- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ennek a kártyának nem látom a helyét,persze még drága is szerintem a 6850 sokkal jobb vétel alig drágább viszont sokkal gyorsabb
-
M107
addikt
Ára érdekel.
Mert hát itthon kb 29500 ft nak kellene lennie, s akkor már ok kategória
Főleg a 256 bit miatt is.
Lehet hogy gyorsabb a 6850 de +10 ropival drágább is vagy még többel. (ahol érdeklődtem itt vidéken)
(46290-57890 ft terjed az ára a 6850 nek itt vidéken posta és egyéb költségek nélkül + gyártó függően.)Mert ugye nem csak Budapest egész Magyarország.
Fel út vagy a posta költség s már is ott vagy 6850 ára.Sapphire 5670 után amit 1 éve magas áron (sajna Dollár/Forint árfolyam) 27900 ft szereztem be, egy kisebb előre lépés nekem
Nem vagyok hard gamer kevés játék ami érdekel, s max 1280*1024 ben játszom akkor meg minek erősebb kártya (ezt egy külföldi IT fórumon olvastam)
Aki nem játszik nagy felbontásokban max 1650 ig annak bőven elég az alsó kategória vége s és a középkategória elején lévő grafikus vezérlőket választania, de inkább a középkategória eleje. (0-30000 ft max -35000 ft-ig) -
Alister71
nagyúr
válasz
Ł-IceRocK-Ł #34 üzenetére
A Dirt3 az utolsó reményem a DX9-es fos tengerében.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
Alister71 #32 üzenetére
Gyakorlatilag felháborító. De nem? Itt vannak a dx11 es csúcskarik, és ezeket kapjuk rá. erre elég egy régi 4670 is. A dx 10 es őrület idején csak úgy jöttek ki a gémek dx10 ben, most meg itt a dx11 már régóta és tesznek rá. csak a rohatt konzol.... váááá kikészít.
csucsbicep na igen kicsit off már, de valahol a témához tartozik. a tápos témához meg annyit hogy barátnőm öccse gépét szervzbe vitték (gyakorlatilag a lap hulladék) és mondták hogy a táp a rossz. erre raktak bele egy hkc- szemetet 10 ezerér, hogy az milyen jó.
8600 ér vettem fsp-t, szóval szánalom. -
csucsbicep
nagyúr
válasz
Ł-IceRocK-Ł #31 üzenetére
Na a boltok nagy részéről ne is beszéljünk. Mentem tápot venni, aztán Codegen meg Deer tápokat akartak rásózni drágán. Nem szokott velük gond lenni duma. No comment.
Kicsit már átmentünk offba. -
Alister71
nagyúr
válasz
Ł-IceRocK-Ł #29 üzenetére
Igen. épp erre célozgatok. Vesszük a hardvereket, hogy hátha remélhetünk valami értelmes játékot. Erre kijön az Assassins Creed DX9-ben, mit vártunk volna. kijön a Crysis2 DX9-ben, sok kocka még örül is neki, hogy hát összességégében szép az, de jó, hogy ez is van, kijön a Shift2 DX9-ben, az 1-től gyengébb grafikával....de ha ki merik adni a Dirt3-at is valami pc-t nem megillető rakás fos DX9-es hányadékkal........
elmennek a 3.14csába.
Jó lesz nekünk ez a 6790-es is. -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
csucsbicep #30 üzenetére
Amíg a boltok nagy részére jellemző hogy el akarják sózni a terméket akármilyen sz.r is, addig ez így is fog maradni. Akit meg igazán érdekel hogy mit kap a pénzéért, az meg utánajár.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Ł-IceRocK-Ł #29 üzenetére
Mondjuk aki annyira laikus azt valószínűleg annyira nem is érdekli, mert nem is tudja, hogy mit vett és mit vehetett volna.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
Alister71 #27 üzenetére
Ez teljesen így van. Egy kártyának is van 3 féle revíziója gyártón belül. Egy gyártónak tucatnyi kártyája van, és nem egy gyártót ismerünk. A számozás séma változtatás sajnos a két chipgyártónak köszönhető. hogy ez miért jó csak ők tudják. zavart okoznak vele.
a 28 nm es kérdésem arra a célra akart mutatni, hogy ha késnek akkor megint csak "csiszolnak" valami apróságot a régi chipeken, és eladják megint?
csucsbicep: a vásárlók sok % -a laikus...
a játékipar meg no komment. I hate konzol. -
csucsbicep
nagyúr
válasz
Ł-IceRocK-Ł #26 üzenetére
A laikus csak a számokat nézi...
Lord Vader: Ez a játék dolog nem jó irányba halad.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Ł-IceRocK-Ł #26 üzenetére
Gyakorlatilag minden kategória teljes mértékben le van fedve. Akkora a kínálat, hogy az átlag vevő tökéletes zavarban van. De már a "hozzá értő" vevő is. Nagyon erős márkafüggőségen belül is nehéz választani.
A procimhoz képest, a monitoromhoz képest, milyen vga-t vegyek, -ezen gondolkozik a hozzáértőbb kategória, akinek meg fogalma sincs, az a számozások teljes zavarában van. Nem is merek beszélni arról, hogy a konzol portok uralják a játékpiacot. Egy várva-várt Crysis2, kijön DX9-ben stb...
Akkor hova jöjjön a 28 nm? Megint az 5 wattal kevesebb fogyasztás uralja a PC világot? -
Alister71
nagyúr
válasz
Ł-IceRocK-Ł #21 üzenetére
Igaz, mert a 4890-est kihagytam. Ez a vga gyakorlatilag annak a szintjén tart, DX11-el megáldva.
GTX260, 192 - GTS450, GTX260, 216 - GTX550Ti
4870 - 5770, 4890 - 6790
ezek felett jönnek az értelmes vga-k, GTX460, 6850 stb... -
proci985
MODERÁTOR
három hőcső, 9centis venti. meg gondolom a két fázis is megmaradt. és ez tuningkártya? a hűtése meg egy rendes hűtőhöz képest max vicc kategória, bár ez a kártya nem igényel extrém megoldásokat.
-
lujó55
addikt
Mekkora marketing! ááááááá, inkább dolgoznának valami innováción.
-
Alister71
nagyúr
4870 - 5770 - 6790 sok év, minimális sebesség növekedés. Nem kéne az nV szintjére "fejlődni"
GTX260 - GTS450 - GTX550Ti
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Úgyis lesznek olyanok akik megveszik.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Motion_Blur #14 üzenetére
Bukás gyanús, mert a 6850 alig drágább, viszont sokkal gyorsabb.
-
NOD
senior tag
Utánégető.... Kíváncsivá tett a cím.....
Afterburner progi jár hozzá.. eldobom az agyamat. -
Sz.Miki
őstag
Ez a mosószeres falkon műanyag hűtőt nem kéne erőltetni, borzasztó ronda.... A kártya viszont best seller gyanús.
-
Motion_Blur
félisten
Nagyon tolják most ezeket a kártyákat.
Szerintem tuti bukás lesz -
PH-User
addikt
Nem tudom mennyi értelme van...
Fogja majd a villanyórát is utánégetni...HD6850 is van már elég korrekt 40k-ért, szóval....
Ez meg lesz majd vagy 45k. -
zsoltti
senior tag
Jó olcsó lesz, kérés hogy ér-e majd valamit!
-
Silentfrog
veterán
A cimet olvasva azt hittem valami passziv hűtésű megoldás lesz ami tud égetni
-
Gude
senior tag
Formátlan szegény,de nem ez a lényeg
-
-
baluka26
veterán
Ez nagyon ronda.
-
yakuza.tora
addikt
Úgy néz ki, gondoskodnak róla a partnerek, hogy ebből a kártyából ne legyen hiány a piacon...
-
ViZion
félisten
az ajánlott fogyasztói ár max. 30k HUF lesz. Ajánlom...!
-
KYZRR
őstag
Egy kicsit hasonlít a takarólemez az ASUS megoldásira pl GTS 450-nél (nem a színre értettem
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest