- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Majd kiderül. A 7.1.1-es droid már alapból frissebb, a többi kínai brand készülékein lévő szoftver többségénél.
A frissítések kiadása/hiány meg a jövőben fog kiderülni, ezért előre leírni őket nem szerencsés.
Az összeszerelés minősége az eddig látott videó alapján példás (ebben is jobb mint a kínai brandek egy része), és én bízom benne hogy a fényképezés terén is jobban fog teljesíteni náluk.
Árban azokkal kell összehasonlítani amik hivatalosan is kaphatóak azonos feltételekkel (garancia, szerviz ....)
Az hogy itthon bemegyek a boltba,vagy a szolgáltatóhoz és megveszem nem ugyanaz mint megrendelni innen onnan és majd megjön pár hét múlva ha szerencsénk van plusz költségek nélkül.
A garancia is jobb ha be tudom vinni valahova, vagy jön érte a futár, mint hogy fel kell adni saját költségen a világ másik felére és hónapokat várni, arra hogy mi lesz.
Nem olcsó készülékek a felszereltségükhöz képest ez nem vitás, de szerintem leírni sem kell őket.
én kíváncsi vagyok mi lesz a visszatérésből. -
Ricardo
titán
válasz
Meridius11 #46 üzenetére
Nexus 5x egy fehér holló. A 6P már jóval drágábbak, az utódok meg már a felső kategória árazását kapták.
-
Ricardo
titán
S8? Az A5 2017 inkább tűnik hasonló kategóriának, mint a Nokia 6. Mennyi az ára?
-
Ricardo
titán
Én nagyon kíváncsi vagyok a tesztekre.Az eddig látottak (bend test, szétszedős videó) elég meggyőzőek.
Engem érdekel mit írnak majd róla. mit tud a kamera, milyen a kijelző, és egyéb minőségbeli dolgok, amik a puszta szám adatokból nem derülnek ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! HP ProBook 470 G5 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I Nvidia I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest