- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Milyen GPS-t vegyek?
- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Lacy85>
addikt
Nekem csak annyi a bajom a 430-assal, hogy közel 90 ezerért gyengébb, mint a majdnem 3 éve kiadott telóm.
Maga a készülék tetszik, de miért vennék a mostaninál szarabbat? Legalább az A5 2017 szintjét hozta volna. Akkor elgondolkodnék.
Ha lesz esetleg egy erősebb modell is, akkor okés minden. Vesszük azt. -
vigyori78
őstag
A 430-al nincs baj, a gyári droid nagyon gyors pörgős még a Nokia 3-on is
viszont:
Nokia 5 = 70 ezer forint ezekkel a paraméterekkel 50 ezer forint környékén egy vagon telefont kapsz 60-65 körül meg sokkal jobbat.
Nokia 6 = 86 ezer forint ezekkel a paraméterekkel 60-65 ezer forint környékén egy vagon telefont kapsz.
-
Hat ha valtanek akkor markan belul maradva , a Mi szeria johet szoba nalam (persze nem tudom minek , a kis r3-al nagyon jol el vagyok)
Az ido meg majd ugy is eldonti hogy mennyir jott/jon be a foxconn szamitasa ...
Egymas kozt szolva az arakat enyhen magasra lottek be , de hatha ez kesobb jobban idomul majd a vasarlok penztarcajahoz ... -
Igazat kell hogy adjak neked hogy az aktualis evjaratot kell nezni ott a samu elverzik ,igaz helyette belephet a p10 lite ami egy ligaban jatszik arban vele . Ami a nokia arazasanal a gond hogy ami arban magasabbra van pozicionalva , egy kicsit erosebb SOC-t is kaphatott volna . De majd idovel ugy is kiderul hogy milyen eladasi mutatokat tudnak majd felmutatni, foleg ha bekerulnek szolgaltatoi kinalatba. Bar a szolgaltatoi eladasokat nagyban befolyasolja majd hogy melyik gyarto promotaltatja a termeket jobban , es ebben a samu,huawei nem egy nyeretlen kezdo . Ettol fuggetlenul nem lenne rossz ha a hmd/foxconn nokia kicsit meg tudna huzogatni a piacvezetok bajszat, mert nem egeszseges hogy egy gyarto uralja az europai piacokon az android plattform nagy reszet .
Amugy egyik melle se allnek oda, mert se a samu se a nokia nem egy ar/ertek bajnok telefon .
Ket hete vagyok 4 ev utan droidon egy xiaomival es engem az a gyarto vett meg kilora ...Amiben jobb a samu az ois , az elolapi ujlenyomat olvaso , a hatranya pedig a tacswiz , a 2016-os a5-el egy azinten van a noka 6 , csak arban van diferencia ...
Nem vagyok samsung fan a p5110 egy eletre elintezte ezt , kb 1.5 ev alatt a porgos tabletbol egy csiga lett , es ezen az se segitett hogy downgradeltem 4.0.4-re , majd root es kicsontoztam a felesleges hozza adott okossagokat .... -
De ossze lehet hasonlitani a samsung a5 2016-al a nokia 6-ot es ott akar hogy is nezzuk a nokia nem nyero , sem arban sem kameraban sem pedig bejaratott nevben sem . nokia 6 vs samsung a5
A nokiak arat kb 15 000ft-al lottek magasabbra mint az indokolt lett volna ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged