- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Scythe_
aktív tag
A TNT2 óta kizárólag nV kártyáim voltak (GF2, GF4, GF5(pfff...), GF7, GF8, GTX) de most AMD-re váltottam. Egyrészt nekem is tele lett a tököm az nV hozzáállásával, de ami fontosabb, egyszerűen elavult technológiákat ad ki. Maxewell? A mai napig nincs full DX12 támogatás? Nincs DP1.2a? Még mindig nincs 64 UAV? És még ehhez hozzájön a pofátlan árazás. Nem tudom, mi van velük, de sztem néhány éven belül, ahogy jobban elterjednek a GCN-re optimalizált/átírt konzol portok nem fogják tudni erőből lenyomni a pirosakat. Szép eredmény, amit a fogasztással elértek, ez viathatatlan, de "ha a krájzisz nyóc 10FPS-sel megy GCN-en meg 50-nel" akkor végülis tökmindegy, hogy mennyit fogyaszt. Ezenkívül GTX 760 és a GTX 780 közt nincs NV kártya, rendre ugyanígy a "nagy" Maxwelle-kben sem. Szerintem nyugodtan pirosodj be, én megtettem és nem bántam meg.
-
-Solt-
veterán
Dell, Eizo, például...
Az lehet, hogy a piaci szegmens népszerű, de, hogy a játékos rétegnek, akik a monitoros topik alapján gyakorlatilag az olcsó monitorokat keresik, hogy fognak a torkán lenyomni +200 dollárt, azt nem tudom elképzelni... Plusz azt sem, hogy annak a minimális NV-s rétegnek, aki hajlandó lenne ezért ekkora felárat fizetni, sorban állnak majd a gyártók, és tízezer számra gyártatják a G-Sync monitorokat.
Ha nem lenne más alternatíva, akkor ez még akár menne is... de így, hogy ott az ingyenes...
-
-Solt-
veterán
Ha a száraz üzleti világ törvényeit nézzük, akkor fogalmazhatok úgy, hogy így jártak... volt rá másfél évük, hogy a technológiájuk hódítson, pénzt hozzon. Ha eddig nem jöttek be a számítások, ezek után sem fognak. Kéne valami kupont osztogatni annak aki vett, és mondjuk a következő szériától meg támogatni az ingyenes megoldást... Persze más kérdés, hogy, ha ezek után még akad olyan, aki ezért fizet... ráadásul ennyit...
Komoly monitor gyártó nem fog ezzel bohóckodni, ebben biztos vagyok.
-
Locutus
veterán
Logikából megint 1-es...
Azért nem veszel most nvidiát, ami most jobb mindenben, mert majd 2 év múlva az adaptive syncet nem tudod vele összehozni az akkori új monitorodon. Bravó. Az persze más kérdés, hogy addig még megjelenik 2 új generáció grafikus kártyákból is, amin még akármi lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- DOOM - The Dark Ages
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Viccrovat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Macbook White 13" unibody
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest