- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
micafighter #144 üzenetére
Jah ha Abu írta az más,hiszen ö volt a közjegyző a szerződés kötése közben... amit írtam esetleg lefordítanád neki?
-
TTomax
félisten
válasz
micafighter #100 üzenetére
Az a baj az egésszel hogy pontosan ugyanoda fog jutni mint a 3D,hasonló okokból... freesync nem fog csak amd-n menni g-sync meg csak nv-n...tehát ha véletlen meg is tetszik egy monitor akkor azért nem veszik majd meg,mert nem fognak vgat is cserélni...
-
TTomax
félisten
válasz
micafighter #96 üzenetére
Igen de ha jó megnézed a G-sync kitt 200 dolcsi,na most a freesync monitorok nem ennyivel lesznek olcsóbbak (100dolcsit igérgenek [link]) akkor valahol licence van.Mert scaler minden monitorban van,a BenQ árakat lesz érdemes nézni,mert ők gyártani fognak ugyanazzal a panellal mindkét variációt.
Ami még érdekes az kompatibilitás mert a G-synchez több vga van mint a Freesynchez,bár ez még majd változik,illetve Freesynces monitorral nem lesz ULMB...viszont freesyncel meg lesz 24p támogatás állítólag...abban biztos vagyok,hogy amint lesz Freesynces monitor a piacon a G-syncesek ára be fog állni egy picivel drágábbra jó nV szokás szerint...
-
Egon
nagyúr
válasz
micafighter #57 üzenetére
Mond meg öszintén kinek lenne rossz ha a gsync monitorok a felárukkal együtt támogatnák a freesyncet is? (Én ezt irtam) Mert akkor nem kéne monitort váltogatni kártyacsere váltásnál amiröl fentebb irtam.
Az nV-nek van egy üzletpolitikája: azt forszírozza, hogy mindenből az ő terméküket válaszd (már amit gyártanak). Ezért nem engedte a PhysX-re szánt kártyákat, más gyártó kártyájával együtt működni, pedig vélhetőleg több gyorsítónak szánt alsó- és középkategóriás kártyát tudtak volna eladni - rövid távon legalábbis.
Ezt a politikát természetesen lehet elfogadni vagy nem szeretni, de az gáz, hogy van kb. bő féltucat ember, akik már többször, több helyen is kijelentették, hogy soha nem vennének az nV-től még egy doboz gyufát sem, ergo nem igazán érintettek ezekben a korlátozásokban, mégis az összes kapcsolódó topicot telesírják folyamatosan, hogy így meg úgy. Ez már unalmas picit (nagyon). -
micafighter
nagyúr
válasz
micafighter #57 üzenetére
Kinek lenne rossz az nV-n kivül persze, aki drága monitoron keresztül probálja magához kötni a vásárlokat, hiszen ha befektettél egy drága monitorba ami tud egy uj technologiát, akkor teljesen érthetö hogy a jövöben is szeretnéd kihasználni maximálisan.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
micafighter #48 üzenetére
Persze mert egy monitor embere válogatja de kiszolgál 2-3 vga-t is valakinél. Így a fanatikusokon kivül azt is 2-3 generációra magukhoz köthetik, aki nem nv fan, csak megtetszett neki a g-sync. Ha már ennyiért monitort vett akkor megint nv kártyát vesz.
-
jedis
senior tag
válasz
Igaz sosem tagadtam, hogy a pirosak felé húzok ( kicsit ), de egyszerűen nem tudom összerakni logikusan azt, amit az NV az elmúlt pár hónapban csinált ! G-sync( 200 dodós liszenc ) ; GTX970-es mizéria; GTX960-as "enyhén" túlárazott középkategória; a "The Way It's Meant to be Played"-ről meg már nem is beszélve ! :/
-
smkb
őstag
válasz
Így van, rohajdon meg BMW is mert 5 pontos kerékrögzítést használ, nem 4 et mint a Peugeot és nem tudom fel tenni rá a 308-as olcsóbb kereket, pedig mindkettő kerék... fúúúj.... mindenki rohadjon meg aki nem pont úgy old meg valamit, mint szerelmünk tárgya...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest