- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Én leginkább csak erre reagáltam: hogy az AMD oda is tolja a pénzt mint a játékfejlesztőknek, hogy ahol lehet rúgjanak bele az nvidiába.
Erre mondtam, hogy ez egy eléggé negatív felhangú (szinte sértődött) mondat volt, miközben az NV is éveken át ezt csinálta a "meant to be played"-es címekkel. Ezért mondtam, hogy ez így nekem eléggé egyoldalú, mondhatni "zöld szemüveges" megnyilvánulás volt. Én meg erre mondom azt, hogy ha telik rá csinálják, az NV-nek sem tiltja meg ma sem senki, hogy ezt csinálja, miért ne csinálhatná akkor az AMD is, ahogy csinálják is mind a ketten. Ráadásul az NV-nek is nagyságrendileg annyi zseton állhat a rendelkezésére, mint az AMD-nek a piaci részesedésük szinte teljesen egyforma, miért nem ígéri "felül" az AMD ajánlatát, ha csak ezen múlik a dolog és annyira fáj ez neki?
csak azért, mert az amd meg a vesa tervbe vettek valamit
Viszont ha igaz amit Abu mondott, akkor az NV is részese volt ennek a tervnek és akkor konkrétan kivették az ötletet a közösből és beleszartak az egészbe. Na ez az ami nekem és sokaknak itt nem szimpatikus. Nem a piaci megfontolásokat (profit) nem értem mögötte, mert az teljesen logikus, hanem a hozzáállást egy adott "szövetséghez".AKTUÁLIS piacot fednek le a termékeikkel. Azokat a játékokat, amik MOST vannak, azokat a monitorokat amik MOST vannak
Amik G-sync nélkül nem is lennének ugyebár G-sync-esek. Szóval a közös ötletre és kezdeményezésre alapozva (azt ellopva) kiszolgálja azt a piacot, amit lényegében ő maga hozott létre. Még jó..... -
imibogyo
veterán
Mondjuk az vicces, hogy ezt a pénzelős érvet egy olyan cég védelmében hozod fel, aki éveken át ugyanezt tette az "It's meant to be played" kampányával. Ja, hogy akkor azt Ők tették, így akkor az rendben is volt. Most, hogy az AMD teszi ugyanezt (nem tudom..), akkor már azonnal ördögtől való. Érdekes, kicsit egyoldalúnak érzem.
Én egyik oldalt sem állok, de azt akkor is szemétségnek tartom, hogy egy nagy közös kezdeményezést (ahogy Abu írta) egy cég önös érdekből kisajátít, aztán pedig még ő az áldozat, például a te szemedben...
-
imibogyo
veterán
Milyen meglepő. A múltkori cikknél pont ez fogant meg bennem, hogy csak valami félreértés lehet. NV, aki inkább ingyenes technológiát támogat, mint a sajátját. Áhh itt valami porszem lehet a gépezetben. És tényleg....
biztosítanak mindenkit, hogy nem tervezik a szabványos és licencdíjtól mentes technológia támogatását
Nem tudom de úgy érzem a megfogalmazásból, mintha még meg is kellene köszönnöm ezt nekik. Ez olyan mondatszerkezet, mintha azt mondanám: "biztosítok mindenkit nem fog emelkedni a gáz ára".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Villanyszerelés
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Forrmell.enn
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest