozzászólás Aktív témák
-
Meggyőztél, szerintem is csak be lehet dugni valahová akkor azt a notit is, elenyésző mennyiségű ellenpélda lehet. Ettől függetlenül engem mégis zavar az AV1 hardveres támogatásának hiánya, de van egy olyan érzésem, akkor ez már inkább ilyen technomán dolog. Elavultnak tűnik kicsit miatta az újonnan megjelent proci.
-
Erre én már a Renoir-nál is panaszkodtam, hogy a Vega miért nem képes rá.
Az Intel bezzeg tudja a 11. genes mobil procijaiban. Energiahatékonyságban talán jobb valamivel a Ryzen, de ha elég a 4 mag 8 szál, és kell a hardveres AV1, akkor Intel. Pont most nézegetek notikat, és az Intel felé húzok perpill, részben az AV1 miatt. Más tészta, hogy 11. genes notikat jelenleg NEM lehet kapni sehol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest