- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kisfurko
senior tag
-
-
Reggie0
félisten
válasz
pakriksz #106 üzenetére
Minden tenyeken alapszik, csak a kerdes, hogy milyen tenyeken.
Mert a filmeket vaszonra tervezik. Egy normal IMAX teremben is 70 fokos szog alatt latod a vasznat, mig a javasolt TV-s nezesi tavolsagok 40 fokra vannak meghatarozva. Tobbek kozott ezert is szarabb otthon filmet nezni. Nyilvan 70 fokot nem mondhatnak TV-hez, mert akkor latod milyen pixeles.
A legregebbi mozi felbontasahoz kepest is hulladek a 4K, csak szolok.
-
sad_Vamp
őstag
Megfelelő távolságról szerintem bármekkora kijelzőn lehet látni a különbséget. (én pl laptopoknál az ilyen 1280*800 szerű/méretű felbontásokat nem tűröm meg nagyobb mint 13"-as képátlón)
Örülök, hogy jobban tudod mint én hogy mi lennék. Régen 10+ évvel ezelőtt Nv+Intel fan voltam. Aztán az akkori aktuális P4 es celeron széria (gyengébbek voltak mint az előző Tualatinok) és a Nv FX széria kiverte biztosítékot. A kövi gépem AMD+Nv volt (jó lett volna de a chipset is Nv volt ami konkrétan 1 F@SH! volt).
Azóta nem nézem a színt és a márkát sem (prociban és graf. kártyában), arra fókuszálok, ami számomra többet nyújt.
Jelenleg objektíven azt látom, hogy az AMD ígérget (azokkal meg tele a padlás), az intel meg ott tesz neki keresztbe ahol tud. Az Nv vs. AMDnél is hasonló a helyzet. Az Nv mindent megtesz hogy a GCN és HSA egyelőre ne terjedjen. Persze a kialakult helyzetmiatt megint az userek vannak a dákó rossz végén, csak ezt az ilyen olyan fanboyok meg szemüvegesek meg színesek próbálják így úgy eltussolni és terelni (bár a motivációt nem nagyon értem, ha csak nem BÉRKOMMENTELŐ az illető, mert akkor agymosott valószínűleg)
-
-
sad_Vamp
őstag
Rögeszméd van, vagy mi a fene?! Nem vagyok Nv fan. Hol miből olvastad te azt ki, hogy az lennék? Komolyan nem értem.
A 3D-vel ellentétben a 4K-nak van értelme, csak úgy mint a retina displayeknek. Ez nem fog csak úgy eltűnni.
Nem emlékszem a PC-s GTA4re mert ad1 nem GTA-zom, ad2 már írtam hogy X360am van (és igen abban is Radeon van ha jól tudom).Pontosan azért pénzelhetné, mert nagyon hasonló technológiát szeretne felvonultatni PC-kre is (amik sajnos jelenleg majdnem minden téren alul maradnak a konkurens inteléhez képest.... pedig nagyon kéne az ütőképes konkurencia).
morgyi: azt sem írtam sehol, hogy 4K + 60FPS, csak arra próbáltam célozni, hogy ha az 1080p+60FPS nem megy, lesznek e játékok 4Kra (és ha netán lennének, de valószínűleg mégsem, hogy néznének azok már ki
). -
"Már írtam a 4K a 3d sorsára jut" - ha ezt úgy érted, hogy eltűnnek, azzal vitatkoznék, képminőségben igenis tud pluszt nyújtani a 4k. A 3D pedig továbbél majd a virtuális szemüvegekben. Szóval kelleni fog ide a kraft - és lehetőleg az ingyenes DP 1.3 teljeskörű támogatása.
-
sad_Vamp
őstag
Hol írtam én olyta, hogy Nv-s konzolt szeretnék? elgurult a gyógyszered?!
(más alatt egyáltalán nem NV-t értettem) nekem aztán tök mind1, hogy mi van a konzolban, csak bizonyítson. a Xone meg a PS4 még 1általán NEM bizonyított alig bírják a 1080p/60FpS-t (nem mintha *jelenleg* nekem hiányozna, egyelőre bőven elvagyok az X360-al). Most amikor már lassan a csapból is 4K folyik (igen, az emberek nehezen cserélik le TViket de illene a konzoloknak felkészültnek lenniük h a megint 5-10 évet szeretnének maradni, nem)??
Volt elég idejük, hogy valami legyen alkotva, az AMD is pénzelhetett volna 1 projektet, hogy jól megmutassák, hogy igen ez működik. Ennek nyoma sincs, az én benyomásom az, hogy ez a konzol páros szépen le fog bőgni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest