- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matada2.3
veterán
Akarva akaratlanul is a Redmi 4A jut az eszembe a Nokia 3-ról és 5-ről. A hardver az utóbbinál még egyezik is, mégis van 35 ezer forint különbség. A kérdés az, hogy megéri-e az itthoni szervizhálózat, a tényleg top anyaghasználat és összeszerelés + a tiszta és elvileg gyorsan frissülő Android. Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, ha egy 10-15 ezerrel olcsóbb lenne az 5 és a 6 akkor, lehet fel sem merült volna ez bennem.
-
hallerlaller
addikt
androiddal jobban fogyna
-
Ricardo
titán
válasz
Meridius11 #46 üzenetére
Nexus 5x egy fehér holló. A 6P már jóval drágábbak, az utódok meg már a felső kategória árazását kapták.
-
2007ath
aktív tag
-
Ricardo
titán
S8? Az A5 2017 inkább tűnik hasonló kategóriának, mint a Nokia 6. Mennyi az ára?
-
btudos
nagyúr
Ki várja el a 80-90 k-s telefontól, hogy a 230 k-s S8 ellen menjen csatába kamera terén?
Egyébként az átlag vásárlót pont nem érdekli, hogy most épp milyen processzor van a telefonján. Friss OS, Nokia van ráírva, kézbevenni is jó (bár ezt még nem volt alkalmam személyesen tapasztalni, de az 5-ről és a 6-ról is azt mondja mindenki, hogy nagyon rendben van), nem hinném, hogy bukás lenne.
-
SLAndrás
csendes tag
Sziasztok!Régen imádtam az E51 Nokiám.Minőség volt.A Kínai telókhoz mérce itt gondolom lesz B20,és szervízháttér.El is gondolkodtam ,hogy veszek majd,mert nekem jó brand volt.De ezen a felhozatalon csalódtam,ez a Nokia név sárba tiprása!!!Kár érte!!!
-
mackoman
tag
Akkor már inkább huawei nova Smart
-
Ha ezeket az árakat nem a kínai - pl Xiaomi - telefonokhoz hasonlítjuk, hanem Samsung LG új megjelenő készülékeihez, akkor nem elszálltak. Márpedig a gyártó velük szeretne versenyezni, nem a kínai készülékkel.
Én kíváncsi vagyok, milyen lesz, mert a hardver alapján nem akarom megítélni a telefont - tudom, hogy nem azon műlik a használhatóság. Sőt, a vevőkör pont nem azt fogja elsődlegesen nézni. Ha azt írják a Nokia 5 mellé, hogy nyolc magos processzor, 2GB RAM, 5,2" HD kijelző, akkor Átlag Oszkár (aki nem 20 éves kölyök) fejben mellérakja a Samsung A5 2017-et, elgondolkodik, hogy megér-e neki a 3GB RAM és FullHD 30k-val többet, megnézi bekapcsolva a Nokiát, és esélyes, hogy inkább ez utóbbit választja pl a Telenor Blue M csomagjához 45k-ért, mint a Samsungot 75k-ért. -
Ricardo
titán
Én nagyon kíváncsi vagyok a tesztekre.Az eddig látottak (bend test, szétszedős videó) elég meggyőzőek.
Engem érdekel mit írnak majd róla. mit tud a kamera, milyen a kijelző, és egyéb minőségbeli dolgok, amik a puszta szám adatokból nem derülnek ki. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
Cingáriusz #13 üzenetére
Maximálisan egyetértek.
Egyébként hiába túlárazottak az új Nokia-HMD telefonok, venni fogják őket itthon, főleg a szolgáltatóknál, előfizetés mellé. Az idősebb korosztálynál még mindig jól hangzik a Nokia név, tudják is ők, ki gyártja ezeketaz új készülékeket.
-
Máté94
addikt
Elgondolkodtam, hogy lecserélném szívesen a 6-ra a mostani MI5-öt...
A módosítatlan Android Pixel Launcher-rel örökös álmom.
-
válasz
aprokaroka87 #10 üzenetére
Amikor a sógorom megvette a régi 3310-eket, akkor darabja 45.000 Ft volt. EZ, ahhoz képest nem sok.
Neten van fent még 6310i is 120-ért. És az még TELEFON. Nekem is van egy, de ne merüljünk el ennyire.
Szóval szerintem nem drága 18-ért. Majdnem ennyiért vették volna be a 640 xl-em használtan... -
Hát ez kiábrándító árazás. Nem így kellett volna kis hazánkban nyitni.
-
RaveForce
veterán
Az atlag user keresztbe leszarja hogy van osszerakva belul egy telefon. Neki pont a ram es a soc kell meg az optimalizalas. Az hogy mennyire jofejek a szervizesekhez pont nem egy nagyon mervado dolog.. max elore vetiti hogy szervizigenyes lesz es elore felkeszultek erre..
-
grafikus17
senior tag
Ezekért az árakért utáltam a 2000-esévek közepén is a NOKIA-t. Már akkor is túlárazottak voltak. Pld a SonyEricsson-okhoz képest. Pofátlan összegeket kértek el a 6600, vagy 7650 ért. Szerencsére ma már van Xiaomi és a többi társai, akik számomra megfizethető alternatívát nyújtanak, olcsóbban jobbat. Engem a múlt kísért, ugyan úgy drágák , és most még gyengébbek is a fent említett konkurenciánál.
Álljon be a sorba a Samsung mellé a polcon, fizesse meg aki akarja a nagy "NOKIA" nevet
Engem nem győzött meg
( Anno még örültem is, hogy megszűnt ez a lehúzó nagyképű egyeduralkodó márka. Bocsánat akit megsértettem volna ) -
Fabianus
tag
válasz
Cingáriusz #15 üzenetére
Amire te gondolsz a 8-as alatt, azt most 9-esnek pletykálják, és közte lesz még a 7-es és a 8-as. Legalább is a Nokiapoweruser szerint. Úgy viszont már arányosabb a paletta.
-
Swim Swim
kezdő
Borzalmas Ár/Érték arány. Gondolom nosztalgiára építenek.
-
vigyori78
őstag
válasz
janeszgol #24 üzenetére
A nokiák itthon hivatalosan fognak megjelenni (Samsung, LG, Sony, Navon, stb) : A cikk elolvasása megvolt ? Első mondat :
Hivatalosan is megérkeztek az új Nokia telefonok hazánkba, amelyek június első felében már kaphatók lesznek. Nem csak elektronikai áruházakban, hanem mind a három szolgáltatónál is, a Nokia tehát nem finomkodik, hanem berúgja a kaput, de azért a sikerhez nem lesz elég egy név.vagy nem hivatalosan (Xiaomi, Meizu)? : Xiaomi
-
janeszgol
félisten
válasz
Cingáriusz #13 üzenetére
A nokiák itthon hivatalosan fognak megjelenni (Samsung, LG, Sony, Navon, stb) vagy nem hivatalosan (Xiaomi, Meizu)?
-
vilmose33
őstag
Az új 3310-est szívesen megnyomkodom majd ,videon nem tetszett. Foxconn dobhatna némelyikre Ios-t ,az lenne az igazi meglepetés
.
-
Csapoati
nagyúr
Túlárazott tucat kínai cuccok, csak jobb minőségben. Kérdés, hogy kinek lesz ez vonzó?
szami777: Ha nem megy tönkre a Meizu vagy Xiaomi sem, akkor nem mindegy az esetek 99%-ában, hogy miként vannak összerakva?
-
Rodi 4.80
senior tag
Kevés lesz ide a Nokia név! Már rég a helyébe lépett a sok kínai "márka".
(az idézőjelet idézőjelben értettem) -
szami777
addikt
Megy a sírás az ár miatt, nézzétek meg azt a videot, amikor pl a nokia 6-ot szétszedték, és nézzetek meg másik 90 ezres telefont, a nokia körökkel veri, nem is lepődök meg a picit magasabb árazáson, cserébe kapsz egy tényleg okosan összerakott mobilt. Nem minden a soc, meg a ram...
-
A 3310 ára még oke.. DE a Nokia 3 kicsit túlárazott..
-
papi77
addikt
válasz
Cingáriusz #13 üzenetére
Valami hasonló termékpaletta kellene
-
-
Az új Nokia "csak" a névről szól... sajnos.
-
Egyszerűen nem értem ezt a termékpalettát. Leraktak 3 belépő kategóriás telót, amik alig mutatnak érdemi különbséget.
Ennek így kéne kinéznie:
Nokia 3:
Snarpdragon 435
2GB Ram
16GB tárhely
max. 5,2-es kijelző, 720p felbontás
35-40000FtNokia 5:
Snarpdragon 626
3GB Ram
16\32GB tárhely
5,3-5,6-os kijelző, 1080p felbontás
50-60000FtNokia 6:
Snarpdragon 821
3\4GB Ram
32\64GB tárhely
5,5-5,9-es kijelző, FHD\QHD felbontás
80-10000FtNokia 8
Snarpdragon 835
4\6GB Ram
64\128GB tárhely
5,5-6-os kijelző, QHD felbontás
130-150000FtNa, ez lenne egy logikus és értelmes termékpaletta. Nokia 6 és Nokia 8 között így hatalmas űr fog tátongani hardveresen és árban is.
-
<Lacy85>
addikt
Elkezdtem olvasni a cikket, na mondom a végére a Nokia 6 valami brutális fenevad lesz (eddig nem olvastam róluk speckókat). Erre snapi 430 a csúcs... Kösz, de kösz nem.
Elég gyér a kínálat. Ezen az áron meg főleg. -
janeszgol
félisten
Nem rosszak. Ha villantanak pl kamerában, kijelző minőségben (ugye ez az, ami a specből nem olvasható ki), akkor megérheti az árukat.
AngeloDivina, ingyen? Ezt komolyan gondolod? Melyik telefon van ingyen a szolgáltatóknál?
-
aprokaroka87
nagyúr
Amúgy a Nokia 3310 brutálisan drága 18 ezerért.
Bár fogják venni. -
Hadrian
tag
Nokia 5 Arrow launcherrel és minden MIcrosoft programmal feltöltve.
-
AngeloDivina
aktív tag
Nagy bukta lesz, ha csak a szolgáltatók be nem nyelik a telefonok árait és ingyen adják előfizu mellé....
-
takacsbotond
őstag
Normális áron pedig jók lettek volna...
-
kcsa
veterán
érdekes, szerintem annyira nem drága, mint amennyire drágák szoktak lenni a nokiák. Meglátjuk.
-
tomboy0013
veterán
Viccesek lettek ezek az árak, csak sajnos mégsem nevetek.
-
zolomon17
senior tag
Az egyetlen valóban érdekes dolog az érintetlen Android.
Minden más szempontból ezeken az árakon mellé lőttek :-(
-
szami777
addikt
A nokia 6 ennyiért simán játszik nálam, lehet az lesz a céges telefonom.
-
Ryoo
senior tag
Ezek az árak pofátlanul magasak.
-
drdagi
csendes tag
Elég gyengusz a hardver az árakhoz mérve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest