- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
yakuza.tora #77 üzenetére
Ősz vége(Október-November, ugye 6XXX debütálása) anno 4XXX esetén Június - Augusztus volt a megjelenés
. Meg inkább a BF3 a mérvadó, az még akár csúszhat is...
-
Xaels
félisten
válasz
#17283328 #60 üzenetére
Én 30-ért vettem az 5770 Vapor-X változatát és leginkább Battlefield: Bad Company 2-öm vele és FullHD felbontás mellett 22"-on annyira nem recésedik a kép, hogy AA-ért könyörögjek, de ahhoz, hogy multiban folyamatos és élvezhető maradjon a játék már sajnos kompromisszumokat kell kötnöm. Jelenleg őszig(BF3-ig) várok a fejlesztéssel, addigra esnek még az árak, ha meg kijön a 7XXX-es széria addigra az Ati-tól akkor meg pláne esnek, de addig nem láttam semmi olyat ami nem menne élvezhetően ezzel a kártyával.
-
Xaels
félisten
válasz
#17283328 #52 üzenetére
[link] 4xAA -ig nincs is gond, de felette már megnézném milyen eredmény jönne ki(majd a PH-s teszt úgy is 8x-essel nézi). Metro2033 és Crysis alatt azért izzad rendesen(ezeket nem hiszem, hogy 3 monitorral élvezetesen vinné), persze lehet jönni, hogy egyik sem valami nagy szám és optimalizálatlan, de a jövőben kijövő játékokról sem tudjuk előre megmondani mire lesz alattuk képes.
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
"vélhetően újra az AMD-hez kerül vissza a leggyorsabb VGA titulusa." - eddig is náluk volt az 5970-es személyében...
Amúgy szerintem év vége felé (BF3) kiderül, hogy kell-e ez a kakaó vagy sem. Ha abba a játékba beletesznek mindent amit ígértek, akkor ott meg fog szerintem izzadni, C2-nél szerintem egy cseppet sem.
-
Xaels
félisten
Design-osak, de nekem spórolják le róla a matricát és a sok felesleges sallang sem kell a dobozba, csak a kártyát adják ide garanciapapírral(persze a csomagolás stb. költségével csökkentve) a többit megoldom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest