- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
tegbashar
tag
-
rocket
nagyúr
Aztan jott a "Nvidia buys out 3dfx graphics chip business"
-
törölt tag
Mert senki nem ismerte. De ha megkérdezted, ki gyártja a geforceot, azt se tudta senki megmondani. Na ez a helyzet az informatikában kevésbé jártas embereknél ma sem változott sokat. Egy esetre emlékszem, aki ati kártyát kapott a gépbe (fogalmam nincs melyik tipus volt), még voltunk is megnézni, az is rossz volt. Fejjel lábbal volt a monitoron a kép és csikozott, ott is csere volt geforcera. Sokkal később bevállaltam egy ati chippet notiban, na az nem vált be (nem volt hajlandó gyorsitani az exotikusabb kódolású videókat), utána meg egy 7870et, ami régebbi játékokban grafikai glitcheket produkált és ha nem a lemezen kapott drivert használtam, random kékhalálozott. Szóval részemről is ennyi volt a radeon története.
-
Peat;)
veterán
-
Olajka02
aktív tag
Ez nem teljesen igaz.
Most egy 980 ti-vel 4K-n játszom az SWBF-el 48-55 FPS-sel úgy, hogy minden HIGH-on van a mesh és texture quality pedig ultrán, az élsimítás pedig TAA.
Ha igaz, amit írnak, és már az 1080 is gyorsabb lesz a Titan-nál, így elviekben és beharangozva az 1080 Ti a 980 Ti-hez kellene hogy hozzon 25-35%-os gyorsulást.
Így elméletileg az a kártya azokhoz a játékokhoz, amit én hajtok elég kell hogy legyen a fix 60 FPS tartására.
Tehát ez én meglátásom szerint annak elegendőnek kell már lennie 4K-ra is.
De ez az én véleményem, ezt majd meglátjuk a tesztek után.A fenti sok hozzászóláshoz csak annyi lenne a meglátásom, hogy az átlag júzer tényleg 1080P ben tolja, oda minek akar valaki jobb és nagyobb teljesítményt, mint (pl) egy 980-as....
Sőt, ha nincsenek speciális igények (144 Hz moncsi és a többiek), akkor egy 780, 780 Ti, 290, 290X is bőven elég még sokáig.
Túl van lihegve ez az egész és sokan szépen eszegetik az arcukba tolt marketing maszlagot. -
Ragnar_
addikt
Az azért túlzás, max. VR-ben, abban lett kiemelkedően jó a pascal, de azért a középkat nem nagyon szokta beérni az előző generáció felsőkategóriát. (GTX 960<<GTX780 bár ugye itt azért architektúraváltás is volt.. Viszont ha az eddigi modeleket vesszük alapul akkor GTX950Ti<GTX960 , GTX 750Ti<GTX 760, és valószínűbb egy 1050Ti, mint egy 1060Ti szerintem.)
-
5ent1nel
aktív tag
Szvsz max a dvga piacot hagyja majd ott és átáll "konzolbelsőket" vagy egyéb célhardvereket gyártani.
De mindegy is lesz nekünk végfelhasználóknak, mert akkor legalább eljön az egyesek által áhított egyszereplős vga-piaci Kánaán, ahol az AMD végre nem fogja vissza a fejlődést, ráadásul a most sem létező árverseny miatti gyeplőt is a lovak közé lehet majd hajítania a "nyertesnek"! -
schwartz
addikt
Kivereztetni? Nem lesz egyszeru... A befektetok rengeteg penzt pumpaltak az AMD-be a folyamatos vesztesegek ellenere is. Ebbol a hintabol csak ugy nem fognak kiszallni. Esszerubb lenne az NV-nek bejelentkezni egy olyan ajanlattal amire ra is bolintanak. Az is erdekes kerdes, hogy ez minek is lenne jo?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Drón topik
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Formula-1 humoros
- Sorozatok
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest