Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#06658560 #101 üzenetére
Jó, de akkor ki is van valójában átállásra kényszerítve? Az, aki kb 5év múlva nem tud egy ósdi Pascal quadro-t szerezni (a quadrókat tudtommal jóval tovább árulják egy adott generációból). A mostani utolsó 32bites driverkészlet win10 LTSB-t is simán kiszolgál.
Arra meg ne nagyon számítson egy piaci szereplő sem, hogy egy elavult technológiát 2117-ben is támogatni fognak. Gyárt alkatrészt a Merci a 60évvel ezelőtti motorjaihoz? Segítek: nem...
-
válasz
#06658560 #77 üzenetére
Ha dollármilliókba kerül egy programot portolni windows 7-ről 10-re akkor az fucked by design.
(#46) gbors A pae alapból nincs bekapcsolva, sőt hekkelni kell hozzá. Nyilván virtuális a címzés, de a virtuális címek fele a kernelé, fele a userspace-é, vagyis az összes userspace program összesen 2GB-t tud foglalni. 64 bit esetén 256TB virtuális cím érhető el, ebből 128TB a kernel és 128TB a userspace.
-
Cassi
őstag
válasz
#06658560 #77 üzenetére
A Citroen konkrétan szarja, de úgy általában, elég nagy szégyen, ha egy program nem fut egy több mint 4 éve megjelent Windowson. Amit persze le kellene ellenőrizni, mert ha valaki olyat ír, hogy "kipróbáltam néhány leírást", azaz kb. "rákattintottam, nem indult el, tehát szar", nem túl meggyőző.
-
MongolZ
addikt
válasz
#06658560 #77 üzenetére
Azonnal? Ember, a Win8 több, mint 5 évvel ezelőtt jelent meg. ÖT ÉVVEL EZELŐTT!!!
Miért is kellene euro milliókat kidobni az ablakon ahhoz, hogy egy Win7-en működő program fusson Win10-en???
(#76) Francia91: Hja, igaz, Inventornál pl. szenvedni kell, hogy bizonyos OS-eken egyáltalán fussanak... nekem pl. abszolút legális Inventor 2013 nem hajlandó futni és aktiválódni... kénytelen vagyok 2018-at használni, az egy dolog, hogy a megrendelők egy része nem nézi jó szemmel, de én se véletlenül szereztem 2013-at...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest