- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
Nem, egy 30 Gb-os szervizprogram, ami teljesen a HDD-ről (vagy nálam az SSD-ről) fut
& (#74) Alchemist
Próbálkoztam elég sok leírással, de a Win7 a maximum, amin el tudtam indítani
Amúgy meg abszolut nem aggódok az újabb Windows-ok miatt ,mivel nincs olyan a Win7-ben, amit hiányolnék, pedig van dolgom 8.1-es és 10-es Windows-zal is. Én nem használok olyan dolgokat, amihez pl a 10-es kéne. AutoCAD, Inventor, SolidWorks és EdgeCAM maximálisan teszi a dolgát Win7-es rendszeren is, nem jajveszékelek, hogy kijött az új Windows, és már nekem egyből az kell. Nem fogott meg sem a 8.1-es (faterék AM1-es asztali gépére azt tettem), sem a Windows 10-es (unokabátyámék AM1-es konfigjára, és haverom AMD FX-es gépére tettem 10-est), nem ad annyival többet, hogy szükségem legyen rá, a Citroen program pedig megerősített ebben a választásban
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- LED világítás a lakásban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest