- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megvan a következő Xperia pontos startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
válasz
Oppenheimer #12 üzenetére
Te egy picit naív vagy.
Pont mint a reklámban, hogy ilyen másokkal fordulhat csak elő.
Párszor előfordult már, hogy teljesen normális oldalt fertőznek meg. Arra is mondhatod, hogy előző 2 évben nem volt gond az oldallal, másnap valaki meghekkelte és máris leszippantod a trojait.
Tény, hogy a legtöbb fertőzés "józan ésszel" elkerülhető, de pont ezt használják ki, hogy ismertnek vélt dolgokat berhelnek meg.
Főleg ezekben a viszonylag új oprendszerekben és programokban vanna ordas bugok, kiskapuk.
Én sem kaptam be már nagyon régóta vírust, mert biztos dolgokat szedek csak le, de soha nem gondoltam még, hogy biztosnágban lennék.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Avagy mennyire támadhatók okostelefonjaink, biztonságban vannak-e az adataink és mit tehetünk, hogy ne kerüljenek illetéktelen kezekbe?
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest