- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
jah ezt tényleg benéztem sorry
egyébként az is egy kellemes dolog hogy immár ezt is meg lehet venni kamatmentes részletre eddig új előfizetőként nem lehetett.
mondjuk ahogy így elnézem a hozzászólásokat az árak miatt jóval kevesebb emberke lesz ott a megnyitón, na sebaj legalább holnapra tuti marad nekem
-
Lotusomega
senior tag
Leaírom akkor mégegyszer az általad említett cuccok kb 10-20k telefononként, és mondom mégegyszer h minden legyártott és eladott darab után ez részarányosan csökken
Tehát egyáltalán nem írok baromságot.
És annyira meg nem értem ezt a nagy visszásságot itt, hd2 mennyibe került(bár most sem olcsó) mikor kijött, csak ha már mindenki a htc-vel jön.
Nem olcsó, de az iphone sosem volt az, aki farkat akar hosszabbítani az fizesse is ki érte az extra felárat.
-
Ehhez pedig hozzávehetjük, hogy az összes többi cégnél is hasonló szorzóval dolgoznak a legfelső kategóriában, ha csak a hardvert nézzük. Emlékszem a Palm Pre esetére, ott is kiadták az "anyagköltség árat", meg néhány más készüléknél is.
Ezt az összeget csak akkor szabad alapul venni, ha utálkozni akarsz, de a jó benne, hogy bármely gyártónál bevethető
-
Lotusomega
senior tag
Összeszerelési költségek - meglepődnél ha neked kéne összecsavarozni, mi?
Dehogyis, IKEA-s ájfón a legnagyobb süti
És de, ez bizony simán megvan egy 4-6xoros árrés, mint ahogy az egyik kolléga is írta feljebb.
És nehogy már pl az appstore fentartását nekem kéen kfiizetni, amiből még pénzért töltök le cuccokat
A többi említett cucc(k+f, gari logisztika anyámkínja) pedig azt hiszem h minden egyes eladott darabszám utána csak csökken a telefon árában(kellene neki) mert minden darabon megoszlik.
Szóval nehogy megsajnáljam már az apple-t mert iylen olcsón adja ezt a telót és kenyérre keresik a pénzt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gumi és felni topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- Diablo IV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Villanyszerelés
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest