- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Ez milyen melóhely? Felvétel van?
Magyarországon hivatalosan a digitális földi sugárzás kültéri antennával garantált. Szóval lehet, hogy elvileg bizonyos helyek tájékoztató jelleggel(!) beltéri antennás vételt is lehetővé tesznek, de garantálni nem garantálja az AH még azon a helyen sem, ahol elvileg elégséges. Épp ezért ember nincs a földön, aki megmondja neked, hogy a te melóhelyeden a 2. emeleten balra a második helyiségben az ablaktól fél méterre van-e vétel, ezzel vagy azzal vagy amazzal az antennával, ezért sem lehet segíteni még abban sem, hogy milyen antennát válassz.
Szóval erre a kérdésre még ha próbálkozunk is, úgy gondolom nem lehet választ adni, max. találgatni, esetleg téged félretájékoztatni, azt lehet.
Próbálkozni tudsz csak, mást nem lehet tenni. Ha neten rendelsz antennát, akkor 14 napig visszakapod az árát, amennyiben visszaküldöd, a postaköltséget tudod elbukni a dolgon. Avagy ha olyan webshopból rendelsz, amelyiknek van üzlete is, s hellyel-közzel útba is esik, akkor neten rendeled, de ha nem jó, személyesen viszed vissza. -
Mike88
senior tag
válasz
Atomantiii #235 üzenetére
Nem tudom... ezért kérdeztem.
-
Mike88
senior tag
Az más, ha nem a kínaiak mellékelték hozzá a szoftvert "ingyen" ahogy a blaze-t is, akkor azért így már teljesen más kategória. Nem tudom a blaze-el mikor buktak meg, de az én stick-em nincs egy éves, s ahhoz is még blaze-t adtak, 1 serial-t kaptam.
Másoktól kérdezném, hogy aki DVBviewert használ, s használja Recording Service-t, az leírná nekem, hogy ezt egyáltalán hol találom 5.3-asban, mert fogalmam sincs, néztem erről preview videókat stb. de ott nincs, ahol lenni kéne, ilyet találtam, hogy Recording Service Wizard, ez lenne az, mert ez az ablak nem pont úgy néz ki, mint amit a videókban látok? Itt 4 mező van:
1. Select recording service - itt nem tudok semmit sem kiválasztani
2. Szolgáltatás címe, portja - a többi mezőbe pedig nem tudok semmit sem beírni
3. Felhasználónév
4. JelszóHa tudtok rá megoldást, köszönöm. Kodi-val szeretném használni.
-
Mike88
senior tag
Nem akarlak felidegesíteni, hogy átvertek, de ugyanezt vettem én is 12 dollárért, akkor még 210 körül volt a dollár. Most is 12 dollár körül van az ára, azaz netto 3400 Ft. Ha erre rászámoljuk az áfa-t, akkor 4300 HUF (de ez csak a boltra vonatkozna, rád nem! Te 3400-ért kaptad volna meg!), s ugyanúgy kb. 3 hetet vársz a csomagra. Bődületes haszonnal dolgozik ez a webshop, s legalább átcsomagolta a szerencsétlen vagy Kínából jött egyenesen? Mert ha még szimplán dropshippingel a disznó, akkor lazán ráverik arra az áfa-t, akinek a címére rendeli. Persze neked egy 12 dolláros kütyünél sehogy sem kellett volna áfa-t fizetned, mert 22 dollar-ig nincs áfa. Csak érdekel a dolog, hogy 10-es skálán a disznóságban megüti-e a 10-est a "bolt", mert akkor érdemes lenne feljelenteni.
-
Mike88
senior tag
Nem tudom, hogy milyen körülmények között használod a PC-t, ha kanapéról ülve is (akár), akkor egy légegér ötször többet ér az infrás távnál, én is azt használok. Infrával én eddig sem foglalkoztam, ami nekem van stick, annál borzasztóan rossz a vétel, csak pontosan ráirányítva lehet kapcsolni, lehetséges, hogy ennek oka az, hogy nincs kivezetve a vevő a burkolaton kívülre, ill. a burkolat perforációja kevés ehhez.
Baromira érdekes ez, mert én miután feltelepítettem a CD-n lévő drivert, azóta működik, annak ellenére, hogy eszközkezelő szerint maradt a 2009-es driver. Teljesen mindegy, lényeg, hogy működik nálad is... -
Mike88
senior tag
Hát, nálam ennyi volt a megoldás, hogy a hozzászólásomban is linkelt drivert feltelepítettem. Próbáld esetleg úgy telepíteni a drivert, hogy előtte eszközkezelőben törlöd az eszközt driverrel együtt. Telepítés után pedig indítsd újra, így működésre tudtam bírni splash lite-al, s dvbviewerrel egyaránt viszont ha már fel van telepítve a dvb viewer nálad, akkor annak beállításaiban, a hardver menüpontnál az eszközt töröld, majd indíts egy eszköz érzékelést.
-
Mike88
senior tag
Persze, innen letöltheted. Amúgy eszközkezelő szerint maradt a 2009-es driver, viszont a telepítése előtt, mint írtam nem működött, utána meg igen, telepítés után hiába nem kéri, kell egy újraindítás.
Nekem nincs választásom, mivel egy Pipo X7-et használok, ezt win 8.1-el adják (bing), ami legális, de még nem is ez az oka annak, hogy meghagytam, hanem az, hogy win7-et nem lehet rá telepíteni. Én sem szimpatizáltam eddig a win8-al, de nagyon hamar meglehet szokni, start menüt visszatudod varázsolni, ha nagyon kell, sok mindenben nincs drasztikus változás. -
Mike88
senior tag
Sziasztok! Hátha tudtok nekem segíteni....
Próbáltam itt rákeresni a problémámra, de nem sok találatot dobott ki a kereső. Win 8.1-et használok (x86), s a problémám az, hogy amennyiben törlöm a telepített eszközt (rtl2832u) az eszközkezelőben, hiába pipálom ki a driver törlését is, visszaállítja a 2009-es drivert. Először letölt egy 2010-es drivert, majd kis idő után visszaállítja a 2009-est, azzal pedig nem működik a tuner. Neten is 2011-est találtam csak, itt meg olvastam, hogy 2012-es a legfrissebb, s azzal is tudták életre kelteni 8.1 alatt a drivert. DVB viewer és splash lite egyaránt látja a tunert, de nem talál csatornát. Van ötletetek, hogy tudnám megoldani, hogy ne erőltesse a 2009-es drivert? Továbbá valaki esetleg feltudná tölteni/linkelni x86-hoz a legfrissebb drivert?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Autószerelők, autószerelés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ZIDOO médialejátszók
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- Hobby elektronika
- Vízpart, vakáció és hardverek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xbox Series S 512gb 2 kontroller
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest