Új hozzászólás Aktív témák
-
JamesLavelle
tag
Érdekelne még vélemény, hozzászólás, úgyhogy BUMP.
-
Kriza
őstag
LG GT540-em naponta 5-6 alkalommal újraindul. Eddig ku**ára mérges volta miatta, de most rájöttem, hogy ezzel engem véd, hiszen ilyenkor mindig kéri a PIN kódot is. Szóval legalább a SIM kártya zárva marad, ha valaki nem ismeri a PIN-t.
Mivel személy szerint egy rakás hulladéknak tartom a telefont nem áll fenn a veszély, hogy olyan adatot tároljak rajta, ami gáz lenne ha elveszne. Főleg hogy 3 hónap alatt 2x ment tönkre.
Szóval játékszer vacak nem fontos adatok tárolására van. Persze vannak nívósabb modellek is, ott érthető a probléma.
Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
-
olbaidhun
őstag
Félelmetes a helyzet, de még sokáig nem fognak csekkolni, ahogy látom.. túl kis falat vagyok
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
umek7
őstag
válasz Depression #55 üzenetére
Mint ha addig még nem lenne rajta csomó maszatolás, ujjlenyomat, vagy nem törölné le ezeket róla az ember ha már feltünő. Szvsz azért az hogy "semmit sem véd" eléggé nagy túlzás.
-
rep3at
őstag
Hiánypótló írás, bár komoly vírusoktól egyenlőre nem kell tartani szerintem.
Forward thinking. كرر
-
-
KMT
addikt
kis hiba:
"egy okostelefont könnyebb
enelhagyni, mint" -
csharles
csendes tag
Megkérdezhetem, hogy Nokia E71-nél vannak ilyen beállítások. (Nemrég vettem a telót) Köszi.
-
goodboy007
senior tag
"Aki üzleti célból használja a telefonját, és napi több órát telefonál, annak elképzelhetetlen egy ilyen megoldás, hogy még ezzel is keservesebbé tegye az egyébként is régen megutált telefonhasználatot."
Ilyen célra mi a fenének okostelefon?
Ha ennyit telefonálnék és kényelmetlen lenne a használat, akkor azt csinálnám, hogy egy egyszerű, de megbízható telefonnal intézném a beszélgetéseket, az okostelefonon meg lehetne továbbra is védve tárolni az adatokat. Gondolom e-maileket nem öt percenként irkálsz vele."propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
Eljutottunk ide is. A probléma valós, már egy ideje bennem is felmerült: A telefonom veszélyforrás is egyben. Mivel nekem nem túl okos a telefonom mai szemmel így nem nagyon tartok az adataim ellopásától, de attól már igen, hogy mi van ha a telefonom elvesztem-ellopják. Nem tudom ki hogy van vele, de én telón sem szeretem beírogatni a jelszavaimat és ezzel szerintem mindent elárultam.
Próbáltam lezárni a telót, de lezáráskor kódot kér, feloldáskor szintén, ez márpedig időbe telik és nem mindig van idő ilyen kód beírogatásokra. Egyetlen nap alatt az őrültbe kergetett a dolog. Van egy olyan funkció a telón, hogy ha kap egy adott karaktersort SMS-be akkor lezár. Ez tök jó, de mi az első ellopáskor? SIM kivesz eltör. A másik gond ezzel az volt, hogy indításkor biztonsági kódot kért, tehát nem bootolt be magától. Kiesett minden védelmi funkció a kényelem megtartása végett.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Gusztáv
addikt
Pedig működik ezt céges telefonnál is. Persze hogy kényelmetlen, de az élet nem habostorta . Viccet félretéve, nálunk mióta exchange szinkronizáció van telefonokra, azóta kötelező a készülékzár használata. Meg sem lehet kerülni, mert addig nem tudod beállítani a fiókot. Az egész Active directory-ból van vezérelve. És ha x-szer elrontod a jelszót, akkor jön a factory reset. Az egész készülék független, működik Nokia-n, Iphone-on, Android-on is. BlackBerry-n meg 1000 dolog szabadályozható.
Az autós dolog meg tényleg rohadt kényelmetlen: Nokia E52 + gyári Nokia autós kihangosító, amihez van ilyen tekerős vezerlő tárcsa + telepíthető Nokia Car menu program. Ezzel lehet vezérelni a telefont kényelmesen (hívás, névjegyzék, stb). Csak épp a telefonzár kódját nem lehet beírni. Hívást fogadni tudsz, de ha te akarsz telefonálni és lezárt a készülék, akkor előbb ki kell lépni a programból, beírni a jelszót és újra belépni. User friendly mi? pedig csak annyi kéne, hogy amíg érzékeli a kihangosítót, addig ne kapcsoljon be a készülékzár. Gondolom nehéz lenne leprogramozni. Valahogy úgy érzem, hogy beleraknak egy halom funkciót, csak épp nincs az egész végiggondolva. Pl.: E52-höz adott gyári autós tartó pont a töltőcsatlakozót takarja ki .
[ Szerkesztve ]
Laci
-
Kakumix
senior tag
Van olyan védelem, ami SMS-t küld egy megadott számra, ha SIM csere történt (így megvan az új szám is) és különböző parancsokat is tud fogadni SMS-ben. Ezeket a bejövő parancsSMS-eket pedig nem is jeleníti meg a telefon (gondolom, ha jól van konfigurálva).
ui.: Android-ról van szó, de szerintem a többire is van ilyen.
Legyen szép napod!
-
-
Inarus
addikt
Arról a wikipedia oldalról van szó, ahol ezt írják?
"In 2002 it was followed up by P800, the first camera smartphone."
Valahogy az egész oldalról kimaradt a 7650. [link]Legjobb emlékezetem szerint a smarphone elnevezéshez nem árt az adott készülék operációs rendszerének natív alkalmazásokat kezelni. (Ha nem így van, szóljatok!) + Ha jól tudom az R380-nál ilyesmiről nem beszélhettünk.
-
MODERÁTOR
Érdekes, utánaolvastam a wikipédián, mert gyanús volt hogy nem a nokia 7650 volt az első okostelefon, és valóban nem. Még ha a wiki nagyon régi ötleteit el is vetjük, akkor is jó 2 évvel korábban volt már érintőkijelzős okostelefon (ericsson R380, de még az első nokia communicator is megelőzte a 7650-et).
Másik észrevételem a témához. Felmerül a cikkben az ötlet, hogy a mobilunk képernyőjének a feloldásához használjunk jelszót. Nos ezt a megoldást én elképzelhetőnek tartom egy olyan user esetében, akinek azért van mobilja, hogy kütyüzzön vele, meg hazafelé a buszon elővegye és játsszon rajta egy kicsit, nyomogassa, és van 1 nap 2 kimenő hívása. Aki üzleti célból használja a telefonját, és napi több órát telefonál, annak elképzelhetetlen egy ilyen megoldás, hogy még ezzel is keservesebbé tegye az egyébként is régen megutált telefonhasználatot. Másrészt pedig sok helyzetben ellehetetleníti a használatot, pl autóban, amikor nem nézel a billentyűzetre, akkor nem nagyon akarsz 4 számjegyű pinkódokat bepötyögni. Utóbbi helyzet nálam pl a következő, a bluetooth kihangosítóra van kötve a 2 telefonom, úgy működik, hogy amikor előveszem a telefont (nincs billentyűzár, lévén aktív tokban van a telefon), akkor az ujjamat ráteszem a billentyűzetre, és anélkül hogy ránéznék, tudom indítani a gyorshívást ami a gombokra be van állítva (régen a nokiámat is így használtam, szétcsúsztattam, gomb lenyom). Ha itt pinkóddal hokizni...
Ezt az egyet nem szeretem egyébként az iphone-omban (a másik telefonom blackberry), hogy ott ez a megoldás nem használható, hogy az ember nem is néz a képernyőre, és tárcsáz. -
Totheground
addikt
iPhonnál be lehet kapcsolni, hogy 10 elcseszett passcode után is nyomjon egy erase-t, és mivel bekapcsoláskor is kéri, ezért ez kicsit bonyolítja az adatra éhes személyek helyzetét.
Profik ellen persze ki tudja, mennyire véd, de azok meg úgysem a mobilodat lopkodják.Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Rickazoid
addikt
A "feloldóminta" megjelenik bekapcsoláskor is, úgy működik, mint egy jelszó.
Az adattörlést meg lehet kerülni, persze, de nem is a hozzáértők ellen véd, hanem azok ellen, akik nem értenek hozzá, csak szimplán ellopják és nem adják egyből tovább, hanem képesek bekapcsolni. SIM sem kell hozzá, bármilyen adatkapcsolat megteszi, másik SIM vagy WLAN is. Talán csak 1 százalékra növeli az egyébként kizárt megtalálás vagy adatlopás meggátolás esélyét, de az is több, mint a semmi. Lehet pont egy hülye lopja el a telefonod és pár nap múlva már vissza is kaphatod. Erre jó.
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
Ceree
senior tag
Pár kérdés naivan felmerült bennem a cikk és a hsz-ek olvasása közben.
A telefonon beállított képernyőzár-feloldómintát kéri a telefon bekapcsoláskor is? Mert ha nem, elég egy egyszerű kikapcsolás (akár akkumulátor kiszedéssel is) és máris meg van kerülve a dolog.
A távoli adattörléshez gondolom adatkapcsolatra van szükség. A lopott telefonok esetében az első dolguk kivenni a SIM-et, anélkül meg nincsen ilyenre lehetőség. A készüléket újra bekapcsolva kb. minden elérhető rajta SIM nélkül is. Akkor meg mi értelme van? Még senkinél sem láttam, hogy SIM kód mellett telefonkód is be lett volna állítva.
Másolat_eredetije
-
HARDVERAPRÓD
Hiány pótló irás volt köszönöm.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
JR.CSé
senior tag
Bevallom őszintén már nagyon régen vártam ezt az írást.Nagyon érdekelt h valójában mennyire vagyunk sebezhetők és mi mezei júzerek mit tudunk tenni.Köszönet a cikkért!
"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."
-
Totheground
addikt
Megjegyzés: az iPhone-ra már tegnapelőtt este kijött az adatbázist nyírbáló /backupot tiltó 4.3.3.
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
kpal
nagyúr
Nekem még még meg van a cikkben említett 7650 és nem est áldozatul semmi támadásnak vagy vírusnak sőt a jelenleg használt N95 8Gb sem pedig naponta wifi-n csatlakozok netre de eddig minden ok .
-
mrlujoak
veterán
válasz Rickazoid #21 üzenetére
Persze, az android tudja, mit szeretnél, épp ezért írtam a gondolatjelbe, hogy a nyilakat követve!!!
Ha csak a kép alapján a nyilakat követed, soha nem jutsz el a 9-hez!
Igen, az android tudja, hogy a 8 után a 9-es jön, de egy váltót átugrunk.1-2-3-4-5-6-7-8-4-5-6-7-8-4-5-6-7-8... A 4-5-6-7-8 szakasz 4-es és 8-as eleme felé egy pontot is képzelj(etek) el.
Nyomatékosan felhívom a figyelmét mindenkinek, tudom, hogy az életben működik a nyitás, de pusztán képen, a nyilakat figyelembe véve soha nem jutsz el a 9-hez. Éppezért is volt poén a látvány!!!
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
hemaka
nagyúr
Tényleg egész praktikus védelem ez a képernyőzáras megoldás. De azt hiszem nap közepére kitépném a hajam, ha mindig be kellene pötyögnöm a jelszavam.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
mrlujoak
veterán
Ez de poén...
Ezen ábra szerint - az irányító nyilakat követve - soha nem jutunk el a jobb alsó pontig...
Egyébként meg:
"Mint ismeretes, április végén két külsős szakértő fedezte fel azt az iOS 4 operációs rendszer belsejében megbúvó fájlt, amely rögzíti a felhasználók pontos tartózkodási helyét, nyomon követve ezzel a vásárlókat. A konszern csak egy héttel később reagált a bírálatokra és igyekezett megnyugtatni az embereket. Az Apple azt állította: nem igaz, hogy a felhasználók tartózkodási helyére vonatkozó információkat tárolnának el, hanem egy egyszerű szoftverproblémáról van szó.Nos, a német minisztérium nem elégedett meg ezzel a magyarázattal, hanem további konkrét lépéseket követel a társaságtól. "
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Rickazoid
addikt
válasz Oppenheimer #12 üzenetére
A jó vírus nem az, aminek a jelenlétét kiszűröd azzal, hogy elolvasod a hsz-eket. Egy fizetős, minőségi programban nem lehet vírus? Dehogynem. Akár több tízezer ember is letöltheti, egy-kettő használ közülük vírusirtót, ami bejelez, törli, ha esetleg jelzi ezt a Google felé, akkor a Google törli a programot, de ha nem, akkor a hsz-ekben nem fogod ezt megtalálni.
Én ha vírust akarnék írni, készítenék egy hamis fiókot, írnék egy minőségi multitouch billentyűzetet Swype szerű funkcióval, sok nyelven, méretes szótárral, több témával, sok kiosztással, több méretben, 15 nap próbaváltozattal és feloldókulccsal, majd debug funkciónak álcázva tennék bele egy keyloggert, szótárfrissítésnek álcázva pedig továbbíttatnám vele a logger által gyűjtött adatokat. Kiszűrnék? Biztosan. De amíg ez megtörténne, amíg letöltené az első ember, akinek a vírusirtója bejelez és értesíti erről a Google-t, rengeteg ember töltené le és használná. Más kérdés, hogy én azt se tudnám hol fogjak neki, ha ilyet akarnék csinálni, de nálam nagyságrendekkel okosabb emberek tevékenykednek ilyesmikkel, akik akarnak is ilyet írni. Nem kell, hogy sokáig a Marketben legyen, elég lehet néhány nap is. Ugyanez igaz bármely op.rendszerre.Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
bence_85
csendes tag
Az a baj, hogy ha betartanék minden tanácsot, ami a veszélyekre figyelmeztet, semmit nem telepítenék fel, ergo értelmetlen lenne okostelefont használnom.
Ez a jogosultság kérdés különösen érdekes, bármi program amit felteszünk minimum teljes internet hozzáférést kér, de általában inkább 5-8 féle jogosultságot. Az esetek többségében felmerül bennem hogy mi a francért? Aztán egy idő után már észre sem veszem csak nyomom az OK-t..
-
leslieke
Jómunkásember
Jó a cikk! Grat!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
tibz03
őstag
válasz Oppenheimer #9 üzenetére
Ezek a vírusírtók 4,5 csillag körüli értékelést kaptak, a hsz.-ok meg semmit sem érnek, 90%-ban olyanok írják, akiknek annyi fogalmuk sincs a dolgokról általánosságban, mint nekem.
(#12) Oppenheimer: De, pont ezek az appok "kémkednek". Azok, amiket gyanútlanul letöltesz a Marketből, mert 250 ezer fölötti letöltésük és 4-5 csillagos értékelésük van. Épp pár napja láttam erről egy táblázatot, megvizsgáltak pár appot, és a kb. 15-20-ból 1 vagy 2 volt, ami semmilyen infót sem továbbított (ha jól emlékszem, itt volt a Mobilarenán ez a hír). Kérdés az, hogy valóban csak statisztikai célokra használják-e fel az összegyűjtött adatokat, mert ha igen, akkor szerintem nincs gond.
SZERK: Egyébként még ha vírustól konkrétan nem is kell tartani, a fent említett okok miatt (8. hsz) jó lehet, ha van a telón egy vírusirtó a plusz funkciók miatt (távoli adattörlést, telefon helyének meghatározása). Bár nem tudom, ez mennyire működik hatásosan.
[ Szerkesztve ]
-
Ribi
nagyúr
válasz Oppenheimer #12 üzenetére
Te egy picit naív vagy.
Pont mint a reklámban, hogy ilyen másokkal fordulhat csak elő.
Párszor előfordult már, hogy teljesen normális oldalt fertőznek meg. Arra is mondhatod, hogy előző 2 évben nem volt gond az oldallal, másnap valaki meghekkelte és máris leszippantod a trojait.
Tény, hogy a legtöbb fertőzés "józan ésszel" elkerülhető, de pont ezt használják ki, hogy ismertnek vélt dolgokat berhelnek meg.
Főleg ezekben a viszonylag új oprendszerekben és programokban vanna ordas bugok, kiskapuk.
Én sem kaptam be már nagyon régóta vírust, mert biztos dolgokat szedek csak le, de soha nem gondoltam még, hogy biztosnágban lennék.[ Szerkesztve ]
-
RedBoyforCE
csendes tag
Jó kis gondolatébresztő cikk.
Egyetértek Oppenheimerrel: aki mindenféle ökörséget, "ingyenes" cuccokat telepítget utánaolvasás (vélemények, cikkek, engedélykérések, stb.) nélkül a telefonjára, az meg is érdemli, hogy ellopják az adatait. Nem kell ehhez vírusirtó sem...
Nekem 14 év aktív PC-s használat mellett a vírusirtó talán 2x jelzett vírust, akkor is egy csoporttársam pendrive-ja miatt. Telefonomnál is igyekszem naprakésznek lenni az ilyen dolgokban, bár nem sok mindent telepítettem eddig Androidra. Nem éreztem szükségét.Nokia 3210 -> Nokia 3330 ->Nokia 6600 -> SE K750i -> Nokia N82 -> LG GW620 -> Nokia N82 -> HTC Desire Z -> Samsung Galaxy Note 3 -> Oneplus 3T -> Onellus 7T-> Samsung S21FE -> Samsung S22 Ultra
-
Oppenheimer
nagyúr
Gondolod pont a Fruit Ninja, vagy a Google Docs, esetleg az Angol szótár fog kémkedni valaki után? Nem tudom elképzelni, hogy melyik app csinálna ilyet, amit rendes forrásból szereznek be és felhasználói elégedettek vele, illetve a fejlesztője elég ismert.
Én úgy érzem meg tudom ítélni, hogy mire mondjam azt, hogy "ez nem mehet fel az én telefonomra". Ha valaki nem ilyen biztos magában, felőlem telepíthet vírusirtókat, de akkor ne csodálkozzon, ha lerövidül az üzemideje.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Gusztáv
addikt
Igen, Exhange-be beállítható, hogy csak akkor szinkronizáljon az eszközre, ha van beállított biztonsági kód. Sőt még az automata készülékzár ideje is megadható. A régi wimo-s platformra volt 3rd party program ami megoldotta a mobil eszközök távoli menedzselését, alkalmazás telepítést, adatmásolást, távoli törlést. A BlackBerry-k meg dugig vannak biztonsági funkciókkal (van vagy 50 policy).
Laci
-
Misály
addikt
válasz Oppenheimer #9 üzenetére
Kicsit felelotlen ezt igy kijelenteni
Az iras hianypotlo, errol ugatok miota Normalis vallalatok androidot be se engednek a halozatra.
[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
"Van egyáltalán - komoly fenyegetést jelentő - vírus androidra...?"
A válasz nem és nem is kell vírusirtókkal foglalkozni. Mielőtt letölt valaki valamit a Marketről, olvasson bele a hozzászólásokba és nézze meg az értékeléseket. Nem kell ismeretlen forrásból kétes eredetű appokat felrakni és nem lehet baj.
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
tibz03
őstag
"Ha pedig olyan készülékünk van, mely lehetőséget biztosít távoli adattörlésre (iPhone, Windows Phone 7, de a HTC és a Motorola is biztosít ilyen opciót), használjuk ki a lehetőségeket!"
Ez minden androidos telefonon elérhető egy ingyenes antivírus szoftver telepítése után (Anti-Virus Free, Lookout Mobile Security). Bár ezt a funkciót nem próbáltam még ki, így nem tudom, hogy valóban hatékonyan működik-e...
Egyébként engem érdekelne, hogy van-e létjogosultságuk ezeknek az androidos antivírus szoftvereknek. Sosem használtam huzamosabban, mert telepítés után lefuttattam a keresést, és sose talált semmit (pontosabban a Superuser-re beriasztott, lol). Viszont zavart, hogy mindig ott fut a háttérben, és ha felmásolok valamit az SD-kártyára, akkor bejelenti, hogy "nem talált vírust", ezért inkább nem használom. Van egyáltalán - komoly fenyegetést jelentő - vírus androidra, és ha van is, ezek az ingyenes szoftverek vajon hatékonyan megtalálják azt?
-
MODERÁTOR
Kis cég létünkre (9 fő), és úgy, hogy a főnök sem használ okostelefont, kizárólag én, illetve egy kolléganőm az iPad-et, az Exchange beállítások akkor is PIN-t követelnek...
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
nbg
senior tag
Erdekes cikk lett, koszike.
Bocha, az Atrix-ot hol is kinek mutattatok be tegnap? Mert itt a Mobilarena hasabjain egyelore nem talalom...
[ Szerkesztve ]
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
-
Zsolto
őstag
Gondolatébresztő írás, nem vitás, köszi, Bocha!
Remélem, lesz folytatása, és az általános figyelemfelhíváson kívül kapunk egy-két tanácsot a konkrét védekezéssel kapcsolatban is.
Én például évek óta használok titkosított adattároló progit, és csak abban tárolok bizalmas adatokat. Azért is jó, mert automatikusan szinkronizál a PC-mmel, így mindent kényelmesen kezelhetek rajta.
De vírusirtót pl. még sose használtam, érdekelne, hogy tényleg valós-e ez a veszély mondjuk egy Symbian S60-as telón. Mondjuk nem töltögetek le mindenféle "ingyenes" progikat rá, tehát ebből a szempontból kevésbé érzem veszélyeztetettnek magam.
Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
Vasinger!
nagyúr
Valóban jó a cikk.
Egyébként ha valaki olyan információkat tárol a mobilján, amik nagyon fontosak és könnyen visszaélhetnek vele, az meg is érdemli ha ellopják. (itt most nem telefonszámokra gondolok )
Ilyenkor örülök, hogy nincs wifi a mobilomban és a netet is letiltattam a szolgáltatónál. A kékfog meg mindig ki van kapcsolva.
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
Hiánypótló írás!
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest