Hirdetés
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
takacsbotond #301 üzenetére
De a lényeg átjött számodra? Mert Te is sokallod az árát, de a minőségét nem firtatod?
-
DraXoN
addikt
válasz
takacsbotond #299 üzenetére
Nem-e? [link] <-- ez tényleg S400, még az "eredeti" 2013-mas chip.
Az S430 azért nem olyan vészes, teljesen más liga mit az előtte lévő S4x0 chippek.
Főleg ha a korábbi készülék árazásához képest nézzük a mostanit akkor ezzel nincs akkora baj.Egyébként én nagyon kíváncsi vagyok majd a szoftveres támogatásra. HA nem dobják fél vagy egy év után a készüléket és lesz mondjuk 2-3 éven át legalább friss droid rá (legalább a biztonsági hibajavítás szintjén.. bár utóbbit jó lenne legalább 5 évig minden gyártónál "megszenvedni", lehet utóbbit kéne EU-nak törvényileg kötelezni?) .. ha utóbbinak a drágább készülék lenne a felára, szerintem páran megfizetnék. Persze ez részemről csak feltételezés. NEM tudom még milyen lesz a support, illetve mit terveznek. De ha stock droid, akkor talán egy fokkal egyszerűbb lehet egy long-term support... talán.
Egyébként a ház anyag/felépítés választása is emel az áron.. Ez az alumínium többől való "kimarás" nem épp a leggyorsabb gyártási mód, emiatt meg nem is a leggyorsabb, hisz relatíve "kevesebb" készülék készülhet azonos idő alatt, vagy növelni kell a hely mennyiségét ahol gyártják.
Rólam tudni kell, hogy sose voltam Nokia fan, sőt, többnyire sose szerettem, csak azért is Siemenset és Alcatelt vettem anno.. Bár igaz, azok olcsóbbak is voltak... Manapság nagyon nincs is használható készülék az adott árkategóriákban.. Nagyon éééérdekes, és lehetne belőle egy szép hosszú logout bejegyzést csinálni.
Talán majd megteszem, ha lesz egy kis időm -
válasz
takacsbotond #296 üzenetére
Nem jó a hasonlat.
Írd akkor úgy, hogy ugyanaz a proci van mindkettőben, de más a körítés.. Mert itt nem hardveres eltérésről volt szó.
Tegyél két azonos SoC szerelt készüléket egymás mellé, úgy méregesd.
-
janeszgol
félisten
válasz
takacsbotond #296 üzenetére
Azt tudtad, hogy egy telefont nem csak az SoC jellemez? Tehát a hasonlítod már itt bukott.
-
janeszgol
félisten
válasz
takacsbotond #292 üzenetére
Kezded kicsit túltolni. És ha megveszi? Mi van akkor? Láttam én is itt a fórumon (Logout) olyat, aki egy tavaly vagy idén kiadott Desire hatszáz mittudoménmennyit vett meg S400-al. Érteni nem étettem, de neki tetszett. Hát akkor meg minek szóljam le?
-
tDr1v3r
veterán
válasz
takacsbotond #234 üzenetére
+1
Nagyon jó kis telefon, ha nem akar videót nézni rajta valaki. Egykezes használatban verhetetlen, 1,5 órányi álló buszozást végigpötyögtem rajta egy kézzel.
Képeket se lő rosszakat (a 6s kamerája van benne, elvileg nagyon jó), de szerintem egy belépő Huawei se rossz a mindennapokra, uh ez nekem nem érv - viszont a sebessége, a pattogós mivoltja már igen. Elvileg van olyan gyors a kijelző felbontása miatt mint az iPhone 7.
-
_cHAos_
aktív tag
válasz
takacsbotond #193 üzenetére
Egy készülék esétében (tegyük fel 1000-ret veszel) sem mindegy:
- hogy egy 1-2 főből álló, esetlgesen nem teljesen jogszerű üzleti morállal üzemelő "magáncég" (,ahol pistit elütheti a villamos vagy emigrálhat Mexico-ba)
VAGY
- egy makulátlan, kigáncsolhatlan mammutcég adja a szervízt, garanciát, supportot.
(#228) deadelon: vedd úgy, hogy nem írtam semmit, az írásom célja egyébként sem te voltál, hanem, hogy ne legyenek megtévesztve az ide tévedők.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Az már más tészta, hogy 1,5x annyiba kerül ezeknél, mint a szomszédos ország(ok)ban...
-
RaveForce
veterán
válasz
Nem mind1. Azert ne az legyen mar a hulye, aki valos infot kozol.
-
MasterMark
titán
válasz
takacsbotond #179 üzenetére
Mármint az a túlárazás, hogy ilyen olyan xiaomi meg ilyen kínai telefonok sokkal jobbak ennyi pénzért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest