- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
egresij
csendes tag
Egy érdekesség. A Windows 8-hoz a MindigTV lehetőséget ad egy App letöltéséhez (Windows áruházon keresztül, ingyenes). Az App ingyenesen élőben elérhetővé teszi az M1, M2, Duna, DunaWord, Euronews, és valami blom..... műsorokat, és a rádió adásokat. Korlátozás, a DunaWord-on kívűl csak Magyarországon belül érhetők el. Ezen felül videótár, műsorújság.
Csupán érdekességként!
Amúgy, az infra engem sem izgat, a Blutouth egér, megfelelő, már nem foglalkozom vele.
Elvileg lenne egy EPG szolgáltatása is a PVR alkalmazásnak, de számomra olvashatatlan, mert kínai nyelven jelenik meg. Találkozott már ilyennel valaki, át lehet állítani valahol a nyelvezetet?
-
egresij
csendes tag
Félig már működik, csupán az infra távirányító nem megy, mivel nem talál hozzá drivert (az eszközkezelőben sárga felkiáltójeles).
A hiba és a megoldás a Windows 8 ismeretére volt szükség (ez egy hetes nálam, most emésztem!). Hiába töröltem, hiába tettem fel a jó drivert, a rohadék mindig lecserélte a rendszer újraindítás után egy 2009.03.04 (64.1.304.2009) driverre, ez pedig a win 8-hoz nem jó.
A megoldás: Az "Eszköztelepítési beállításokban" meg kell tiltani, hogy a Windows Update web helyről automatikusan frissítsen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez után felrakva a hozzá kapott DVD-ről a drivert, működik, 2012.08.01 (64.1.801.2012) a driver hozzá.Na és volt még egy trükk, a DVD-n két könyvtár van Driver és PVR, a Driver könyvtárban van egy halom alkönyvtár, mindenféle Windows-hoz, és egy Setup.exe, na arra gondoltam, hogy ezt kell elindítani, és a telepítő intelligens, és kiválasztja a megfelelő verziót.
A hozzá kapott szűkszavú leírás: "Először az illesztőprogramot (Driver install), majd a kezelő szoftvert (software install)" , hát egy frászt, sőt, belépve a Win64 könyvtárba és innen telepítve, ez sem volt jó, volt viszont még egy ZIP és egy RAR fálj is (120822_RTL2832_36_40_10b_Release_Setup_Win8_WHQL névvel), ezt kicsomagolva, na az ebben lévő driver volt jó.Ennyi "átveréssel" régen találkoztam, már 4 napja szívatott, az infra meg le van ....., e nélkül is elvagyok.
-
egresij
csendes tag
Hasonló problémával küzdök.
XP alatt működik, de Win8.1 alatt nem. Látszólag minden jó, de nem jelez a kijelzőjén térerőt, csatornát sem talál.Sajnos az XP lehetőségem már nincs, így win8.1-hez kellene megoldás. Már körbenéztem, de nem találtam működő megoldást.
Driver nem megfelelőségére gyanakszom.
Megoldás? -
azbest
félisten
Annó nekem is bekavart a win driver cserélgetése. Esetleg fel tudnád tölteni valahová / emailben át tudnád dobni a gyári driverpakkodat, hátha újabb már, mint amit hozzá kaptam és másnak is jól jöhet, ha nálad jól működik
Én még nem váltottam win8-ra, mert amihez nekem win kell az jól és kiforrottan megy win7 alatt. A kollégáimnál meg azt látom, hogy olyan problémákkal küzdenek, ami nálam win7en nem jelentkezik. Előbb utóbb muszáj lesz váltanom, de hadd küzdjék csak le a problémákat a többiek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autószerelők, autószerelés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motoros topic
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Mesterséges intelligencia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Gamer Asztali Számítógép Eladó i5, GTX 1050, SSD + HDD!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest