- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
t72killer #32 üzenetére
Nem is írtam hogy te voltál
Egyébként visszakerestem, és beleolvastam valamennyire az egyik akkori topikba, ott valóban nem volt azért akkora felzúdulás mint ahogy emlékeztem, és ahogy általában lenni szokott az amd-s driverek híreinél, csak pár ember morgott (amíg visszanéztem).
(#34) Egon jaja, közben utánaolvastam én is, mert érdekelt, valóban jól emlékszem-e. Hát, nem egészen
Csak ugye évek óta divat lett szidni az amd-t meg a drivereit, és sokszor megjelennek ezek a fikázások egy új hírnél, itt is, meg az iponon is, de bezzeg az nv...
(de ne vigyük el ebbe az irányba, egyébként én meg nv hibákkal találkoztam többet) Egyetértek veled, és az is külön vicces, mikor valaki úgy mond véleményt, (ahogy te is írod) hogy vagy nem is hajlandó 'másik oldalt' használni, vagy évtizeddel ezelőtti egyszeri tapasztalatait vetíti át a jelenre
(és tökmindegy most, hogy 'zöld' vagy 'piros') Mindegy, megkövetem magam, csak pár elégedetlenkedő volt anno
-
Reggie0
félisten
válasz
t72killer #32 üzenetére
Nem vonodik le 2GB. A PCIe buszon csak par szaz MB-os BAR-t regisztralnak be(jellemzoen 256MB) es azt lapozgatjak. 4GB vagy folotti memoriat meg nem is tudnanak, mert egy rakat alaplap nem tamogatja a 64 bites dekodolast a PCIe buszon. (Lasd above 4G decoding). Ezert is nem lehet profi gyorsitokartyakat bamilyen dzsunka lapban hasznalni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- Gigabyte GTX1060 6GB
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Hibátlan - GIGABYTE Geforce GTX 1660 Super Gaming OC 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- ZOTAC RTX 3090 Ti AMP Extreme Holo
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest