- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAgyiXyXy
aktív tag
válasz
RaveForce #211 üzenetére
Azért nem értem Te és Dédalon ilyen negatív irányú megnyilvánulását a telefon és én felém, én elhiszem, hogy nektek a xaomi meg elephon a csúcs, minden más meg agyonárazott. Használjátok egészséggel évekig.
1. Tajvan != Kína, nagyon nem. Mint ahogyan a tajvani dollár sem jüan.
2. A befürödtem óccó jó azt jelenti, hogy 3 próbálkozásból (ki is fizettem a webshopokban) egyszer sem tudták olyan áron küldeni amit hirdettek, EU-s raktárból, hanem áfás lett volna (ha lett volna), vagy nem is volt. Szóval nekem nem éri meg (és ezért bocsáss meg) 80eFT-ért csúcsszuper egzotikus nevű kütyüt vennem, ami még vírusos is lehet, a hardver meg ugyan benne van, de nem használja ki kellőképpen.
3. Ezeket a Nokiákat Európában __tervezik__, mint ahogy az IBM, Apple, Dell az USA-ban tervez, gyártani mégsem ott gyártják nagy részét, hanem a távol-keleten, legyen az Tajvan, Kína, India, Korea, bármi. És nem egyszer használatosnak tervezték. Én erre fogadtam most. Tudom lutri egy kicsit, de ha a kínaiak is veszik mint a cukrot, akkor lehet van benne valami.....Sok botrányt még nem olvastam róla. De Ti majd kerestek ilyet ugye?
4. Szerintem nem igazán tudsz mondani olyan elektronikai gyártót, aki nem a távol-keleten gyártat. Max itt szerelik össze.És ne szóljátok le az embert azért, mert rendelni mert ebből az általatok drága szarnak titulált telefonból. Egyébként ha nálunk nem 27% lenne az ÁFA, hanem 9-10, mint rendes helyeken, akkor már nem is olyan rossz az ár.
Béke!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hivatalosan is visszatért Magyarországra a Nokia név, három okostelefonnal és a felújított 3310-essel versenyeznek a vásárlók kegyeiért.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ZIDOO médialejátszók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest