- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
Malibutomi #149 üzenetére
Visszaolvasni luxus ugye? Esetleg?
-
TTomax
félisten
válasz
Malibutomi #128 üzenetére
Azt azért zárnám ki mert a scaler gyártók is VESA tagok... persze a VESA tagok között is vannak szintkülönbségek, (ugye tagsági dij befizetés szerint ) de speciel egy A-sync modulhoz nem kell semmiféle szerződés, (lásd nVidia VESA tag,mégsem kell szerződnie senkivel) és főleg nem az AMDvel amikor azt a monitorgyártók építik be...
Na mindegy én ezt a kérdéskört itt ráhagyom,azt hisztek amit akartok.ha el akarjátok hinni hogy bármelyik kapitalista cég ingyen ad valami,ingyen dolgozik és fejleszt illetve nyújt támogatás bármely termékhez akkor akkor ott gondok vannak,és ennek megértéshez nem kell feltétlen még a közgázra se menni.
(#127) bozont
Olvass vissza figyelmesen,mert látszólag nem tetted.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Malibutomi #56 üzenetére
Pontosan ez a problémám. Nem vagyok sem nv sem amd fan. Most amd kártyám van, mert ezt találtam jobbnak ár/érték arányban a renselkezésre álló keretemböl. Az elözö kártyám nv volt, lehet a következö is az lesz, mert szintén ár/érték alapján fogok kártyát választani. Viszont a gsync és a freesync kettéválása miatt ha használni akarom a syncet akkor kártyacserénél monitort is cserélni kell. Pedig a monitor az egyike azon kevés alkatrészeknek amik nagyon lassan avulnak el ezért hosszu távra lehet venni.
(#49) smkb: értelmetlen a hasonlatod
Mond meg öszintén kinek lenne rossz ha a gsync monitorok a felárukkal együtt támogatnák a freesyncet is? (Én ezt irtam) Mert akkor nem kéne monitort váltogatni kártyacsere váltásnál amiröl fentebb irtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest