Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kínában azt és úgy gyártanak ahogy kéred, nem azon múlik a dolog hogy ott van a gyártósor. Ha meg bírod fizetni, akkor lesz megfelelő minőségbiztosítás, úgy ahogy te előírod, és olyan alkatrészek és anyagok mennek be a sorra amilyeneket te szeretnél.
A RTL2832+R820T esetében szó sincs nagy amerikai vagy egyéb tőkéről, aki a dollármilliárdjaiért cserébe megveszi a fent említett kapacitást és minőséget (mint mondjuk az apple), hanem a realtek meg a rafael micro nevű "csodacégek" cuccaiból van valami összedobálva egy panelre, kb. gondolkodás nélkül, meg pontatlan kristályokkal, és gagyi passzív alkatrészekkel. Hidd el, elég mélyen ismerem a felépítését, mert maguk a chip-ek az említett "bug" miatt közkedveltek, és sok rádiózással foglalkozó project nulláról felépít belőlük egy céleszközt (pl. Nooelec), minőségi átgondolt PCB tervezéssel, frankó kristályokkal, kondikkal, és antenna csatlakozóval. Az "eredeti" kínai változatokból még néhány diódát meg kondit is kispóroltak amúgy, arról nem is beszélve, hogy túlmelegednek.
Én mindig hajlandó vagyok egy picivel többet fizetni, ha valamit kapok cserébe, az olcsónak mindig lesz valami visszaütője.
Hát én meg veszek 4db-ot ebből a pénzből aztán annyi
Ráadásul attól, hogy kínai webshopból jön valami, még nem jelenti azt hogy illegális, meg nincs garancia. Sokszor sokkal korrektebben bánnak veled ha bajod van, mint itthon a legtöbb kisker.De amúgy tökmindegy tényleg, nem akarlak én bántani amiatt hogy valamit drágán vettél meg, az a lényeg hogy tudod használni, és örülsz neki. Csupán azért reagáltam, mert a meglepődésünk miatt elkezdted védeni ezt az árat, és szerintem ez egy kicsit túlzás volt, de részemről itt befejeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Neumann NDH 20 Prémium fejhallgató
- NuPhy Air75 V3 ISO (DE) fekete ajándék extra magyar kupak szettel
- Monsgeek m1v5 + Weikav Stars21 numpad - Outemu Silent switch - PBT HUN keycap
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- SzoftverPremium.hu
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ráadásul attól, hogy kínai webshopból jön valami, még nem jelenti azt hogy illegális, meg nincs garancia. Sokszor sokkal korrektebben bánnak veled ha bajod van, mint itthon a legtöbb kisker.