Új hozzászólás Aktív témák
-
cerb
tag
sziasztok!
Adott egy ipad3 aminek a hangszórója az utóbbi pár napban elkezdett torzítani, már közepes hangerőn is. Emberi beszédhangnál a legdurvább, a középfrekvenciák torzítják a legjobban. A fülhallgató kimeneten tiszta a hangja. Elképzelhetőnek tartjátok, hogy ennek ellenére mégis szoftveres a hiba oka?
A garancia "szerencsére" 2 hete járt leígy most nem rohannék elsőre vele a szervizbe, ha máshogy is meg lehetne oldani. Esetleg valami tipp, ilyesmivel tapasztalat?
előre is köszönöm a válaszokat!
-
cerb
tag
Gyenge wifi problémára nem tudtok valami megoldást? Nagyon érzékeny a távolságra a laptopunkhoz, vagy a telefonomhoz képest. :'(
-
cerb
tag
mi most vettünk egy padet, hozzá ozaki icoat slim Y tokot. pro: marha jól néz ki, és nagyon hasznos az az egy plusz állása amit a smart cover nem tud, szinte csak úgy hazsnáljuk. kontra: nekem kicsit bumszli kézben tartani , főleg, mert a hátán van egy toll tartó foglalat, amitől nem lehet teljesen síkban visszahajtani a képernyő védőjét, és az ára, ami nagyon epölös, pedig nem ők gyártják. és smart covert vettem volna fele ennyiért, de nem én voltam a döntéshozó sajnos.
-
cerb
tag
köszi! ez a skydrive nem rossz dolog, csak a 7 giga kevés, és meg is kell fordulni a képeknek az interneten, mire a tabra jutnak. direkt a legnagyobb ipadet vettük, hogy férjenek rá képek bőven. Az a baj, hogy ezt a tegelést én még benyelném, de anyáméknak vettük ezt a cuccot, akik (helyesen) rá vannak szokva a képek mappákba rendszerezésére. nekik megtanulni, a tegelést, vagy más, sokkal nagyobb erőfeszítés mint nekünk.
-
cerb
tag
sziasztok!
új vagyok IOS témában. tudnátok mondani olyan fájlkezelő, vagy képnézegető programot ipadre, ami több szintes könyvtárrendszert is tud kezelni(ahogy windowsban szokás)? Nagyon sok fényképet szeretnék rátölteni az új gépünkre, amik van ahol 3-4 "mappa mélységű" könyvtárban vannak rendszerezve. Itunesal másolva, a sima képnézegetőben csak az első mappákat hagyta mag, az abban levőket összefésüli. Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Acer notebook topic
- Milyen házat vegyek?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Google Chrome
- PlayStation 5
- Formula-1
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged