- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
FLATRONW
őstag
És miből gondolod, hogy az A-synces monitorok 200 dollárral olcsóbbak lesznek mint a G-syncesek? Ugyanúgy le kell gyártani a hozzá szükséges hardvert, csak annyi lesz a különbség, hogy a bevétel a monitorgyártóké és a vezérlő készítőké lesz. A szabvány lehet ingyenes, de a rá épülő technológia már nem az. Ha minden igaz, akkor 80-100 dollárral lesz olcsóbb az A-synces monitor. Figyelembe véve, hogy már mennyi ideje elérhető a G-sync, már nem is tűnik soknak az a 80-100 dolláros felár.
-
TTomax
félisten
Hát persze,ökrözz csak le mindenkit aki fizet valamiért.De tudod mondok én neked valamit,egy kilenc éves szabványról beszélünk ami gyakorlatilag az amdnek (meg ugy kb mindenkinek) akkor lett fontos amikor az nv meglépte amit meglépett.Jövő év elejére ígérik az első monitorokat amik freesyncesek lesznek,de ne hidd hogy majd ömleni fognak az ips monitorok,ne legyen igazam,mert akkor te még jövőre sem veszel semmit,és tovább osztod az észt arról amit ki sem próbáltál....
-
Reggie0
félisten
Mert ugye, ha a gsync a cél, akkor nem bukok a használt eladásán!
Sőt, a vevő tudja, hogy engem a szent cél vezérel, és ezért még felárat is fizet nekem!
Nem a gsync a cel, hanem a async/gsync. Csak az en esetemben az elobbiert fizetnek tobbet, mert a gsynchez nem kell eladni a monitort(ugye gsync panelrol volt szo, nem komplett monitorrol), igy nem bukok az eladasan. Tenyleg ennyire nem erted? Az alapszintu matekot nem vagod vagy a mondatok kozotti kapcsolatot veszted el?
-
Reggie0
félisten
Nalam nem volt ongol, vegig ugyan azt az allaspontot kepviseltem es kepviselem, csak nehez a felfogasod es lassan esett le neked a lenyeg. Esetleg olvassal vissza es rajossz.
Ezzel inditottam, amibe te elkezdtel belekotni.
(#168) Reggie0: En siman fizetnek 50-et, ha cserebe kapnek uj panelt a monitorhoz. Egyszerubb mint 150+50-ert megint megvenni es eladni a regit.Termeszetesen a korulmenyek nem ismerete nem gatolt meg abban, hogy elbol minositges, de hat a nehez felfogasu emberek mar csak ilyenek. Es akkor a vegere elarulom neked a csattanot: Van egy Asus VG278HR monitorom, ami boltban 150, apron 80. Ha eladom, akkor vehetek legalabb ennyiert egy ugyan ilyet+gsync/async. Ha kijon ehhez is 50-ert atalakito panel, akkor meg 20-at sporoltam is. Marmint a gsync-el, csak hogy felre ne ertsd.
Szoval az ongol nalad van...
-
Reggie0
félisten
Nem. Ahhoz a monitorhoz tudsz csak venni, amelyikhez keszitenek atalakitot. Ez mondjuk pont nem a te Dell-ed, de ha ahhoz is fognak kesziteni(ketlem), akkor igen. Amugy ha neked 50ezer majdnem 78... Egy olyan olcso monitorhoz mint neked van, nyilvan nem fogja megerni, de ezt nem is allitottam. Egy 2x ennyibe kerulonel mar lehet.
-
Jack@l
veterán
Szerintem várjuk meg a nagy terchnológia áttörést, nézzük meg a gyakorlatban mit mutat, mit gondolnak róla a felhasználók pár hét használat után. (mert könnyen lehet hogy full szar lesz, széesik a kép, esik némi fps és csak megint egy nagy szines amd diát láttunk nagy füsttel)
Úgy érzem utána lehet csak az emberiség 8. csodájának nevezni.Hogy se asyncért, se gsyncért nem veszek új monitort, az biztos. De remélem a sok pistike olcsón odaadja az ő szép nagy ips-ét váltáskor.
-
Reggie0
félisten
Nem ez az utolso szalmaszal, csak addig nem magyarazom neked a bonyolult osszefuggeseket, amig ezt sem erted.
Hiszen hogyan is foghatnad el, hogy ha eladod a hasznalt monitorodat es megveszed ugyan azt ujra async-el kiegeszive, akkor helybol lesz egy bukod rajta+a gyari felar az uj monitoron mert uj feaute es az max a cegnek van ingyen, nem a vevonek. Na csak leirtam, de meg kicsit korai, elobb az elso pontot kell felfognod. -
Reggie0
félisten
Latom bajok vannak az erto olvasassal. G-sync-re lehet meglevo monitort upgradelni, tehat nem kell ujra beruhazni. Lerajzoljam?
Az, meg hogy mi lesz 1 ev mulva megint mas kerdes, most van a most. Mindig varhatsz a jobb megoldasra es akkor az egesz eleted a varakozasrol fog szolni. A jo halala a jobb...A TN-rol meg annyit, hogy mutathatsz 120Hz lightboostos IPS-t is. Marmint olyat ami hivatalosan is tamogatja es nem csak lutri overclock. Sajnos ez van, ertem en hogy az IPS eseten sok szogbol nezheted a szinhelyes motion blurt, csak van akinek mas a prioritas. Szerintem mindenki IPS-t venne, ha nem jarna kompromisszumokkal a TN-hez kepest.
-
Peak
addikt
Szerintem egy "komoly" monitor gyártó ( nem tudom teljesen ez alatt mit értesz ) nem engedheti meg magának, hogy egy amúgy igen népszerű piaci szegmensben ( t.i. gamer ) ne legyen jelen az G-Sync technolóiával. Lásd pl. az ASUS-t, aki ha a G-Sync esetleg elbukik ( hangsúlyozom nem tudjuk még mi lesz ) utolsóként fogja elhagyni a süllyedő hajót.
-
Peak
addikt
Nagyjából igen.
Annyi a difi, hogy az nV kb. 1,5 évvel előbb jött kis a gyengébb technikával, és a belepumpált pénzt vissza akarja kapni, kamatoztatni, érthető hogy védi a pozicióját.A monitorgyártók közül vannak páran, akik nem csinálnak Gsynces moncsit, van pár aki csinál (Acer, Asus, stb.), és a jövőben szerintem a Gsync mellett fognak Asyncest is csinálni.
A játékostársadalom fogja eldönteni, hogy melyik tech. mellé áll.
A monitorgyártóknak pedig el kell dönteni, hogy továbbra is pumpálnak pénzt gsynces monitorokba plusz 50000 forint/db áron, megéri-e a sokkal kisebb eladás mellett is életben tartani azon szériákat, vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Trollok komolyan
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dell notebook topic
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest