- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ærni
tag
Én is szemeztem az ozaki icoat slim Y-nal, de az a toll tartó miatt végülis elálltam tőle és a smartcover mellett tettem le a döntésem (mondjuk azzal tegnapp szembesültem, hogy a gép hátsó felét nem védi, pedig nem tudom miért, de azt hittem nem csak a kijelzőt hanem a gép hátulját is védi).
[link] Erre a kis praktikus táskára tegnap akadtam rá. Nagyon megtetszett, mert belefér a bill, egy telefon, az iPodom és még talán egy füzet is. Lehet ezt is megrendelem és végleg elfogyott a ballagási pénzem
-
erdoke
titán
Ha nem friss a Live regisztrációd, akkor ingyen bővítheted 25 GB-ra.
Az említett Photo Manager Pro-t próbáld ki, azzal lehet több szintű könyvtár struktúrát létrehozni és kezelni. Rendszeresen akciózzák 0,79 euróra, sajnos nemrég ment vissza 2,39-re. Ha számotokra fontos, akkor ennyit is simán megér. Univerzális appként több iOS eszközön is használhatjátok, tehát iPhone-ra és iPod Touch-ra is feltehető egy vásárlással (illetve természetesen több iPadre is).Ahogy az Apple kitalálta a fotók kezelését iPaden, az nem annyira a PC-vel való kapcsolaton keresztül működik, hanem SD kártyáról vagy pendrive-ról a Camera Connection Kiten keresztül. Amikor azzal rádugsz egy memóriakártyát, automatikusan megnyitja a rajta levő képeket miniatűr listában, és csak ki kell választanod, hogy melyiket (vagy az összeset) akarod áttenni. Ezeket a transzfereket külön nyilván tartja, tehát később pl. erre is lehet szűrni a képeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged