- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
sad_Vamp
őstag
Megfelelő távolságról szerintem bármekkora kijelzőn lehet látni a különbséget. (én pl laptopoknál az ilyen 1280*800 szerű/méretű felbontásokat nem tűröm meg nagyobb mint 13"-as képátlón)
Örülök, hogy jobban tudod mint én hogy mi lennék. Régen 10+ évvel ezelőtt Nv+Intel fan voltam. Aztán az akkori aktuális P4 es celeron széria (gyengébbek voltak mint az előző Tualatinok) és a Nv FX széria kiverte biztosítékot. A kövi gépem AMD+Nv volt (jó lett volna de a chipset is Nv volt ami konkrétan 1 F@SH! volt).
Azóta nem nézem a színt és a márkát sem (prociban és graf. kártyában), arra fókuszálok, ami számomra többet nyújt.
Jelenleg objektíven azt látom, hogy az AMD ígérget (azokkal meg tele a padlás), az intel meg ott tesz neki keresztbe ahol tud. Az Nv vs. AMDnél is hasonló a helyzet. Az Nv mindent megtesz hogy a GCN és HSA egyelőre ne terjedjen. Persze a kialakult helyzetmiatt megint az userek vannak a dákó rossz végén, csak ezt az ilyen olyan fanboyok meg szemüvegesek meg színesek próbálják így úgy eltussolni és terelni (bár a motivációt nem nagyon értem, ha csak nem BÉRKOMMENTELŐ az illető, mert akkor agymosott valószínűleg)
-
sad_Vamp
őstag
Rögeszméd van, vagy mi a fene?! Nem vagyok Nv fan. Hol miből olvastad te azt ki, hogy az lennék? Komolyan nem értem.
A 3D-vel ellentétben a 4K-nak van értelme, csak úgy mint a retina displayeknek. Ez nem fog csak úgy eltűnni.
Nem emlékszem a PC-s GTA4re mert ad1 nem GTA-zom, ad2 már írtam hogy X360am van (és igen abban is Radeon van ha jól tudom).Pontosan azért pénzelhetné, mert nagyon hasonló technológiát szeretne felvonultatni PC-kre is (amik sajnos jelenleg majdnem minden téren alul maradnak a konkurens inteléhez képest.... pedig nagyon kéne az ütőképes konkurencia).
morgyi: azt sem írtam sehol, hogy 4K + 60FPS, csak arra próbáltam célozni, hogy ha az 1080p+60FPS nem megy, lesznek e játékok 4Kra (és ha netán lennének, de valószínűleg mégsem, hogy néznének azok már ki
). -
sad_Vamp
őstag
Hol írtam én olyta, hogy Nv-s konzolt szeretnék? elgurult a gyógyszered?!
(más alatt egyáltalán nem NV-t értettem) nekem aztán tök mind1, hogy mi van a konzolban, csak bizonyítson. a Xone meg a PS4 még 1általán NEM bizonyított alig bírják a 1080p/60FpS-t (nem mintha *jelenleg* nekem hiányozna, egyelőre bőven elvagyok az X360-al). Most amikor már lassan a csapból is 4K folyik (igen, az emberek nehezen cserélik le TViket de illene a konzoloknak felkészültnek lenniük h a megint 5-10 évet szeretnének maradni, nem)??
Volt elég idejük, hogy valami legyen alkotva, az AMD is pénzelhetett volna 1 projektet, hogy jól megmutassák, hogy igen ez működik. Ennek nyoma sincs, az én benyomásom az, hogy ez a konzol páros szépen le fog bőgni.
-
sad_Vamp
őstag
válasz
#32839680 #58 üzenetére
Már X éve várjuk.... majd akkor esetleg lesz ilyesmi, amikor az intelnek is meg lesz rá a saját megoldása réges rég.... Még nextgenen sem láthattunk egy IGAZÁN nexgen címet, végül mind kijött ugyan úgy PCre.... porhintés az egész. Van egy olyan érzésem, hogy habár most az AMD megszerezte a konzolokat, fele annyit nem fognak ezek kibírni mint a current genek és teljesen más felépítésűek lesznek majd amik ezután jönnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Nintendo Switch 2
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest