- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Radványi
aktív tag
Nem sokat ertek hozza csak tapasztalataimat tudom elmondani. De nekem mar az nem tetszik hogy nem tudsz windowst telepiteni os x nelkul vagy virtualis gepet hasznalsz vagy bootcamp et de meg bootcamp eseteben is a windows (es itt frissen telepitett os ekrol van szo amik frissitve lettek) nem eri el mindig az osszes usb meghajtot 10 bol 4 szer nem adja ki az optikai meghajto tartalmat arrol nem is beszelve hogya particio 20% fent kell tartani az os x nek ez egy 4 eves gep ami hullik szet lehet sok baja de egy frissen telepitett os x telepitett window bootcampel teljesen szuzen a bootolas 4 es fel perc. Persze van meg sok apro baja a os x nek is amire nem tudok magyarazatot persze cak egy 10.4 es os x van rajta de nem latom ertelmet rakolteni a legfrisebb verziot.
-
Radványi
aktív tag
Koszonom de az Apple nem opcio mert azok a vegyesz programok amit a felesegem hasznal csak es kizarolag windowson mukodnek, most is egy 4 eves macbook ja van amit az egyetem adott neki hasznalatra es parszor mar majdnem szetverte
Termeszetesen windows fut rajta de egy remalom dolgozni vele.
-
Radványi
aktív tag
Nem is az a baj, hogy a cpu nem eleg hanem hogy nincs valasztek.
Nekem eg 14" matt kijelzovel rendelkezo, 1600x900 minimum felbontasra kepes 2kg alatti noti kell. Alig talalok ilyet ha van is az is Ivy bridge el van szerelve es persze egy normalis uzemido sem artana illetve a csatlakozokrol mar nem is beszelek mart olyan kicsi a valasztek, hogy azt mar nem is nezem. -
Radványi
aktív tag
Mar regota varom a Trinity-t a felesegemnek szeretnek venni egy uj laptop ot viszont ugynezki idokozben megvaltozott az elvarasa. A kerdesem az lenne ha csak web bongeszesre 1080p tartalmak nezesere illetve office programok futattasara szeretne hasznalni akkor is erdemesebb-e Trinity t venni vagy Inkabb Ivy bridge mert ugyan a HD4000 roszabb teljesitmenybe de talan az o igenyeinek eleg viszont hasznal nehany programot a munkajahoz amik foleg adatbazis kezelesbol alnak es gondolom ide a tobb cpu teljesitmeny jobb.
Nala fontos szempont meg hogy minnel konnyebb legyen es ne legyen nagyobb 14" nel valamint 1600x1900 as felbontas minimum. Az alacsonyabb fogyasztasi osztalyban nem tudom mekkora a kulonbseg az AMD es az Intel megoldasa kozott cpu teljesitmenyben.
Elore is koszi a segitseget. -
Radványi
aktív tag
Csak jonne mar a sok laptop
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 5 7600 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest