- iPhone topik
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Fejlemeny android vonalon.
XDA Forum 21-es oldal, Compiling kernel modules.Ugy nez ki, tetszoleges kernel verziokhoz is jo
apro problemam ebbol a sorbol fakad:
Make sure you are running Linux and have make and git already installed
sima live linux is jo lenne ra? make-t ill. git-et hogy telepitek ez ala?
-
Balinov
titán
Szia Edenyke,
nem, sajnos leragadtam a .c & .h fajloknal, illetve hogyan forditsunk belole .ko kiterjesztesu drivert adott kernelhez. Azota meg stock rom/kernelrol attertem PA nightly + Franco kernelre, szoval projekt egyenlore jegelve.
Az a baj, amit te linkeltel az SDR (software defined radio) driver meg azbest irta, hogy ezekkel a cuccokkal vagy sdr-ezel, vagy DVB-T, egyszerre a ketto nem megy (igaz, win ala irta)
-
Balinov
titán
koszonom,koszonom, igy is nagy segitseg voltal.
amig a Google Groups oldalrol le lehet tolteni faj az a kovetkezo reszeket tartalmaza, ami gondolom szamomra az erdekes:
tuner_r820t.c
tuner_r820t.h
nim_rtl2832_r820t.h
nim_rtl2832_r820t.cami az XDA-s forum szerint nekem kellene az egy dvb-usb-rtl2832u.ko nevu fajl, ami ha hozzanemerto logikammal nezem, a driver maga.
Hogy lehetne a 2*2db .c ill. .h fajlbol egy .ko-t forditani, kesziteni?
udv
Balinov -
Balinov
titán
-
Balinov
titán
udv azbest,
Nexus7 + DVB-T projektem egyenlore cuminak tunik, xda-n egy hozzaerto azt irta, hiaba tamogatja a 4.2.1 stock kernel az RTL22832U-t, annak a drivereben meg az R820T tunermodul nincs tamogatva, igy varni kell, mig valaki megcsinalja.
-
Balinov
titán
koszi, vlc-t probaltam, de a kis pocs antennaval semmi nem jon be. szabadon foghato adok vannak itt egyenlore igy egyszeru, ts reader-hez hasonlo, lehetoleg freeware/opensource kene.
B ill. talal valamit, de megsem a Blaze...Az a gond, hogy gyk pioneer vagyok, mivel Ireknel elek. Az itteni mindigtv a Saorview, szerint azt mondja, Dublini high power transmitter 738mhz-en tolja az osszes csatornat, idezem "54 Horizontal " (lovesem nincs, mit jelent).A Blaze mikor vegigszkennel azkkor 738mhz-en, ahol varhato valami tortenes irja is,hogy talalt valamit, de a Start to access chanel info utan semmi nem tortenik, found chanels tovabbra is 0, holott van 8-9 tv ado (SD) meg a 3ik emeletrol ha a szemkozti epulet nem lenne 4 emeletes ralatnek a hegyen a toronyra, ami legvonalban kb 10-12km-nel nincs messzebb.
sajna a cxm adapter (vagy hogy hivjak) meg nem jott meg, igy nem tudok meg + antennakabelt venni,hogy kivigyem a kis botantennat az ablakba.
Van valami tipped merre probalkozzak meg? Win7 X64 MediaCenteret epp most probalom beloni.
udv
Balinov -
Balinov
titán
Koszi, pont jol jott. Megy a bookmarkok koze
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Túra és kirándulás topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Autószerelők, autószerelés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Gamer Asztali Számítógép Eladó i5, GTX 1050, SSD + HDD!
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest