- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
Nem lehet barmelyikkel, jelenleg a VG248-rol tudok csak. Ezert mondtam, hogy ha megjelenik az enyemhez panel, akkor inkabb azt valasztom, mint az uj monitor vasarlast, mert csak nyomott aron lehet eladni a monitort.
Masokban felmerult, hogy a VG248-as atalakito panel jo lehet a VG278-hoz is, de hivatalosan ez nem tamogatott.
-
Reggie0
félisten
De, a jelenlegi atalakito panellal igy mukodik. Nem egy bonyolult muvelet, nehany csavarozas es kabeldugdosas. http://www.youtube.com/watch?v=FMKpJr0KTC8
Kb. ugyan az, mint gepet szerelni. -
Reggie0
félisten
Mert ugye, ha a gsync a cél, akkor nem bukok a használt eladásán!
Sőt, a vevő tudja, hogy engem a szent cél vezérel, és ezért még felárat is fizet nekem!
Nem a gsync a cel, hanem a async/gsync. Csak az en esetemben az elobbiert fizetnek tobbet, mert a gsynchez nem kell eladni a monitort(ugye gsync panelrol volt szo, nem komplett monitorrol), igy nem bukok az eladasan. Tenyleg ennyire nem erted? Az alapszintu matekot nem vagod vagy a mondatok kozotti kapcsolatot veszted el?
-
Reggie0
félisten
Nalam nem volt ongol, vegig ugyan azt az allaspontot kepviseltem es kepviselem, csak nehez a felfogasod es lassan esett le neked a lenyeg. Esetleg olvassal vissza es rajossz.
Ezzel inditottam, amibe te elkezdtel belekotni.
(#168) Reggie0: En siman fizetnek 50-et, ha cserebe kapnek uj panelt a monitorhoz. Egyszerubb mint 150+50-ert megint megvenni es eladni a regit.Termeszetesen a korulmenyek nem ismerete nem gatolt meg abban, hogy elbol minositges, de hat a nehez felfogasu emberek mar csak ilyenek. Es akkor a vegere elarulom neked a csattanot: Van egy Asus VG278HR monitorom, ami boltban 150, apron 80. Ha eladom, akkor vehetek legalabb ennyiert egy ugyan ilyet+gsync/async. Ha kijon ehhez is 50-ert atalakito panel, akkor meg 20-at sporoltam is. Marmint a gsync-el, csak hogy felre ne ertsd.
Szoval az ongol nalad van...
-
Reggie0
félisten
Nem. Ahhoz a monitorhoz tudsz csak venni, amelyikhez keszitenek atalakitot. Ez mondjuk pont nem a te Dell-ed, de ha ahhoz is fognak kesziteni(ketlem), akkor igen. Amugy ha neked 50ezer majdnem 78... Egy olyan olcso monitorhoz mint neked van, nyilvan nem fogja megerni, de ezt nem is allitottam. Egy 2x ennyibe kerulonel mar lehet.
-
Reggie0
félisten
Nem ez az utolso szalmaszal, csak addig nem magyarazom neked a bonyolult osszefuggeseket, amig ezt sem erted.
Hiszen hogyan is foghatnad el, hogy ha eladod a hasznalt monitorodat es megveszed ugyan azt ujra async-el kiegeszive, akkor helybol lesz egy bukod rajta+a gyari felar az uj monitoron mert uj feaute es az max a cegnek van ingyen, nem a vevonek. Na csak leirtam, de meg kicsit korai, elobb az elso pontot kell felfognod. -
Reggie0
félisten
Latom bajok vannak az erto olvasassal. G-sync-re lehet meglevo monitort upgradelni, tehat nem kell ujra beruhazni. Lerajzoljam?
Az, meg hogy mi lesz 1 ev mulva megint mas kerdes, most van a most. Mindig varhatsz a jobb megoldasra es akkor az egesz eleted a varakozasrol fog szolni. A jo halala a jobb...A TN-rol meg annyit, hogy mutathatsz 120Hz lightboostos IPS-t is. Marmint olyat ami hivatalosan is tamogatja es nem csak lutri overclock. Sajnos ez van, ertem en hogy az IPS eseten sok szogbol nezheted a szinhelyes motion blurt, csak van akinek mas a prioritas. Szerintem mindenki IPS-t venne, ha nem jarna kompromisszumokkal a TN-hez kepest.
-
Reggie0
félisten
válasz
janos666 #147 üzenetére
- A fix 60fps impulzus alapú képmegjelenítéssel szinte tökéletes.
Azt leszamitva, hogy nagyon keves a 60 fps...
- A véges számítási kapacitás mellett egyszerűbb fix 60, mint 60-tól jelentősen magasabb fps értéket produkálni.
Ez nem feltetlen igaz. A szamitasi kapacitas termeszetebol fogva veges mindig, csak nem mindegy, hogy mennyi. Mi van ha fixen van 120fps? Amugy ertem mire gondolsz, de szerintem hibas a gondoltod. Ha vsync-elsz, akkor nagy lesz az input lag es recegni fog a kep.
-
-
Reggie0
félisten
válasz
pakriksz #106 üzenetére
Minden tenyeken alapszik, csak a kerdes, hogy milyen tenyeken.
Mert a filmeket vaszonra tervezik. Egy normal IMAX teremben is 70 fokos szog alatt latod a vasznat, mig a javasolt TV-s nezesi tavolsagok 40 fokra vannak meghatarozva. Tobbek kozott ezert is szarabb otthon filmet nezni. Nyilvan 70 fokot nem mondhatnak TV-hez, mert akkor latod milyen pixeles.
A legregebbi mozi felbontasahoz kepest is hulladek a 4K, csak szolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest