Új hozzászólás Aktív témák

• szaszab

aktív tag

Vettem egy mi Band 2-t, ami nagyon-nagyon nehezen csatlakozik a telefonomhoz. Már a párosítás kb. 20 perc volt, mire sikerült. Nem a karpereccel van a gond, mert két másik telefonnal pillanatok alatt ment (Lumia 735 és Xperia Xa). Illetve kikapcsolt kijelzőnél is lecsatlakozik. Pedig az energiatakarékoló :D funkciókat mind-mind kikapcsoltam. Asszem legalábbis. A visszacsatlakozás is eltart néha 2-3 percig is... Not so fun...

Szóval ROM cserén gondolkodom. Jelenleg a MIUI 8.0.2.0 van fenn. Engem az extra, kényelmi funkciók nem mozgatnak (duplakopp, különböző jogosultság állítgatások, battery saver, stb), csak a stabilitás. Stabil BT WLAN és mobilnet kapcsolat. Ez utóbbi azért, mert a kimenő hívásaim 99,9%-s voip...

Gyakorlatilag a legkarcsúbb rendszer kellene nekem, minimális konfig lehetőséggel (így a cm, MIUI, LineageOS kiesnek, bár utóbbit még nem próbáltam, de ugye ez a cm továbbvitt verziója), ami viszont működik rendesen, root nélkül is. Az sem baj, ha gapps sincs rajta gyárilag. Sőt! (A Genesis és az Androium emlékeim szerint hívás közben nem kapcsolták le a kijelzőt, szóval off. Pedig az Androium elég pöpec volt!).

Ezek után mit tudtok nekem ajánlani? :D
    Térjek vissza a legutolsó gyári 4.4.4-re vagy 5.1-re? Bár abban is volt valami security tűzfal füttyfürütty, amit alig lehetett kilőni... Vagy esetleg AOSP?

Új hozzászólás Aktív témák