- iPhone topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MIUI / HyperOS topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 11 - népalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Természetesen ott vásárolsz, ahol neked tetszik, sőt örülök, hogy támogatod a magyar gazdaságot
Csupán azért lepődtünk meg ekkora árkülönbségen, mert 6eft körül lehetett a noname gyártók átbrandelt tunerjeit találni itthoni boltban. A konkrét példány pedig 8 usd szállítással kínából. A szotveres körítés is valószínűleg a kínai árusnak köszönhető
A 4 hét várakozás miatt gondoltam azt, hogy a tiedet is közvetlenül a te címedre rendelték csak egy kínai árustól, mert csomó magyar netes árus így csinálja. Persze, az áfás számla miatt, akkor ez egy korrektebb eladó.
Nekem is van 3 ilyen az asztalomon, mostanában 5 darabot lehet kapni annyiért, mint amennyiért vásároltad. Természetesen ezzel nincsen semmi baj azzal sem amit te vásároltál. A kínából rendelt áruk is átesnek vámkezelésen, küldeményenként 22 euro alatt áfa és vámmentesen hozza a postás. Garancia korlátozottan lenne rá, de nem is érdemes vele foglalkozni, mert ha az egyik elromlana még mindig van 4 másik
Szerk. közben láttam, hogy írtál. Ha legközelebbi rendelésemkor is olyan szoftvert mellékelnek, akkor én is kipróbálom, mert a Blaze progi az csapnivaló volt. Nézd meg, hogy tud-e dab+ és fm adást is fogni, arrafele lehet hogy mindkettő elérhető
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest