- Motorola Edge 40 - jó bőr
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Az más, ha nem a kínaiak mellékelték hozzá a szoftvert "ingyen" ahogy a blaze-t is, akkor azért így már teljesen más kategória. Nem tudom a blaze-el mikor buktak meg, de az én stick-em nincs egy éves, s ahhoz is még blaze-t adtak, 1 serial-t kaptam.
Másoktól kérdezném, hogy aki DVBviewert használ, s használja Recording Service-t, az leírná nekem, hogy ezt egyáltalán hol találom 5.3-asban, mert fogalmam sincs, néztem erről preview videókat stb. de ott nincs, ahol lenni kéne, ilyet találtam, hogy Recording Service Wizard, ez lenne az, mert ez az ablak nem pont úgy néz ki, mint amit a videókban látok? Itt 4 mező van:
1. Select recording service - itt nem tudok semmit sem kiválasztani
2. Szolgáltatás címe, portja - a többi mezőbe pedig nem tudok semmit sem beírni
3. Felhasználónév
4. JelszóHa tudtok rá megoldást, köszönöm. Kodi-val szeretném használni.
-
azbest
félisten
Természetesen ott vásárolsz, ahol neked tetszik, sőt örülök, hogy támogatod a magyar gazdaságot
Csupán azért lepődtünk meg ekkora árkülönbségen, mert 6eft körül lehetett a noname gyártók átbrandelt tunerjeit találni itthoni boltban. A konkrét példány pedig 8 usd szállítással kínából. A szotveres körítés is valószínűleg a kínai árusnak köszönhető
A 4 hét várakozás miatt gondoltam azt, hogy a tiedet is közvetlenül a te címedre rendelték csak egy kínai árustól, mert csomó magyar netes árus így csinálja. Persze, az áfás számla miatt, akkor ez egy korrektebb eladó.
Nekem is van 3 ilyen az asztalomon, mostanában 5 darabot lehet kapni annyiért, mint amennyiért vásároltad. Természetesen ezzel nincsen semmi baj azzal sem amit te vásároltál. A kínából rendelt áruk is átesnek vámkezelésen, küldeményenként 22 euro alatt áfa és vámmentesen hozza a postás. Garancia korlátozottan lenne rá, de nem is érdemes vele foglalkozni, mert ha az egyik elromlana még mindig van 4 másik
Szerk. közben láttam, hogy írtál. Ha legközelebbi rendelésemkor is olyan szoftvert mellékelnek, akkor én is kipróbálom, mert a Blaze progi az csapnivaló volt. Nézd meg, hogy tud-e dab+ és fm adást is fogni, arrafele lehet hogy mindkettő elérhető
-
Kínában azt és úgy gyártanak ahogy kéred, nem azon múlik a dolog hogy ott van a gyártósor. Ha meg bírod fizetni, akkor lesz megfelelő minőségbiztosítás, úgy ahogy te előírod, és olyan alkatrészek és anyagok mennek be a sorra amilyeneket te szeretnél.
A RTL2832+R820T esetében szó sincs nagy amerikai vagy egyéb tőkéről, aki a dollármilliárdjaiért cserébe megveszi a fent említett kapacitást és minőséget (mint mondjuk az apple), hanem a realtek meg a rafael micro nevű "csodacégek" cuccaiból van valami összedobálva egy panelre, kb. gondolkodás nélkül, meg pontatlan kristályokkal, és gagyi passzív alkatrészekkel. Hidd el, elég mélyen ismerem a felépítését, mert maguk a chip-ek az említett "bug" miatt közkedveltek, és sok rádiózással foglalkozó project nulláról felépít belőlük egy céleszközt (pl. Nooelec), minőségi átgondolt PCB tervezéssel, frankó kristályokkal, kondikkal, és antenna csatlakozóval. Az "eredeti" kínai változatokból még néhány diódát meg kondit is kispóroltak amúgy, arról nem is beszélve, hogy túlmelegednek.
Én mindig hajlandó vagyok egy picivel többet fizetni, ha valamit kapok cserébe, az olcsónak mindig lesz valami visszaütője.
Hát én meg veszek 4db-ot ebből a pénzből aztán annyi
Ráadásul attól, hogy kínai webshopból jön valami, még nem jelenti azt hogy illegális, meg nincs garancia. Sokszor sokkal korrektebben bánnak veled ha bajod van, mint itthon a legtöbb kisker.
De amúgy tökmindegy tényleg, nem akarlak én bántani amiatt hogy valamit drágán vettél meg, az a lényeg hogy tudod használni, és örülsz neki. Csupán azért reagáltam, mert a meglepődésünk miatt elkezdted védeni ezt az árat, és szerintem ez egy kicsit túlzás volt, de részemről itt befejeztem.
-
Mi is új árakat írunk
Egyedüli példa az aprós ár volt, de az valóban nem releváns. Mondjuk én itt az aprón 1500Ft-ért vettem egyet, amivel feladta a tulaj a küzdelmet, de tulképpen új volt, pár órát próbálkozott vele.
Azt sajnos nem tudom hogy itthon melyik bolt árul hivatalos számlával pontosan ilyen tunert. Nagyon nehéz beazonosítani a fantázianevek alapján, az RTL2832U+R820T chipset meg jobbára csak akkor mutatja meg magát ha már rá van dugva a gépre.
Ez amúgy egy kínai szemét, olcsóbbat egyszerűen képtelenség találni. Azért futottál bele te is, meg azért van itt neki külön topicja, mert tömegével árulják, főképp mert tényleg nincsen olcsóbb ennél így ezt ontják, másrészt pedig azért mert egy "bug" miatt használható másra is (software definied radionak).
-
Mike88
senior tag
Nem akarlak felidegesíteni, hogy átvertek, de ugyanezt vettem én is 12 dollárért, akkor még 210 körül volt a dollár. Most is 12 dollár körül van az ára, azaz netto 3400 Ft. Ha erre rászámoljuk az áfa-t, akkor 4300 HUF (de ez csak a boltra vonatkozna, rád nem! Te 3400-ért kaptad volna meg!), s ugyanúgy kb. 3 hetet vársz a csomagra. Bődületes haszonnal dolgozik ez a webshop, s legalább átcsomagolta a szerencsétlen vagy Kínából jött egyenesen? Mert ha még szimplán dropshippingel a disznó, akkor lazán ráverik arra az áfa-t, akinek a címére rendeli. Persze neked egy 12 dolláros kütyünél sehogy sem kellett volna áfa-t fizetned, mert 22 dollar-ig nincs áfa. Csak érdekel a dolog, hogy 10-es skálán a disznóságban megüti-e a 10-est a "bolt", mert akkor érdemes lenne feljelenteni.
-
Mike88
senior tag
Nem tudom, hogy milyen körülmények között használod a PC-t, ha kanapéról ülve is (akár), akkor egy légegér ötször többet ér az infrás távnál, én is azt használok. Infrával én eddig sem foglalkoztam, ami nekem van stick, annál borzasztóan rossz a vétel, csak pontosan ráirányítva lehet kapcsolni, lehetséges, hogy ennek oka az, hogy nincs kivezetve a vevő a burkolaton kívülre, ill. a burkolat perforációja kevés ehhez.
Baromira érdekes ez, mert én miután feltelepítettem a CD-n lévő drivert, azóta működik, annak ellenére, hogy eszközkezelő szerint maradt a 2009-es driver. Teljesen mindegy, lényeg, hogy működik nálad is... -
Mike88
senior tag
Hát, nálam ennyi volt a megoldás, hogy a hozzászólásomban is linkelt drivert feltelepítettem. Próbáld esetleg úgy telepíteni a drivert, hogy előtte eszközkezelőben törlöd az eszközt driverrel együtt. Telepítés után pedig indítsd újra, így működésre tudtam bírni splash lite-al, s dvbviewerrel egyaránt viszont ha már fel van telepítve a dvb viewer nálad, akkor annak beállításaiban, a hardver menüpontnál az eszközt töröld, majd indíts egy eszköz érzékelést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Hollow Knight
- Linux kezdőknek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile (ARPG)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest